Europe GROUP - Diskusija : Evropa,Holidej - Historija,Vlasnici itd .. Sve me interesuje - Hvala

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

HelaS

#26 Re: Europe GROUP - Diskusija : Evropa,Holidej - Historija,Vlasnici itd .. Sve me interesuje - Hvala

Post by HelaS »

LudiMuyoizHolandije wrote: 29/07/2025 00:27
HelaS wrote: 29/07/2025 00:24
LudiMuyoizHolandije wrote: 29/07/2025 00:20
Druze zaboli te chundara sta ja pitam i pisem idi dalje ako ti ne odgovara i kraj price - mene intersuju hoteli pa izmedju ostalog i najuspjesniji ljudi i fransize u toj bransi kod nas - nemas se ti sta pitati kako tema napreduje i prenemagati se tu - ili odgovori kad pitam ili odjebaus :)

A ostalima hvala na pomoci -
OK, nek' @anex odluči
Vazi a mahalanje po tudjim post-ovima koji te ne interesuju i kojima ne doprinosish svedi na minimum ako je kako moguce
Nisam ti ni rijec rekao a morao/morala si kenjati
Nisi otvorio temu da bi dobio informacije, jer se "tvoje" informacije nalaze dostupne na internetu, otvorio si je s namjerom da popljuješ ljude, pefridno si temu doveo do "Sandžaklija". Ne podnosim šovinizam, o bilo kome da se radi...
LudiMuyoizHolandije

#27 Re: Europe GROUP - Diskusija : Evropa,Holidej - Historija,Vlasnici itd .. Sve me interesuje - Hvala

Post by LudiMuyoizHolandije »

HelaS wrote: 29/07/2025 00:31
HelaS wrote: 29/07/2025 00:24

OK, nek' @anex odluči
Vazi a mahalanje po tudjim post-ovima koji te ne interesuju i kojima ne doprinosish svedi na minimum ako je kako moguce
Nisi otvorio temu da bi dobio informacije, jer se "tvoje" informacije nalaze dostupne na internetu, otvorio si je s namjerom da popljuješ ljude, pefridno si temu doveo do "Sandžaklija". Ne podnosim šovinizam, o bilo kome da se radi...

Apsolutno nigdje nisam spomenuo Sandzak i moj najbolji drug vec 10 + god. je porijeklom iz Rožaja ,ljude a pogotovo Bosnjake ne dijelim nigdje niti mi pada na pamet bez obzira jesu li dijaspora ili ne to je regija koju smo mi nazalost izgubili ali Sarajevo i BiH je i dalje njihova matica - ja sa Sandzakom nazalost nemam nista ali sa Hotelima imam vec doooooosta godina iskustva - zelim da administratori procheshljaju sve moje post-ove od pocetka i ako nista ne nadju da ti se nalog perma banuje za ovaj trolling i comment farming (ili meni naravno ako nesta nadju)

pa eto ako si fer oznaci admine
LudiMuyoizHolandije

#28 Re: Europe GROUP - Diskusija : Evropa,Holidej - Historija,Vlasnici itd .. Sve me interesuje - Hvala

Post by LudiMuyoizHolandije »

LudiMuyoizHolandije wrote: 29/07/2025 00:39
HelaS wrote: 29/07/2025 00:31

Apsolutno nigdje nisam spomenuo Sandzak i moj najbolji drug vec 10 + god. je porijeklom iz Rožaja ,ljude a pogotovo Bosnjake ne dijelim nigdje niti mi pada na pamet bez obzira jesu li dijaspora ili ne to je regija koju smo mi nazalost izgubili ali Sarajevo i BiH je i dalje njihova matica - ja sa Sandzakom nazalost nemam nista ali sa Hotelima imam vec doooooosta godina iskustva - zelim da administratori procheshljaju sve moje post-ove od pocetka i ako nista ne nadju da ti se nalog perma banuje za ovaj trolling i comment farming (ili meni naravno ako nesta nadju)

pa eto ako si fer oznaci admine

PS : Ako neko zna vise o historiji Evropa Hotela (same zgrade) nek napise - sve sto ima na netu je povrsno i sa wikipedije mozes samo naci par recenica
Post Reply