Euromotorio misljenja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Dmaster
#1 Euromotorio misljenja
Pozdrav, planiram mijenjati set kvacila plus plivajuci zamajac na Audiju A3 Sportback 1.9 TDI 2005., u Asa autu ovo "zadovoljstvo" kosta 2300 KM, auto redovno odrzavam u Asi, ali ovo mi je bas preskupo s obzirom na godine auta, nasao sam firmu Euromotorio, koja ovaj set marke Luk sa plivajucim zamajcom nudi za 690 KM, molio bih za misljenje one koji su evenutalno radili nesto u ovoj firmi, kakvi su, valjaju li Luk kvacila itd? 
- kokuz_sa
#2 Re: Euromotorio misljenja
Prejeftino je kod njih sve..cudno mi je al eto..uzimao sam od akumulazora..opruga..jos nekih djelova..za sad bez problema...
Vidi koliko je u gavric komercu..isto jeftini ali profesionalan servis bas
Vidi koliko je u gavric komercu..isto jeftini ali profesionalan servis bas
-
kB27
#3 Re: Euromotorio misljenja
Koliko ja znam ne bave se prevarom tipa prodavanja kopija bilo čega. A sad, da daju cijene koje su 'garantovano najniže u BiH' definitivno nije tačno - bar kad je mojih nekoliko upita bilo u pitanju.
Kad naleti neka njihova akcija za set kvačila ili veliki servis, zna biti jefitno - nema šta.
Kad naleti neka njihova akcija za set kvačila ili veliki servis, zna biti jefitno - nema šta.
-
dgL_
#4 Re: Euromotorio misljenja
Ja zamjenio zupcasti i sve sto ide u veliki servis prije 15 dana kupio kod njih INNa set comline pumpu i Pk kais 260 KM... Poredjenja radi u Motorexu su mi trazili oko 400 a najjeftinije sto sam nasao negdje drugo je bilo 320... Ugradjeni dijelovi sve sasvim ok... Momci su susretljivi i nagodnikB27 wrote:Koliko ja znam ne bave se prevarom tipa prodavanja kopija bilo čega. A sad, da daju cijene koje su 'garantovano najniže u BiH' definitivno nije tačno - bar kad je mojih nekoliko upita bilo u pitanju.
Moje preporuke svakako...
-
kB27
#5 Re: Euromotorio misljenja
Naravno, i od mene preporuke - ako ne možete naći jeftinije dosta su jeftini.dgL_ wrote:Ja zamjenio zupcasti i sve sto ide u veliki servis prije 15 dana kupio kod njih INNa set comline pumpu i Pk kais 260 KM... Poredjenja radi u Motorexu su mi trazili oko 400 a najjeftinije sto sam nasao negdje drugo je bilo 320... Ugradjeni dijelovi sve sasvim ok... Momci su susretljivi i nagodnikB27 wrote:Koliko ja znam ne bave se prevarom tipa prodavanja kopija bilo čega. A sad, da daju cijene koje su 'garantovano najniže u BiH' definitivno nije tačno - bar kad je mojih nekoliko upita bilo u pitanju.
Moje preporuke svakako...
Samo kažem da meni nisu mogli dati najbolju ponudu također za veliki servis (zupčasti INA, pumpa Comline bio 220KM), a ja kupio zupčasti Dayco sa INA spanerima i Valeo vodenom pumpom za 175KM.
-
Anonimna Lutrija
#6 Re: Euromotorio misljenja
Kupio set kvačila za automobil... I to za 2.4JTD...
Platio samo 280 KM na akciji, a kod ostalih 340-380 KM.
Momci su stvarno susretljivi i nagodni...
Još sam kupovao nekakvih sitnica i do sada bez problema, hvala Bogu...
Moja preporuka
Moja preporuka
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#7 Re: RE: Re: Euromotorio misljenja
Zar nije kod tebe plivajuci na tom motoru?????Anonimna Lutrija wrote:Kupio set kvačila za automobil... I to za 2.4JTD...
Moja preporuka
poslano sa Sonija Ze
-
Anonimna Lutrija
#8 Re: Euromotorio misljenja
Bez zamajca sam kupio set.
Poslano sa mog Tesla_SP9 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog Tesla_SP9 koristeći Tapatalk
Last edited by Anonimna Lutrija on 11/08/2016 13:29, edited 1 time in total.