Ja sam slatkohran, svejedno mi je...Najljepsa wrote:Opet oni zavisi od zene ,zavisi od indiviue..pitanje je sta TI volis, kakvu zenu ti volis kakva je tebi najsexipilnija , da li bijela ,eurokrem ili preplanula ,koja verzija ti je najsexipilnija.mikelandjelo wrote:zavisi od zene do zene neke su najbolje kad su cokoladne, neke kad su eurokrem, a neke kad su bijelocokoladne
Eurokrem ili cokolada:)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Lesli Eldridž
#26 Re: Eurokrem ili cokolada:)
- Bond_JaneBond001
#27 Re: Eurokrem ili cokolada:)
Je l' ovo poceo egzodus sa derneka? 
-
Lesli Eldridž
#28 Re: Eurokrem ili cokolada:)
Ako je grupnjak, onda najbolje da ima svega.Aura Perez wrote: iskrenost se cijeni. nikako taj grupnjak da dogovorimo. sad treba da cekamo najljepsu da se iskvarca
-
mikelandjelo
#29 Re: Eurokrem ili cokolada:)
onda je najbolje eurokrem jer vidimo kakva je bila a i u sta se moze pretvoritNajljepsa wrote:Opet oni zavisi od zene ,zavisi od indiviue..pitanje je sta TI volis, kakvu zenu ti volis kakva je tebi najsexipilnija , da li bijela ,eurokrem ili preplanula ,koja verzija ti je najsexipilnija.mikelandjelo wrote:zavisi od zene do zene neke su najbolje kad su cokoladne, neke kad su eurokrem, a neke kad su bijelocokoladne
-
Najljepsa
#30 Re: Eurokrem ili cokolada:)
aha, to im je kao netaknuto blago:)opet ja wrote:eurokrem svijetli u mraku zato im je drazi![]()
![]()
-
Lesli Eldridž
#31 Re: Eurokrem ili cokolada:)
Pa za užitak se mora malo potruditi. Šaljite slike aukcija traje...Aura Perez wrote:Lesli Eldridž wrote:Ako je grupnjak, onda najbolje da ima svega.Aura Perez wrote: iskrenost se cijeni. nikako taj grupnjak da dogovorimo. sad treba da cekamo najljepsu da se iskvarcaSve nijanse su poželjne. Pa se pređe sa jedne na drugu...
ti bi grupnjak i jos cijeli spektar. pa jebiga.
-
zenicaone
#32 Re: Eurokrem ili cokolada:)
ako nista bar psiholoski efekt netaknutogNajljepsa wrote:aha, to im je kao netaknuto blago:)opet ja wrote:eurokrem svijetli u mraku zato im je drazi![]()
![]()
-
Najljepsa
#33 Re: Eurokrem ili cokolada:)
ciribu -ciriba..mikelandjelo wrote:onda je najbolje eurokrem jer vidimo kakva je bila a i u sta se moze pretvoritNajljepsa wrote:Opet oni zavisi od zene ,zavisi od indiviue..pitanje je sta TI volis, kakvu zenu ti volis kakva je tebi najsexipilnija , da li bijela ,eurokrem ili preplanula ,koja verzija ti je najsexipilnija.mikelandjelo wrote:zavisi od zene do zene neke su najbolje kad su cokoladne, neke kad su eurokrem, a neke kad su bijelocokoladne
-
zenicaone
#34 Re: Eurokrem ili cokolada:)
hehehehehehe ima jedna komedija kad je momak namazo djuvegiju eurokremom - da nagovori curu da mu .......- i ne uspje mu jadniku - mala dijabeticarkaAura Perez wrote:
smijem li ja odredjene dijelove namazati nutelom, stid me onako kad se sve vidi
-
opet ja
#35 Re: Eurokrem ili cokolada:)
ma jok, bze nadjuzenicaone wrote:ako nista bar psiholoski efekt netaknutogNajljepsa wrote:aha, to im je kao netaknuto blago:)opet ja wrote:eurokrem svijetli u mraku zato im je drazi![]()
![]()
![]()
![]()
-
zenicaone
#36 Re: Eurokrem ili cokolada:)
ma neznam kolki da je mrakopet ja wrote:
ma jok, bze nadju...ipak bijelo svijetli u mraku
eh kad su oni nestanci struje bili daaaavnoooo - ma istrenirala se raja
-
Najljepsa
#37 Re: Eurokrem ili cokolada:)
koliko mi se cini izgleda da eurokrem vodi:)
Last edited by Najljepsa on 23/06/2009 23:13, edited 2 times in total.
-
Najljepsa
#38 Re: Eurokrem ili cokolada:)
"ako nista bar psiholoski efekt netaknutog "
sta nam psiha radi:)
psiha je cudo:)
sta nam psiha radi:)
psiha je cudo:)
-
Najljepsa
#39 Re: Eurokrem ili cokolada:)
mada ja sam smislila najbolju kombinaciju:)
Najbolja kombinacija je malo se iskvarcati tek toliko da ispod kostima nije bas bijelo, bijelo , a onda u kostimu da ipak ima I malo efekta netaknutog, a.. sta mislite
Najbolja kombinacija je malo se iskvarcati tek toliko da ispod kostima nije bas bijelo, bijelo , a onda u kostimu da ipak ima I malo efekta netaknutog, a.. sta mislite
- neprilagodjena
#40 Re: Eurokrem ili cokolada:)
Mislim da bi bilo bolje da se ne cvarimo toliko na suncu,na svakom koraku upozoravaju na rak koze.
-
Najljepsa
#41 Re: Eurokrem ili cokolada:)
ali i nedostatak vitamina D zna dovesti do ozbiljnih oboljenja ..zaato sve je dobro ,ali umjereno i ne goriti ,vec polako crniti.
- neprilagodjena
#42 Re: Eurokrem ili cokolada:)
Onda nadji sebi nesto u sredini,nevalja ni kad si previse cokoladna jer izgleda bas fake.
Sretno
Sretno
- bez_ideje
#43 Re: Eurokrem ili cokolada:)
Nakon duzeg perioda odbijanja vjestackih tonera i drzanja da je najbolje stoji "normalna" boja......mislim da cu da skoknem do solarijuma na jedno 10-15 min 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#44 Re: Eurokrem ili cokolada:)
Srecom ne hodam po solarijima i kvarcanjima pa ne mislim o ovako bitnim stvarima.
Btw ako ti nije prevelik zahmet da mi objasnis ovo
Pa ne stoji svakoj ziva bila da bude narandzasta, a ne stoji ni svakoj da bude bijela...mislim fakat... 
Btw ako ti nije prevelik zahmet da mi objasnis ovo
Kako ba ne zavisi od zene?Najljepsa wrote:Opet oni zavisi od zene ,zavisi od indiviue..mikelandjelo wrote:zavisi od zene do zene neke su najbolje kad su cokoladne, neke kad su eurokrem, a neke kad su bijelocokoladne
- Vitamin C
#45 Re: Eurokrem ili cokolada:)
Vama je potreban C. 
- atko
#46 Re: Eurokrem ili cokolada:)
IzgledaBond_JaneBond001 wrote:Je l' ovo poceo egzodus sa derneka?
Koliko moras biti glup da svoju kozu izlazes nekim vjestackim zrakama i raznim rizicima za oboljenje ... to nemoze prirodno glup covjek za taj nivo gluposti ipak treba uzimati instrukcije
- cvijetak
#47 Re: Eurokrem ili cokolada:)
iiih meni nekako ljepsa cokolada, barem kod mene
a kod muskih.. ne volim tapiseriju, znam da to nije pitanje
i inace meni ljepsa cokolada

-
Najljepsa
#48 Re: Eurokrem ili cokolada:)
slazem se da previse iskvarcano i suho isto tako nije bas najbolje.neprilagodjena wrote:Onda nadji sebi nesto u sredini,nevalja ni kad si previse cokoladna jer izgleda bas fake.
Sretno
-
Najljepsa
#49 Re: Eurokrem ili cokolada:)
"Kako ba ne zavisi od zene?
Pa ne stoji svakoj ziva bila da bude narandzasta, a ne stoji ni svakoj da bude bijela...mislim fakat...
[/quote]"
pitanje je bilo sta je Vama sexipilnije ,na sta se vise palite ..
isto kao sto je cura dole rekla da ne voli tapiseriju..generalno je ne voli ..a sad u detalje kome stoji ,kome ne stoji to je druga tema...Tako i ovo..treba da se izrazite sta se vama svidja ,sta vas vise pali ..a ne sta i kako kome stoji..
Evo recimo ,neki muskarci vole dugu kosu ..i to ih pali..a da li to nekome stoji ili ne , to nije tema..
ili neki vole generalno kratki kosu..kuzis sad?
pitanje je bilo sta je Vama sexipilnije ,na sta se vise palite ..
isto kao sto je cura dole rekla da ne voli tapiseriju..generalno je ne voli ..a sad u detalje kome stoji ,kome ne stoji to je druga tema...Tako i ovo..treba da se izrazite sta se vama svidja ,sta vas vise pali ..a ne sta i kako kome stoji..
Evo recimo ,neki muskarci vole dugu kosu ..i to ih pali..a da li to nekome stoji ili ne , to nije tema..
ili neki vole generalno kratki kosu..kuzis sad?
-
*mima*
#50 Re: Eurokrem ili cokolada:)
Najljepsa wrote:Imam jedno pitanje za djecake:)
Dolazi ljeto ..a imamo i mogucnost da idemo da se kvarcamo..tako da imamo mogucnost i za eurokrem a i za cokoladu tj da pocrnimo od ..do:) ili da ostavimo bijelu kozu ispod kupaceg kostima.
Pitanje za decke ...sta vam je sexipilnije ,kada je zensko tijelo preplanulo od -doili kada ima tragove od kupaceg kostima tj kada je na tim mjestima koza bijela?
Dakle eurokrem (crno-bijelo) ili cokolada (preplanulo tijelo,bez tragova kostima).
Da znam kako se postavljaju one ankete sad bih jednu ovdje postavila:)
Ima li ista ispod tvog kupaceg?