Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑04/09/2025 22:22
Cipar je završio Eurobasket s omjerom 0-5 i prosječnim porazima 59-92 pa bi se po tome ubuduće trebalo ravnati ima li smisla da domaćini takve kvalitete imaju automatski plasman na EP.
Kako Hrvati ispadose na glupo pravilo.
Hem ti uvale u grupu jebeni Kipar, hem oni igraju grupu, a prosli su grupu.
I imas Francusku i Bosnu.
Fajtaj se za Euro.
Kipar, jedini siguran.
Da je prosralo Hrvate, Francuska bi popusila, a Kipar bi igrao svakako
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑04/09/2025 23:05
ako izrael uzme neku medalju, to je vjerovatno prvi put da otac i sin uzmu FIBA odličja sa različitim zemljama
Mozete li to pojasniti mada me i ne interesuje nista sto i.a veze sa genocidnom vladom
ako izrael uzme neku medalju, to je vjerovatno prvi put da otac i sin uzmu FIBA odličja sa različitim zemljama
Drugi put
Svetislav Pešić i u njega mu sin Marko Pešić koji je osvojio neke medalje s Njemackom...
Vjerujem da ima još ovakvih primjera, posebno kod Sovjeta i Litvanije, po raspadu srpa i čekića...
Drugi put
Svetislav Pešić i u njega mu sin Marko Pešić koji je osvojio neke medalje s Njemackom...
Vjerujem da ima još ovakvih primjera, posebno kod Sovjeta i Litvanije, po raspadu srpa i čekića...
svetislav pešić kao igrač nije nikada osvojio medalju ne znam ni je li ikada igrao za repku
Sabonis senior i Sabonis junior.. Domantas je osvojio srebro na EP 2015 u dresu Litvanije dok mu je ćaća Arvidas sa Sovjetima osvojio sve što se moglo..
Kari Pešić nije kao igrac ali jeste kao selektor u više navrata...
Ima i kod Rusa isto neki primjer, kad su uzeli titulu na EP u Španiji sa Kirilenkom al me mrzi da rovim, cini mi se Zubkov il Nosov, nešto na glavi uglavnom
Drugi put
Na SP 2002 godine u Indianapolisu, Svetislav Pešić je uzeo zlato kao trener tadašnje SRJ, a dve stepenice niže stajao je njegov sin Marko sa broncom u dresu Njemačke.
Isner wrote: ↑05/09/2025 15:48
Sabonis senior i Sabonis junior.. Domantas je osvojio srebro na EP 2015 u dresu Litvanije dok mu je ćaća Arvidas sa Sovjetima osvojio sve što se moglo..
Kari Pešić nije kao igrac ali jeste kao selektor u više navrata...
Ima i kod Rusa isto neki primjer, kad su uzeli titulu na EP u Španiji sa Kirilenkom al me mrzi da rovim, cini mi se Zubkov il Nosov, nešto na glavi uglavnom
tehnički da, ali eto, probaj da nađeš neki primjer koji nije "bio nekad dio jedne zemlje pa postao nezavisan" kao u slučaju jugoslavije ili sssr
ja ne znam za taj primjer kod rusa
pešić kako napisah kao igrac nije ni igrao za repku.