Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
VPSA wrote:Pa i po meni je malo fulio kljucne igrace, ali Srbima fale Teodosic, Nedovic i Markovic sto bi vjerovatno bile sve 3 prve opcije na jedinici. Fali Kalinic koji je bio ponajbolje krilo u Euroligi prosle godine plus Bjelica i Jokic. U sustini mislim da bi od ove ekipe sto je na eurobasketu samo Bogdnovic bio u petorci, a vise od pola igraca ne bi ni bili u sastavu.
Da su i jedni i drugi kompletni, bili bi Spanci jaci u reketu, ali ne bas toliko kao sada, A mislim da bi na pozicijama od 1 do 3 Srbi bili jednako toliko jaci.
tesko da bi markovic bio ispred jovica,a nedovic je ipak vise dvica nego play
Ako si pratio Srbiju ranije, uvijek je Markovic imao bitnu rolu u repci, i bolje je igrao tu nego u klubovima. Mislim da bi sigurno imao solidnu minutazu da je tu. Nedovic je negdje podjednako jedinica i dvica, meni licno vise na jedinici ali vjerovatno bi ga Djordjevic kombinovao na obje pozicije. Moguce da bi Jovic bio u rosteru, ali da su ova trojica tu Jovic ne bi sigurno igrao vise od 10 minuta po utakmici.
da su sva cetvorica tu nedovic bi bio isključivo dvojka
zg1911 wrote:
da,ali dok je sfrj bila živa zdovc je imao prednost zbog daleko bolje odbrane
ok
al onako, idealan bi scenarij bio;
sredina 90ih, juga se nije raspala, dražen nije poginuo
prva petorka - đorđević, petrović, kukoč, rađa, divac
morao bi neko i obranu igrati na bekovskim pozoicijama
stoji, al znaš kako je u tim odabirima - uvijek se bira napadače
čestitke sjeverozapadnim rođacima [/quote]
ma kako ko,tad je ivković birao zdovca bas zbog petroviceve slabe odbrane a i djordjevic je bio slican igrac petrovicu i nije bio potreban jos jedan iskljucivo kos igrac
ma kako ko,tad je ivković birao zdovca bas zbog petroviceve slabe odbrane a i djordjevic je bio slican igrac petrovicu i nije bio potreban jos jedan iskljucivo kos igrac
ma ne, ne... krivo si me skontao. mislio sam na ove best off šbbkbb izbore, ne na izbor izbornika koji ipak treba biti realan
ma ne, ne... krivo si me skontao. mislio sam na ove best off šbbkbb izbore, ne na izbor izbornika koji ipak treba biti realan