Bodkin wrote:Forsira to jer se ne moze vise gurati sa zivotinjama u NBATomahawk11 wrote:Gasol za 3 poena suta nekih 80 % na prvenstvu
prosle sezone u nba nije šutao trojke nista vise nego proslih sezona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Bodkin wrote:Forsira to jer se ne moze vise gurati sa zivotinjama u NBATomahawk11 wrote:Gasol za 3 poena suta nekih 80 % na prvenstvu
I? Jesi li zadovoljan na kraju ishodom?radostan dan wrote:ja nisam...sav sam se polomio...jedna od onih teških utakmica gdje do kraja ne možeš da se odlučiš za kog navijaš da ispadne.Mali_Vuk wrote:
Uživao sam večeras
ja i dalje ne vjerujemkamen spoticanja wrote:Mama draga sta uradi saturanski
Srbija je igrala dovoljno koliko joj treba za pobedu protiv Ceske.Rutinski.Reprezentacija koja ima individualni kvalitet,glavu,rep i pleja koga i kada ne ide sut ima ansistencije.Pa ako si gledao celu utakmicu valjda si vidio da su Cesi ostali bez snage i da ih je na kraju vukao samo Sartoranski.Bodkin wrote:ja i dalje ne vjerujemkamen spoticanja wrote:Mama draga sta uradi saturanski![]()
srbi izgledaju umorno pravo. noge spore i cesi ih probijaju kako hoce. ovu bi utakmicu izgubili 25 razlike od francuske.
ali teo je i dalje majstor
veseli vise nego sartoranski ali govorim za cijelu tekmu.zarko.filip wrote:Srbija je igrala dovoljno koliko joj treba za pobedu protiv Ceske.Rutinski.Reprezentacija koja ima individualni kvalitet,glavu,rep i pleja koga i kada ne ide sut ima ansistencije.Pa ako si gledao celu utakmicu valjda si vidio da su Cesi ostali bez snage i da ih je na kraju vukao samo Sartoranski.Bodkin wrote:ja i dalje ne vjerujemkamen spoticanja wrote:Mama draga sta uradi saturanski![]()
srbi izgledaju umorno pravo. noge spore i cesi ih probijaju kako hoce. ovu bi utakmicu izgubili 25 razlike od francuske.
Ajmo momci,branite cast stare SFRJ i samo jos jedna pobeda da odemo na OI a u finalu sta bog da.
zarko.filip wrote:Srbija je igrala dovoljno koliko joj treba za pobedu protiv Ceske.Rutinski.Reprezentacija koja ima individualni kvalitet,glavu,rep i pleja koga i kada ne ide sut ima ansistencije.Pa ako si gledao celu utakmicu valjda si vidio da su Cesi ostali bez snage i da ih je na kraju vukao samo Sartoranski.Bodkin wrote:ja i dalje ne vjerujemkamen spoticanja wrote:Mama draga sta uradi saturanski![]()
Ajmo momci,branite cast stare SFRJ i samo jos jedna pobeda da odemo na OI a u finalu sta bog da.
zarko.filip wrote:@kakavdanakneiskustvu
Pricam o kosarci i kosarkaskoj skoli.
E pa onda imamo razlicite poglede na to.kakavdanakneiskustvu wrote:zarko.filip wrote:@kakavdanakneiskustvu
i ja
polovično...Mali_Vuk wrote:I? Jesi li zadovoljan na kraju ishodom?radostan dan wrote:ja nisam...sav sam se polomio...jedna od onih teških utakmica gdje do kraja ne možeš da se odlučiš za kog navijaš da ispadne.Mali_Vuk wrote:
Uživao sam večeras
bogami ima, vidi se po rezultatima...kakavdanakneiskustvu wrote:
nema ova srbija vise nikakve veze sa bivsom drzavom
Ja bih rekao da je Aleksandar Djordjevic studirao kosarku uz oca u velikoj Jugoslaviji I postao zvezda vec u to vreme, kao I Bodiroga koji je do prosle godine podrzavao Djordjevica iz saveza, kao I svi igraci koji su rodjeni (vecim delom u Jugoslaviji).kakavdanakneiskustvu wrote:zarko.filip wrote:@kakavdanakneiskustvu
i ja
zarko.filip wrote:E pa onda imamo razlicite poglede na to.kakavdanakneiskustvu wrote:zarko.filip wrote:@kakavdanakneiskustvu
i ja
radostan dan wrote:bogami ima, vidi se po rezultatima...kakavdanakneiskustvu wrote:
hrvatska nema...
...vidi se po rezultatima.
to sam i ja negdje procitao. mozda cak i ovdje na forumuradostan dan wrote:i koja budala na tv-u ili u novinama reče - 7 ih ide na oi?
i ja cijelo vrijeme čekam četvrtfinale i navijam za rio...i sad saznajem - samo finalisti...![]()
![]()
rio je bitniji od zlata ili srebra.
pa nije samo po rezultatima...a i ti rezultati nisu za ovu priču bitni kao rezultati (srebro, zlato, bronza)...već rezultati kao pokazatelji da se valjano radi. a radi se još uvjek na temeljima starog yu šablona .kakavdanakneiskustvu wrote:radostan dan wrote:bogami ima, vidi se po rezultatima...kakavdanakneiskustvu wrote:
hrvatska nema...
hrvatsku niko nije ni spominjao,srbija samo po rezulatima
Putnik ali stvarno wrote:jos jednom
igrac utakmice
Zoran Erceg, Pakrac, Socijalisticka Republika Hrvatska, Socijalisticka Federativna Republika Jugoslavija
igrac za polufinale Eurobasketa.
pa nije samo po rezultatima...a i ti rezultati nisu za ovu priču bitni kao rezultati (srebro, zlato, bronza)...već rezultati kao pokazatelji da se valjano radi. a radi se još uvjek na temeljima starog yu šablona .radostan dan wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:bogami ima, vidi se po rezultatima...kakavdanakneiskustvu wrote:
hrvatska nema...
hrvatsku niko nije ni spominjao,srbija samo po rezulatima