Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kakavdanakneiskustvu wrote:čovjek je živa enciklopedija košarke
Što je Marijan u fudbalu on je u košarci.Doslovno enciklopedija,čovjek je dugo u košarci mislim da je trenirao u Bosni
jeste trenirao,mislim da je on i ispred marjana po poznavanju sporta kojeg prenosi,za svakog amerikanca zna s kojeg je koledža,srednje škole,nekad je izjavio da on samo košarku prati,da nema nekog života izvan košarke
area51 wrote:Boga mi nije ni daleko od toga(imaš primjer u NBA gdje je sportski komentator postao trener NBA ekipe),"čita" akcije bolje nego li polovina trenera aba lige.
ne kažem ja da ne čita bolje akcije od nekih trenera,čovjek je živa enciklopedija košarke
koji je to komentator u nba postao trener,nisam čuo za to?
Van Gandi,tako nekako
Marijan jeste živa enciklopedija ali nije bog zna kakav stručnjak po pitanju taktike,formacija...za razliku od Eda koji je i jedno i drugo
area51 wrote:Boga mi nije ni daleko od toga(imaš primjer u NBA gdje je sportski komentator postao trener NBA ekipe),"čita" akcije bolje nego li polovina trenera aba lige.
ne kažem ja da ne čita bolje akcije od nekih trenera,čovjek je živa enciklopedija košarke
koji je to komentator u nba postao trener,nisam čuo za to?
Van Gandi,tako nekako
Marijan jeste živa enciklopedija ali nije bog zna kakav stručnjak po pitanju taktike,formacija...za razliku od Eda koji je i jedno i drugo
ja mislim da je van gundy prvo bio trener pa onda komentator,neka me neko ispravi ako nisam u pravu,ako govoriš o jeffu van gundyu
Rezultati poslednjih pripremnih meceva (ex-YU) za Prvenstvo:
Njemacka - BIH 62-73 Crna Gora - Italija 73-89 Slovenija - Crna Gora 81-74* [treci uzastopni poraz Crne Gore - ni slicno kao u kvalifikacijama] Makedonija - Grcka 77-75 Srbija - Hrvatska 88-71 BIH - Makedonija 84-93
Belgija - Hrvatska 55-77
Turska - Srbija 72-78 Slovenija - Italija 92-84
Turska - Hrvatska 81-52
Grcka - BIH 84-90
i bilo je jos par meceva...
zanimljivi: Spanija - Francuska 85-76
Litvanija - Rusija 82-51
Sto se tice ove nase ex-Yu grupe B,
Litvanija je favorit za prolaz. Letonija... Pojma nemam. Imaju potencijala ali im ne igra jedan od glavnih igraca. E sad... Makedonci su izgubili od Spanije. Ali su u ovim drugim mecevima bili dosta dobri. Srbija je tim koji je kao 24. prosao na Prvenstvo, ali su se naglo popravili. Sve dobijaju. Bice mnogo opasni. Crna Gora je bila najbolji tim kvalifikacija (10/10) i to bez Pekovica i Vucevica, ali nesto ne stima. Tri poraza u nizu, pred pocetak EP-a. Bice im tesko. BIH dosta solidno. Poraz od Makedonije sa kojom ce opet da igraju u grupi, nije dobra najava. Moze da odluci jedan mec protiv npr. Makedonije, Srbije ili Crne Gore. Bice mnogo interesantno za pracenje. Grupa je teska svima. Mozda se ni Litvanija ne izdvaja. Bez autsajdera. U grupi A su npr. Ukrajina, VB i Izrael. Sva tri tima slabija od kompletne grupe B. Ali, ovako je interesantnije.