2 pobjede, od toga jedna protiv kroata, sasvim ok, u odnosu na moja ocekivanja pred pocetak EP
samo onaj poraz od Finaca boli..
Moderators: Charuga, Tomahawk11
da nas vodi čovjek koji ima mentalitet jednog Ćire ili slično a ne S.Hadžić a mi bi bez ove utakmice išli dalje siguran sam,igrače imamo,osim bajramovića i bavčića koji mi se gade kao i hadžić, ato došli smo do pobjede serem se na njuultrajvosa 1987 wrote:Kakav bosnjacki mentalitet ... kad najvise treba ne mogu meda... mozemo pricati sta hocemo , ali mi igraca nemamo, i Henri je poprimio mentalitet ...
Majke mi gade mi se ...
Ali eto radujemo se sto su Hrvati ispali ...![]()
Ubjedjen sam da im je mrsko dalje ostajati po Litvaniji ...
Naravno nije nas "krenulo", to je ta taktika .... FUJ
Imao sam ga pravo!pirmin wrote:Ljudi, ja se divim vasem entuzijazmu, jos kalkulisetea jasno je k`o dan da nemamo sta traziti
na ovom prvenstvu.
nemas se kome zahvaliti jer su alternative jos gore, jebi ga mi u 5 godina izbacimo igraca ala djedovic, na cist talenat bez ozbiljnog rada.valterbranisarajevo wrote:Sve je to lijepo, patriotizam, ljubav prema reprezentaciji, ali ekipa koja nije u stanju postići koš 5 minuta nije ni zaslužila da dobije utakmicu...Iskreno neki naši reprezentativci (Gordić, Kikaknović, Bavčić, Bajramović.....) nisu ni za uličnog basketa a kamoli za evropsko prvenstvo....
Pi... mu materina...Biće bolje, samo se nekim "igračima" stvarno treba zahvaliti na saradnji....
Kako?KPNCTNJAH wrote:Ja znam kako cu osijediti...
A sta su to pokazali i jedni i drugi? Koje sam ja to prvenstvno gledo a koje ti?spree wrote:najgore od svega ovoga sto ce aktuelni selektor dobiti velike zasluge za ovo sto su igraci sami pokazali. on i sva ova bagra u savezu ce na ove 2 pobjede da zive jos jedno 7 evropskih prvenstava![]()
![]()
![]()
momcima svaka cast
Nije gubitnički mentalitet priznati nekom pobjedu i stisnuti mu ruku. Gubitnički mentalitet je upirati se na silu i zamišljati da si bolje od nekoga od koga to realno nisi. To ne samo da je gubitnički, već zadire i u sferu psihopatologije i kompleksa koje smo baš na ovim stranicima spočitali svima drugima oko nas.-LIBERO- wrote:Gubitnicki mentalitet fuj.
Princip : Ma dobro je ,imali smo dvije pobjede ..jos i Hrvate pobjedili.![]()
![]()
Djeluje mi da su i igraci zadovoljni ,onako u dubini sebe,sa te dvije pobejde jer nisu ,ni oni sami,ocekivali da ce bilo koga pobjediti.