http://www.ep2005.co.yu/view_image.php?id=559&cache=en
EUROBASKET 2005. maskota
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- ja_sarajevo
Odmah znas gdje ce biti eurobasket ove godine....
-
Tornjak
A bas si smijesan kako da se smijem HAHAHA!banjaluka wrote:da se eurobasket odrzava u tzv. bosni i hercegovini, maskota bi vjerovatno imala podvrnute hlace, bradu, na glavi traku sa hodzinim zapisom i za pojasom krivu sablju...
Hvala bogu pa mi nismo takvi!
A de mi reci kako se to izrazavas kada kazes u tzv. bosni i hercegovini? O njoj se nepise u tzv. bosni i hercegovini nego se pise u Bosni i Hercegovini sa VELIKIM slovima.
-
ake
maskota je super
istine radi pogledati ovde
http://www.ep2005.co.yu/news/gallery.php?id=1300
cetiri mi ocila, ako ste normalni
istine radi pogledati ovde
http://www.ep2005.co.yu/news/gallery.php?id=1300
cetiri mi ocila, ako ste normalni
-
the the
ma pusti to, maskota im je idejno rijesenje iz obdanista. Pravo su se namucili da skontaju sta ce biti maskota i kako ce biti odjevena.
Jedina slicnost sa modernim stilom su oci maskote.
Macka, kos, dres, pa jos i lopta ....stvarno prepuno inovativnih rijesenja...
Maskota ce biti upamcena zauvijek... A mozda su ljudi bili u zurbi, ko zna?
Ako i organizacija prvenstva bude obilovala inteligentnim rijesenjima poput ovih, mozemo se nadati seoskom vasaru. A s druge strane, ovim reprezentacijama iz bivse yu, i sovjestkog saveza,, a njih je vecina mozda bude i odgovaralo malo seoskog vasara. Svakako nisu smjeli do sad otici tamo da se malo provesele, a sad ce biti sluzbena duznost. Jos kad ih se skupi na gomilu pod satru, aaaajjjjj
Ako se jos raspadne SCG i nedaj boze BiH do tad, mozda budemo imali jos 4-5 reprezentacija, koje ce doprinjeti da se ova "evropska smotra kosarke" pretvori u predstavu tipa Grmecka Korida...
dosta vise profesionalizama i nivoa...daj malo da se jede i pije, malo harmonike, jebo loptu... Macku cemo dohranjivati sa kostima sa stola, igraci sudije, svi ce imati po jednu Ukrajinku, igrace se po stolovima, rumbace se...ma ludilo....Ima da se koncept prvenstava mjeri po standardima prije i posije Macke...
Dobro , ovo je bilo malo predaleko, pomalo vizionarski ali:
zivi bili pa videli,, sto bi rekao JJ Dragon
Jedina slicnost sa modernim stilom su oci maskote.
Macka, kos, dres, pa jos i lopta ....stvarno prepuno inovativnih rijesenja...
Maskota ce biti upamcena zauvijek... A mozda su ljudi bili u zurbi, ko zna?
Ako i organizacija prvenstva bude obilovala inteligentnim rijesenjima poput ovih, mozemo se nadati seoskom vasaru. A s druge strane, ovim reprezentacijama iz bivse yu, i sovjestkog saveza,, a njih je vecina mozda bude i odgovaralo malo seoskog vasara. Svakako nisu smjeli do sad otici tamo da se malo provesele, a sad ce biti sluzbena duznost. Jos kad ih se skupi na gomilu pod satru, aaaajjjjj
Ako se jos raspadne SCG i nedaj boze BiH do tad, mozda budemo imali jos 4-5 reprezentacija, koje ce doprinjeti da se ova "evropska smotra kosarke" pretvori u predstavu tipa Grmecka Korida...
dosta vise profesionalizama i nivoa...daj malo da se jede i pije, malo harmonike, jebo loptu... Macku cemo dohranjivati sa kostima sa stola, igraci sudije, svi ce imati po jednu Ukrajinku, igrace se po stolovima, rumbace se...ma ludilo....Ima da se koncept prvenstava mjeri po standardima prije i posije Macke...
Dobro , ovo je bilo malo predaleko, pomalo vizionarski ali:
zivi bili pa videli,, sto bi rekao JJ Dragon