Euro Plus+Reward-engleski interaktivni tečaj od 1-4 stupnja?

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Locked
diablo23

#1 Euro Plus+Reward-engleski interaktivni tečaj od 1-4 stupnja?

Post by diablo23 »

Pozdrav svima, zanima me da li neko zna gdje se moze besplatno skinuti sa Neta "Euro Plus + Reward - engleski interaktivni tečaj od 1-4 stupnja"?
Skinuo sam sa Neta komplet od 9 cd-ova, ali su na poljskom jeziku i svi ostali linkovi koje sam nasao na Netu (bilo sa Rapida, Mediafire ili preko torrenta) su sa poljskog na engleski. Ima li neko da zna gdje ima skinuti ili da postavi ovaj program kako stoji u naslovu, sa naseg jezika na engleski? (Mozete mi poslati na PP, ako nije dozvoljeno postavljanje linkova u topicu) ;-)
Program inace kosta 200-300 KM, da vam bude jasnije zasto ga ne zelim kupiti, mislim program je odlican, ali ne vrijedi toliko. Unaprijed hvala. :)
Image
Image
diablo23

#2 Re: Euro Plus+Reward-engleski interaktivni tečaj od 1-4 stup

Post by diablo23 »

diablo23 wrote:Pozdrav svima, zanima me da li neko zna gdje se moze besplatno skinuti sa Neta "Euro Plus + Reward - engleski interaktivni tečaj od 1-4 stupnja"?
Skinuo sam sa Neta komplet od 9 cd-ova, ali su na poljskom jeziku i svi ostali linkovi koje sam nasao na Netu (bilo sa Rapida, Mediafire ili preko torrenta) su sa poljskog na engleski. Ima li neko da zna gdje ima skinuti ili da postavi ovaj program kako stoji u naslovu, sa naseg jezika na engleski? (Mozete mi poslati na PP, ako nije dozvoljeno postavljanje linkova u topicu) ;-)
Program inace kosta 200-300 KM, da vam bude jasnije zasto ga ne zelim kupiti, mislim program je odlican, ali ne vrijedi toliko. Unaprijed hvala. :)
Image
Image
Hajmo "Englezi", nije valjda da niko nije cuo za ovaj program, a siguran sam da ga je neko od vas imao priliku koristiti. Imate li bilo kakav savjet, mozda gdje bi se mogao jeftino kupiti, da ne dajem 200KM?
dragonz

#3 Re: Euro Plus+Reward-engleski interaktivni tečaj od 1-4 stup

Post by dragonz »

ako ne vrijedi tih para kad ga legalno kupuješ ne trebaju ti ni naši savjet oko nabavke istog tj.download-a
diablo23

#4 Re: Euro Plus+Reward-engleski interaktivni tečaj od 1-4 stup

Post by diablo23 »

dragonz wrote:ako ne vrijedi tih para kad ga legalno kupuješ ne trebaju ti ni naši savjet oko nabavke istog tj.download-a
Isto tako, molim sve one koji nemaju nikakav konstruktivan savjet na navedenu temu, da ne pisu gluposti. ;-)
diablo23

#5 Re: Euro Plus+Reward-engleski interaktivni tečaj od 1-4 stup

Post by diablo23 »

Hajmo "Englezi", nije valjda da niko nije cuo za ovaj program, a siguran sam da je neko od vas imao priliku da ga koristi. Imate li bilo kakav savjet, mozda gdje bi se mogao mnogo jeftinije kupiti?;-)
Afanasi_94

#6 Re: Euro Plus+Reward-engleski interaktivni tečaj od 1-4 stup

Post by Afanasi_94 »

Ja imam ovaj komplet od 4 CD-a i mogu vam reći da je odličan, vrijedi toliko koliko košta :D
Smajic.smajo

#7 Re: Euro Plus+Reward-engleski interaktivni tečaj od 1-4 stup

Post by Smajic.smajo »

Imam ja ovaj komplet al za njemacki jezik. Kupio u mladenskoj knjizi. Neotpakovan, nisam jos poceo uciti...
Afanasi_94

#8 Re: Euro Plus+Reward-engleski interaktivni tečaj od 1-4 stup

Post by Afanasi_94 »

Smajic.smajo wrote:Imam ja ovaj komplet al za njemacki jezik. Kupio u mladenskoj knjizi. Neotpakovan, nisam jos poceo uciti...
Zaboravila sam još napisati da je ovo nemoguće "skinuti" s interneta ili kopirati jer uz svaki kupljeni paket dođe instalacioni CD koji ima svoju šifru :D
Android Knego

#9 Re: Euro Plus+Reward-engleski interaktivni tečaj od 1-4 stupnja?

Post by Android Knego »

malo je stara tema, ali da ne ponavljam kad je vec pomenuto.

da li neko ima ovaj kurs sa 8 CD-ova? imam nekih problema oko registracije, pa ako moze pomoc...

legalna je verzija, nije piraterija...
Locked