EURO 2016

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Tomahawk11
Globalni moderator

#1676 Re: EURO 2016

Post by Tomahawk11 »

TAFKAP wrote:Kod od trećeplasiranih ispada? Švedska ima samo bod, znači moraju da idu na pobjedu ako budu htjeli u osminu finala.
Svedi s pobjedom idu kao drugi. Tu ga Turska pusi, jer bi oni pali na 5. poziciju od treceplasiranih. Svi drugi rezultati ih izbacuju.
Ircima samo pobjeda igra.
Dosad je sigurno da ne idu Albanci.
Tomahawk11
Globalni moderator

#1677 Re: EURO 2016

Post by Tomahawk11 »

mali_milojica wrote:
zg1911 wrote:pu jebemti gol islanda. sad cemo mi na portugal a englezi supci na island
Zar Island nije treci i ide na vas :?
Portugal je treci. Island je s pobjedom otisao kao drugi.
maraccana

#1678 Re: EURO 2016

Post by maraccana »

Tomahawk11 wrote:
maraccana wrote:CR ce na kraju biti najgori igrac prvenstva, kakva je to prevara od igraca.... :lol:
Znam da si potrcao prije kraja utakmice, ali jbm mu misha, danas jos jedino da je stao na gol.
Dva gola i asistencija, malo li je.
A i da nista od tog nije uradio, tesko da bi bio najgori igrac prvenstva.
Al eto, u pitanju je Cristiano Ronaldo, pa mu se valja nagovoriti.
Cuj ja potrcao, a treći meč lika niđe haha, ubjedljivo najgori igrac prvenstva, dovoljno je vidjeti statistiku udaraca na gol itd, dobro se sjetio da zaigra i to protiv Mađarske...
RONALDO VODI PORTUGAL U PROPAST: Promašio penal, 20 udaraca, nijedan gol
Last edited by maraccana on 22/06/2016 20:17, edited 3 times in total.
Cupko_

#1679 Re: EURO 2016

Post by Cupko_ »

Image
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#1680 Re: EURO 2016

Post by mali_milojica »

Tomahawk11 wrote:
mali_milojica wrote:
zg1911 wrote:pu jebemti gol islanda. sad cemo mi na portugal a englezi supci na island
Zar Island nije treci i ide na vas :?
Portugal je treci. Island je s pobjedom otisao kao drugi.
Nisam skonto da je Island dao gol mislio sam da je ostalo 1:1 :lol:
Nema veze,prodju Portugal,sve otvoreno do finala.
Last edited by mali_milojica on 22/06/2016 20:17, edited 1 time in total.
MyTao

#1681 Re: EURO 2016

Post by MyTao »

Ne pobjedis ni jednom a ides dalje :-)

Nevjerovatno kako se mi nismo plasirali, bili bi sila za pola ovih ekipa...
Ajatolah_

#1682 Re: EURO 2016

Post by Ajatolah_ »

Djeluje mi da je Portugalcima ispalo bolje što su završili na trećem nego na drugom mjestu.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#1683 Re: EURO 2016

Post by mali_milojica »

Mi da smo otisli tamo,ispali bi sa 4 boda koji smo pehovi :lol:
Romanista 101%

#1684 Re: EURO 2016

Post by Romanista 101% »

kako su zapetljali sa ovim sistemom ni sami ne znaju ko s kim, gdje, kako
Tomahawk11
Globalni moderator

#1685 Re: EURO 2016

Post by Tomahawk11 »

maraccana wrote:
Tomahawk11 wrote:
maraccana wrote:CR ce na kraju biti najgori igrac prvenstva, kakva je to prevara od igraca.... :lol:
Znam da si potrcao prije kraja utakmice, ali jbm mu misha, danas jos jedino da je stao na gol.
Cuj ja potrcao, a treći meč lika niđe haha, ubjedljivo najgori igrac prvenstva, dovoljno je vidjeti statistiku udaraca na gol itd, dobro se sjetio da zaigra i to protiv Mađarske...
Pa eto vidis da si potrcao. Nije treci mec lika niđe....dva gola i asist....valjda se igra do kraja utakmice.
Sjetio se, da nije bilo njega, Portugal bi sad pakovao kofere kuci.
zlaataan

#1686 Re: EURO 2016

Post by zlaataan »

Nagradu "Glupan dana" dobijaju kolektivno stručni štab i igrači Islanda.
Umjesto da čuvaju loptu i odu na Hrvatsku i lakši, gornji dio žrijeba, a Portugal šalju u donji, teži dio, oni daju gol i idu na Englesku pa ako ih prođu na Francusku, pa ako i njih kojim čudom prođu na Njemačku, Italiju ili Španiju. Čak se i utakmica Mađarska-Portugal ranije završila i znao se rezultat, a i da je pao neki gol u sudijskoj, opet ništa ne bi gol značio:
Da je Mađarska zabila gol u sudijskoj, Portugal bi bio 3., a Island dao ne dao gol bi bio 2. (zbog gol razlike u odnosu na Mađarsku)
Da je Portugal zabio gol u sudijskoj, Portugal bi bio 1., a Mađarska bi bila 2. ako Island remizira, a 3. ako Island zabije gol, što opet njima ne ide u korist, jer 3. mjesto ima bolji žrijeb od 2.
U svakom slučaju bi bili kao 3. mjesto bolji od Turske i Albanije zbog gol razlike i prošli bi dalje.

Bravo bravo :-)
maraccana

#1687 Re: EURO 2016

Post by maraccana »

Tomahawk11 wrote:
maraccana wrote:
Tomahawk11 wrote:
Pa eto vidis da si potrcao. Nije treci mec lika niđe....dva gola i asist....valjda se igra do kraja utakmice.
Sjetio se, da nije bilo njega, Portugal bi sad pakovao kofere kuci.
Stvarno se sramotiš i pored toga što si potrčao pred rudu, izvadi nam statistiku iz ova tri meča, koliko je imao udaraca na gol i uporedi sa ova 2 gola, pa da vidimo ima li ijedan igrač na prvenstvu gori procenat realizacije... Bolje da su pakovali kofere, nego bez ijedne pobjede prošli u sljedeći krug, pored ekipa - Island, Austrija, Mađarska... Portugal i CR najveća sramota prvenstva... :-)
Romanista 101%

#1688 Re: EURO 2016

Post by Romanista 101% »

zlaataan wrote:Nagradu "Glupan dana" dobijaju kolektivno stručni štab i igrači Islanda.
Umjesto da čuvaju loptu i odu na Hrvatsku i lakši, gornji dio žrijeba, a Portugal šalju u donji, teži dio, oni daju gol i idu na Englesku pa ako ih prođu na Francusku, pa ako i njih kojim čudom prođu na Njemačku, Italiju ili Španiju. Čak se i utakmica Mađarska-Portugal ranije završila i znao se rezultat, a i da je pao neki gol u sudijskoj, opet ništa ne bi gol značio:
Da je Mađarska zabila gol u sudijskoj, Portugal bi bio 3., a Island dao ne dao gol bi bio 2. (zbog gol razlike u odnosu na Mađarsku)
Da je Portugal zabio gol u sudijskoj, Portugal bi bio 1., a Mađarska bi bila 2. ako Island remizira, a 3. ako Island zabije gol, što opet njima ne ide u korist, jer 3. mjesto ima bolji žrijeb od 2.
U svakom slučaju bi bili kao 3. mjesto bolji od Turske i Albanije zbog gol razlike i prošli bi dalje.

mozda zato sto su posteni i ne zanimaju ih kalkulacije :-?
AmiĐa_Idriz

#1689 Re: EURO 2016

Post by AmiĐa_Idriz »

mali_milojica wrote:Mi da smo otisli tamo,ispali bi sa 4 boda koji smo pehovi :lol:
Baš sam i ja to konto neki dan, tako bi i bilp vjeruj mi...još bi u zadnjem kolu pobjedili Italiju , al bi džaba bilo :lol: šampioni Pirovih pobjeda.
Tomahawk11
Globalni moderator

#1690 Re: EURO 2016

Post by Tomahawk11 »

maraccana wrote: Stvarno se sramotiš i pored toga što si potrčao pred rudu, izvadi nam statistiku iz ova tri meča, koliko je imao udaraca na gol i uporedi sa ova 2 gola, pa da vidimo ima li ijedan igrač na prvenstvu gori procenat realizacije... Bolje da su pakovali kofere, nego bez ijedne pobjede prošli u sljedeći krug, pored ekipa - Island, Austrija, Mađarska... Portugal i CR najveća sramota prvenstva... :-)
Cuj ja se sramotim :skoljka:
Jasta, levat dao gol petom i glavom, jebo njega.
Znam ja statistiku, kritikovao sam ga i ja za prethodne dvije, jer se fakat ispromasivao.
Ali je danas odigrao odlicno.
Jeste, Talijani se spakovali '80. i neke sa SP isto sa 3 boda i otisli kuci :izet: daj ba, pusti tu pricu. Ljudi uzeli na kraju SP.
Romanista 101%

#1691 Re: EURO 2016

Post by Romanista 101% »

Portugal prolazi Hrvate.
Tomahawk11
Globalni moderator

#1692 Re: EURO 2016

Post by Tomahawk11 »

AmiĐa_Idriz wrote:
mali_milojica wrote:Mi da smo otisli tamo,ispali bi sa 4 boda koji smo pehovi :lol:
Baš sam i ja to konto neki dan, tako bi i bilp vjeruj mi...još bi u zadnjem kolu pobjedili Italiju , al bi džaba bilo :lol: šampioni Pirovih pobjeda.
Pa mi smo jedina reprezentacija sto se tice u kosarci na EP da smo uspjeli ispasti sa 3 pobjede i 2 poraza :-) :roll:
p206

#1693 Re: EURO 2016

Post by p206 »

puno zanimljivije bi bilo Cro-Ita i Por-Špa
bilo bi zanimljivo vidjeti Ronalda protiv Španaca
zg1911

#1694 Re: EURO 2016

Post by zg1911 »

Korisničkoime wrote:
Iskreno kako ste igrali do sada apsolutno ne vidim tu nikakav problem.
(Samo da znas kad god sam ja bio optimista da ce BiH ili HR pobjediti oni su izgubili zato cu radi dobrosusjedskih odnosa pokusati da budem umjeren)
:thumbup:

odlicno igramo, al svaka momcad koja ima ronalda je opasna. a smradu se otvorila pipa
maraccana

#1695 Re: EURO 2016

Post by maraccana »

Tomahawk11 wrote:
Cuj ja se sramotim :skoljka:
Jasta, levat dao gol petom i glavom, jebo njega.
Znam ja statistiku, kritikovao sam ga i ja za prethodne dvije, jer se fakat ispromasivao.
Ali je danas odigrao odlicno.
Jeste, Talijani se spakovali '80. i neke sa SP isto sa 3 boda i otisli kuci :izet: daj ba, pusti tu pricu. Ljudi uzeli na kraju SP.
Ma u ovakvoj grupi bi i Đurić našutao bar 5 komada, kamol i CR koji je trebao biti ubjedljivo 1 strijelac prvenstva sada. Nadam se da će ih Hrvati dobro našutati...
Korisničkoime

#1696 Re: EURO 2016

Post by Korisničkoime »

zg1911 wrote:
Korisničkoime wrote:
Iskreno kako ste igrali do sada apsolutno ne vidim tu nikakav problem.
(Samo da znas kad god sam ja bio optimista da ce BiH ili HR pobjediti oni su izgubili zato cu radi dobrosusjedskih odnosa pokusati da budem umjeren)
:thumbup:

odlicno igramo, al svaka momcad koja ima ronalda je opasna. a smradu se otvorila pipa
Ma sve je kod Portugala podredjeno Ronaldu lik jeste masina i sa Messijem najbolji igrac svijeta ali ne moze ni on sve sam a da ga se moze izolovati pokazale su i slabije ekipe od vas. Cim se on izoluje kod Portugala nema ko da preuzme.
Problem moze biti ako se pocne nesto kalkulisati a on odapne kakvu dalekometnu pred kraj i tako vas ujebe ali realno ni do sada kada se kalkulisalo vi to niste radili ne vidim da ce te sada kada se ide na sve ili nista poceti.
Po meni bolje Portugal nego Slovacka, vjerovatno se neces sloziti ali kod Slovacke bi postojala opsanost onoga "ma ta ce Slovacka mi Spaniju tukli daj nam finale da se s Svabama mjerimo". Kod Portugala toga nece biti kako god da su do sada igralo oni su vece ime od npr.Slovacke a i Ronaldo je tu.
zg1911

#1697 Re: EURO 2016

Post by zg1911 »

Korisničkoime wrote: Ma sve je kod Portugala podredjeno Ronaldu lik jeste masina i sa Messijem najbolji igrac svijeta ali ne moze ni on sve sam a da ga se moze izolovati pokazale su i slabije ekipe od vas. Cim se on izoluje kod Portugala nema ko da preuzme.
Problem moze biti ako se pocne nesto kalkulisati a on odapne kakvu dalekometnu pred kraj i tako vas ujebe ali realno ni do sada kada se kalkulisalo vi to niste radili ne vidim da ce te sada kada se ide na sve ili nista poceti.
Po meni bolje Portugal nego Slovacka, vjerovatno se neces sloziti ali kod Slovacke bi postojala opsanost onoga "ma ta ce Slovacka mi Spaniju tukli daj nam finale da se s Svabama mjerimo". Kod Portugala toga nece biti kako god da su do sada igralo oni su vece ime od npr.Slovacke a i Ronaldo je tu.
problem sto ako i uspijes izolirati ronalda tip moze zabit iz bilo kojeg prekida. jesi vidio ovaj gol glavom sta dade madjarima? tip je glavom nenadjebiv. tajming, skok, trzaj...

slazem se s ovim sta si rekao za slovacku. a zajebana je i to momcad. isto kao i madjari. gotovo sve male momcadi su pruzile vrlo dobre partije
jeza u ledja

#1698 Re: EURO 2016

Post by jeza u ledja »

zlaataan wrote:Nagradu "Glupan dana" dobijaju kolektivno stručni štab i igrači Islanda.

Jeste, ali ko ti garantuje da je Engleska jaca od Hrvatske?

Al mislim definitivno, vecina ljudi bi cuvali rezultat.
Fudo387

#1699 Re: EURO 2016

Post by Fudo387 »

Cuj strucnjaka, bolje dobiti Portugal nego Slovacku u doigravanju. :lol:
Ako onog manijaka krene kako zna, dovidjenja Hrvatska.
zg1911

#1700 Re: EURO 2016

Post by zg1911 »

ma hrvatska je brazil za englesku. da su nam bar oni uletili umjesto portugala :(
Locked