Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Reglan
#1001 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Albanci ce se ovako postaviti,
u dogovoru sa UEFOM na stadionu niej bilo nasih navijaca, organizator je odgovoran za ono sta se desava na stadionu i oko stadiona, mi ne znamo ko je poslao zastavu, to nisu nasi navijaci.
Srbija kao organizator dobija kaznu za to, gadjanje bakljama igrace Albanije, jos kad se doda na to ulazak u teren i udaranje igraca Albanije od strane navijaca i redara. To je 0-3 za Albance..
Jos kad se uzme dosije koji imaju kod UEFA Srbi, hmm, ne gine im suspenzija.
u dogovoru sa UEFOM na stadionu niej bilo nasih navijaca, organizator je odgovoran za ono sta se desava na stadionu i oko stadiona, mi ne znamo ko je poslao zastavu, to nisu nasi navijaci.
Srbija kao organizator dobija kaznu za to, gadjanje bakljama igrace Albanije, jos kad se doda na to ulazak u teren i udaranje igraca Albanije od strane navijaca i redara. To je 0-3 za Albance..
Jos kad se uzme dosije koji imaju kod UEFA Srbi, hmm, ne gine im suspenzija.
-
5 0 5
#1002 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Ne budi naivan. Neće se utakmica ponovo igrati. S obzirom da su navijači Srbije već prije radili belaje, što kući što u gostima, mislim da će kazna ovaj put vjerovatno veća nego uobičajeno. FIFA će gledati samo organizaciju utakmice, koja je bila ispod svakog nivoa.Simonovic1997 wrote:Moje licno misljenje je ponovno igranje utakmice, a onda druga sto se trebla igrati u Albaniji da bude odigrana na neutralnom terenu, bez navijaca obe, kazna za obe, ali veca kazna za Srbe jer je organizacija njihova.
Ovo sto vi pisete 10 utakmica bez publike, milioni eura kazne, izbacivanje iz UEFE.. dajte molim vas pa pogledajte prethodne slicne incidente.
Ne da nije realno nego je budalasto.
Sto se nas Srba tice, ja bi volio sto manju kaznu. Ne djeluje ona sto veca kazna pa da se opametimo. Bicemo isti kakvi smo uvijek i bili, povodljivi i napaljeni, onda bar manju kaznu dajte.
Evo klasican primjer osobe koja veze sa kvalifikacijama nema, ali je dosao ovdje da napise koju, mora se ispuniti kvota mrznje prema Srbima.dert wrote:Izbaciti Srbiju pet godina iz svih takmicenja, valjda se do tada dohavizaju da kada se dodje na utakmicu se navija a ne ratuje
/viditi pod Engleska/
5 godina?5 GODINA?
Ajde lezi spavati.
Što se tiče drona, najvjerovatnije su Albanci u pitanju, ali u ovom ludom svijetu može biti bilo ko. Cia, bia, Putin, četnici, ustaše, uck. Sinoć sam napisao iz šale da se Amerikanci svete zbog putinove parade ponosa, glupa konstrukcija t. zavjere, a jutros čitam komentare na b92 i tamo slične priče.
Ako zanemarimo sve prije drona, mislim da je veliki problem to što je srpski igrač ganjao dron po stadionu da skine zastavu (to nije njegov posao), kasnije kada su igrači ganjali Albance da im otmu zastavu će isto biti veliki problem. I ona tuča redara sa albanskim igračem će ih ukopati. Nastranu to što se pojavio čovjek na terenu koji ima doživotnu zabranu ulaska na stadione.
Što se tiče Albanaca, jedino bi mogli kazniti onog što se tukao oko zastave. Ali, da je redar ganjao drona, bilo bi uredu. S obzirom da je to bilo igrač Srbije, onda to mijenja stvar kompletno. Moje viđenje.
-
Pol_Pot
#1003 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Ne zaboravi par činjenica:Simonovic1997 wrote:Moje licno misljenje je ponovno igranje utakmice, a onda druga sto se trebla igrati u Albaniji da bude odigrana na neutralnom terenu, bez navijaca obe, kazna za obe, ali veca kazna za Srbe jer je organizacija njihova.
Ovo sto vi pisete 10 utakmica bez publike, milioni eura kazne, izbacivanje iz UEFE.. dajte molim vas pa pogledajte prethodne slicne incidente.
Ne da nije realno nego je budalasto.
Sto se nas Srba tice, ja bi volio sto manju kaznu. Ne djeluje ona sto veca kazna pa da se opametimo. Bicemo isti kakvi smo uvijek i bili, povodljivi i napaljeni, onda bar manju kaznu dajte.
Evo klasican primjer osobe koja veze sa kvalifikacijama nema, ali je dosao ovdje da napise koju, mora se ispuniti kvota mrznje prema Srbima.dert wrote:Izbaciti Srbiju pet godina iz svih takmicenja, valjda se do tada dohavizaju da kada se dodje na utakmicu se navija a ne ratuje
/viditi pod Engleska/
5 godina?5 GODINA?
Ajde lezi spavati.
-Srbija je nedavno u Italiji napravila isto sranje, dakle povratnici u pravljenju sranja
-Lik koji je u Italiji napravio sranje, onaj idiot Bogdanov, kome je doživotno zabranjeno na stadion, sinoć se šetao kao po Knez Mihajlovoj
-Navijači su ušli na teren, a to UEFA teško prašta
-Redari su tukli igrače
-Organizacija utakmice ravna nuli (pitam se zašto stadion JNA kad je Marakana puno bolja i sigurnija, ima ograde itd...)
Zbog svega, Albanci mogu upisati 3 boda glat. Srbija će dobiti ogromnu novčanu i par tekmi bez navijača sigurno. Albanci će biti kažnjeni samo zbog toga što su se igrači tukli, nema nijedan drugi osnov da ih se kazni. Ni izbacivanje Srbije iz kvalifikacija nije nerealno, mada mislim da neće. UEFA-i su pare važnije od svega.
- Pismonosa
#1004 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Nisu ni albanski igrači trebali da se bore sa srpskim igračima i otimaju oko te zastave. I to im definitivno ne ide na ruku.
- Šveđanin
#1005 Re: Odg: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Najrealnije je ovdje da ce ova utakmica biti ponovljena. Pazite sta vam kazem.
Skickat från min iPhone via Tapatalk
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1006 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

0-3 ko kuca a ondaK u hram svetog save i moliti se da nebidne suspenzije s takmicenja...
- DoZeN
#1007 Re: Odg: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
nema nista od toga, Srbija ima imidz kod UEFE kao onaj vodja iz Sjeverne Koreje u svijetuŠveđanin wrote:Najrealnije je ovdje da ce ova utakmica biti ponovljena. Pazite sta vam kazem.
-
5 0 5
#1008 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Pa ko bi dopustio da mu neko gazi zastavu. Sinoć sam napisao ovdje, koliko je filmova snimljeno o ljudima koji su život dali štiteći zastavu. Po mom sudu, da je redar skinuo zastavu, ne bi bilo problema. Pošto je to uradio igrač, dao je opravdanje Albancima da zaštite svoju zastavu. Isto tako, da je bilo samo, treba skloniti zastavu i nastaviti igru, ne bi onaj igrač (što bi Safet rekao) broj 15 ganjao Albance po terenu da im je ponovo otme. Emocije su igrale sinoć, i recimo da zbog toga možemo amnestirati igrače oba tima. Ali redari tuku igrače, to sigurno neće proći.Pismonosa wrote:Nisu ni albanski igrači trebali da se bore sa srpskim igračima i otimaju oko te zastave. I to im definitivno ne ide na ruku.
- DoZeN
#1009 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
ponovo,ono nije zastava Albanije sto se viorila sa drone,5 0 5 wrote: Pa ko bi dopustio da mu neko gazi zastavu. Sinoć sam napisao ovdje, koliko je filmova snimljeno o ljudima koji su život dali štiteći zastavu.
- reis1
#1010 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Ovo se zove ponizavanje cjelokupne srpske nacije na fin kulturan inteligentan gospodski nacin!
Svaka cast Albancima, sad svaki put kad ih Srbi nazovu "siptarima", sjetit ce se ovog PRC-a!
Svaka cast Albancima, sad svaki put kad ih Srbi nazovu "siptarima", sjetit ce se ovog PRC-a!
- spinel_
#1011 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
plac na ovo, iznova i iznova.. najjace prvi put kad mu glava ulazi u kadar
- Pismonosa
#1012 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Ma znam jebiga. Samo će se i to uzeti u razmatranje sigurno. Najbolje bi bilo da su ostali mirni i da nisu reagovali na čupanje zastave. A na kraju krajeva, i nije im to zvanična zastava, nego zastava koja služi za provakaciju. Isto kao i zastave koje je crtala ona budaletina - Kavlobag-Ogulin-Kavlovac-Vivovitica.5 0 5 wrote:Pa ko bi dopustio da mu neko gazi zastavu. Sinoć sam napisao ovdje, koliko je filmova snimljeno o ljudima koji su život dali štiteći zastavu.Pismonosa wrote:Nisu ni albanski igrači trebali da se bore sa srpskim igračima i otimaju oko te zastave. I to im definitivno ne ide na ruku.
-
Fact
#1013 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Ono nije zastava Albanije,nego fašistička zastava tzv. Velike Albanije.A onaj koji brani takvu zastavu je...5 0 5 wrote: Pa ko bi dopustio da mu neko gazi zastavu. Sinoć sam napisao ovdje, koliko je filmova snimljeno o ljudima koji su život dali štiteći zastavu
Ostatak se slažem.
Inače,Albanski nogometni savez nije kriv za ništa,pa tako niti Albanci ne bi trebali dobiti nikakvu kaznu.
Srbima prijeti izbacivanje iz kvalifikacija,a novčana kazna i 0-3 rezultat u korist Albanije je minimum.
-
5 0 5
#1014 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
A zašto ju je srpski igrač išao skidati a još bitnije, zašto ju je albanski igrač išao braniti. O tome pričamo, ne?DoZeN wrote:ponovo,ono nije zastava Albanije sto se viorila sa drone,5 0 5 wrote: Pa ko bi dopustio da mu neko gazi zastavu. Sinoć sam napisao ovdje, koliko je filmova snimljeno o ljudima koji su život dali štiteći zastavu.
- Šveđanin
#1015 Re: Odg: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Video godine!!!spinel_ wrote:plac na ovo, iznova i iznova.. najjace prvi put kad mu glava ulazi u kadar![]()
![]()
![]()
- Dr. Kuca
#1016 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Ja razumijem i jedne i druge. Brane svoju drzavu.
- bambina78
#1017 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Ima li negdje primjer da su navijaci i redari udarali protivnicke igrace? Kazna ce biti drasticna sigurno...
- Pismonosa
#1018 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Ako gledamo vremenski slijed, čini mi se ds su Bogdanov i ostali huligani i prije nego što su albanski igrači oteli nazad zastavu već bili na terenu. Tako da to nije bio povod da upadnu. Već ranije su bili na mestu gdje nema šanse da smiju biti.
- bambina78
#1019 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Ma nema tog razloga, nema tog opravdanja da navijaci udju u teren i udaraju protivnicke igrace i jos im redari pomazu, I
3 godine zabrane nastupanja u svim takmicenjima, svaka druga kazna bi bila preblaga...
3 godine zabrane nastupanja u svim takmicenjima, svaka druga kazna bi bila preblaga...
- House
#1020 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
spinel_ wrote:plac na ovo, iznova i iznova.. najjace prvi put kad mu glava ulazi u kadar![]()
![]()
![]()
prvi put je najjače
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1021 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
ovo nije jedan-dva ekscesa...uletilo je ovdje podosta kloceva s tribina i tukli albance...srbiji pozdrav od EUra...samo uz allahovu pomoc cete mozda nastaviti takmicenje...koji klocevi allahu dragi
- karanana
#1022 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
taman im se mladi plasirali na evropsko eliminisuci velike spance. sad kad im opale suspenziju i vrate spance na prvenstvo.
- Partijaner
#1023 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Odkud ovo na stadionu moze li neko objasniti.

Pravda za nebeski narod.

Pravda za nebeski narod.
- Šveđanin
#1024 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Da, zaboravismo reći. Omladinska reprezentacija Srbije se plasirala na euro velikom pobjedom nad favorizovanim Špancima. Ko je igrao mogao je i zaraditi jer je kvota bila 12.
Srbi se aktivirali.. zapadni sajtovi gore sa propagandom.. možeš ih prepoznati tako što svi pišu jedne te iste rečenice..
Srbi se aktivirali.. zapadni sajtovi gore sa propagandom.. možeš ih prepoznati tako što svi pišu jedne te iste rečenice..
- House
#1025 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
bože sačuvaj