Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma samo da mi odemo u baraz,a realno svi ce nas zelit za protivnika..Irska,Norveska i Turska su usponu trenutno,ali opet Norveska bi bila najbolja uz Sloveniju
EDIT:I da ispravim Kaudersa,Svedska ce vjerovatnO biti nosioc ispred Danske,najnovija lista pokazuje tako
Mada, kad insan pogleda ko se sve neće direktno plasirati, treba biti zadovoljan. I to u ovako proširenom formatu...
Holandija vrlo vjerovatno neće nikako, Turci koji toliko ulažu u fudbal samo do baraža, Danska, Švedska, Norveška...
Herr Flick wrote:Ma samo da mi odemo u baraz,a realno svi ce nas zelit za protivnika..Irska,Norveska i Turska su usponu trenutno,ali opet Norveska bi bila najbolja uz Sloveniju
EDIT:I da ispravim Kaudersa,Svedska ce vjerovatnO biti nosioc ispred Danske,najnovija lista pokazuje tako
Nisam jos cuo za tu varijantu gdje mi nismo nosioci.
A i bezveze se raspravljati o nosiocima i nenosiocima, da mi prvo ovo veceras kutarisemo, pa cemo onda dalje
Tomahawk11 wrote:Nisam jos cuo za tu varijantu gdje mi nismo nosioci.
A i bezveze se raspravljati o nosiocima i nenosiocima, da mi prvo ovo veceras kutarisemo, pa cemo onda dalje
pa ako svedska u rang listi bude ispred nas, a holandija i hrvatska veceras budu na 3. trecem mjestu za baraz. i plus imamo vec ukrajinu u barazu.
pa ako svedska u rang listi bude ispred nas, a holandija i hrvatska veceras budu na 3. trecem mjestu za baraz. i plus imamo vec ukrajinu u barazu.
Ih, Holandija. Njih sam prekrizio cim su Turci dobili Cesku u gostima. Tesko ce Turci ispustiti ovu priliku. Island rekreaciono dolazi.
Treba biti ovo, treba biti ono, nema ništa od toga. Mi smo nosioci.
The BEN10 wrote:
Fkt. Al ne mogu vjerovati da na zvaničnoj stranici ne postoji ažurirana lista. Gdje se može naći ZVANIČNA LISTA, bez ovih lijevih stranica?
Bit će zvanična lista polako, dok se ne zavrsi zadnje kolo ne moze biti. Naravno da ce pred baraž izaći nova rang lista po kojoj će se odrediti ko je nosilac a ko ne.
Nevjerovatno, ali utopija se ostvarila - Kazahstan pobijedio Latviju u gostima, Turska u 89. minuti pobijedila Islanda i otišla direktno, i tako Mađarsku gurnula u baraž.
Dakle mogući protivnici : Irska, Mađarska, Slovenija, Norveška.
Astrix wrote:Bilo bi ok da igramo dobro, ali igra nam je nikakva. Pogledajte samo kako nam Kipar pravio probleme, nimalo me baraž ne raduje i bit baš jebeno...
Bicemo jaci valjda za tri standardna reprezentativca. Bice bolje sigurno. U zadnje dvije utakmice nismo imali rjesenje za DM (Hadzic-Salihovic I Vranjes - Medunjanin). Sa Besicem ce to sve drugacije izgledati. Mozda da on u paru odigra sa Besicem a Medunjanin na Misketovu poziciju.
Astrix wrote:Bilo bi ok da igramo dobro, ali igra nam je nikakva. Pogledajte samo kako nam Kipar pravio probleme, nimalo me baraž ne raduje i bit baš jebeno...
Bicemo jaci valjda za tri standardna reprezentativca. Bice bolje sigurno. U zadnje dvije utakmice nismo imali rjesenje za DM (Hadzic-Salihovic I Vranjes - Medunjanin). Sa Besicem ce to sve drugacije izgledati. Mozda da on u paru odigra sa Besicem a Medunjanin na Misketovu poziciju.
Ne može sranješ pored živa Salihovića igrat zadnjeg veznog, ustvari taj antitalenat ne smije biti opcija ni za jednu poziciju
Ima li Bešić pravo igranja u baražu.zar nije bio kažnjen sa 3 utakcmice
Nisam siguran ali mislim da Bešić neće moći igrati prvu utakmicu baraža, jel ono 3 utakmice suspenzije?
Vezni red škripi, ovi u odbrani se moraju dohavizati, pola utakmice su prespavali. Napad bi bio ok sa Đurićem, Džekom i Ibiševićem. Samo da podignu formu i maximalno ozbiljno se spremiti za te dvije utakmice.
Ne može sranješ pored živa Salihovića igrat zadnjeg veznog, ustvari taj antitalenat ne smije biti opcija ni za jednu poziciju
Pa i meni je bilo cudno. Nisam siguran da je ikada ranije odigrao ovu poziciju. I da igra bas sada, kad se sve odlucuje?! Ali eto valjda je Mesa znao zasto. Vidio je brzo gresku pa smo presli na 4-4-2. Isto tako mislim da ni Salihovic ne bi bio puno bolja opcija. Kad sam gledao Vranjesa na DM, zazalio sam za Hadzicem.