EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Koje mjesto će reprezentacija BiH zauzeti u kvalifikacionoj grupi za Euro 2016.?

Prvo
47
14%
Drugo
99
30%
Treće
118
36%
Četvrto ili manje
62
19%

Total votes: 326

House

#1876 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)

Post by House »

sanjao izrael-kipar 0:1 :D sviju mi!
Tipicoti

#1877 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)

Post by Tipicoti »

*

+++ BREAKING NEWS +++

Image
MOSALJOZE

#1878 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)

Post by MOSALJOZE »

Tipicoti wrote:*

+++ BREAKING NEWS +++

Image
Ako bude povuci potegni RM nece dopustiti da igra.Preskupa je on igracka da bi oni dopustili da se povreda pogorsa.
luckylaka

#1879 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)

Post by luckylaka »

Sta bi trebalo nama da znaci ova vijest.Pa mi smo u g....a do guse.Sta mi sebi umisljamo.Trenutno imamo 2-3 igraca koji koliko toliko igraju.Mi u kakvom smo trenutno stanju ako izborimo euro licno cu Meshu i sve i jednog igraca poljubiti u q..c.(i sekretaricu).Dobra vijest.Vranicic zaigrao,losa Medo visak u klubu(kakav god da je imam povjerenja u njega)Ostali .Mujdza odmara(kartoni)Bico ,Kolasinac,Hajrovic(sve kontam napustili fudbal)Pjanic (koja enigma)Vedo (ABD insAllah krenuce)Visca ( a u p.m. sad van forme)Spaha (isijas i avaz ga handre)...Belaj do belaja .Oni tamo jedan problem Bale mi 101
phillie

#1880 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)

Post by phillie »

Realno, ne vjerujem da ce i RM i selektor Velsa rizikovati sa Bejlom u Zenici /ako je ovo ozbiljnija povreda/, kad nakon Zenice za tri dana imaju Andoru kuci i iz te utakmice im treba JEDAN bod da obezbjede EP. Mislim da to mogu i bez Bejla Remzija i golmana pride. :D
Samo da nasi momci dodju do forme i da se Mire oporavi...ima lucky da izvede gangbang :D :D :D :D
ja71

#1881 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)

Post by ja71 »

do 10. Oktobra su jos 3 i po sedmice a mi ne znamo ni tezinu povrede ...
Laertes

#1882 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)

Post by Laertes »

luckylaka wrote:Sta bi trebalo nama da znaci ova vijest.Pa mi smo u g....a do guse.Sta mi sebi umisljamo.Trenutno imamo 2-3 igraca koji koliko toliko igraju.Mi u kakvom smo trenutno stanju ako izborimo euro licno cu Meshu i sve i jednog igraca poljubiti u q..c.(i sekretaricu).Dobra vijest.Vranicic zaigrao,losa Medo visak u klubu(kakav god da je imam povjerenja u njega)Ostali .Mujdza odmara(kartoni)Bico ,Kolasinac,Hajrovic(sve kontam napustili fudbal)Pjanic (koja enigma)Vedo (ABD insAllah krenuce)Visca ( a u p.m. sad van forme)Spaha (isijas i avaz ga handre)...Belaj do belaja .Oni tamo jedan problem Bale mi 101
E, sad bih još više volio da se plasiramo. Ja ti platim kartu iz 'Merike.
luckylaka

#1883 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)

Post by luckylaka »

phillie wrote:Realno, ne vjerujem da ce i RM i selektor Velsa rizikovati sa Bejlom u Zenici /ako je ovo ozbiljnija povreda/, kad nakon Zenice za tri dana imaju Andoru kuci i iz te utakmice im treba JEDAN bod da obezbjede EP. Mislim da to mogu i bez Bejla Remzija i golmana pride. :D
Samo da nasi momci dodju do forme i da se Mire oporavi...ima lucky da izvede gangbang :D :D :D :D
Izvini sta imamo od toga ako se Mire i oporavi.Moze li mi neko reci kada je Mire zadnji put u svom stilu odigrao utakmicu za reprezentaciju.Nesto imama osjecaj da kao preko q..a igra za reprezentaciju.Drugo.Kako ce nasi momci doci do forme kada ne igraju za svoje klubove.Kod nas uvijek opravdanje za igrace,,trener karina"Kad nije igrao Dzeko trener karina,Kolasinactrener karina,Bico isto,Pjana kad nije igrao trener luzer,Vedo u Stutgartu trener letva,Besic u Evertonu....Martinez kloc...Sve do trenera :)
phillie

#1884 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)

Post by phillie »

Jarane, kad ti posta toliki pesimista i defetista....pregazicemo ove dvije utakmice ko plitak potok :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#1885 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)

Post by Tomahawk11 »

Na Dzekinom primjeru je definitvno bilo do trenera. Nakupuju ljudi napadaca, pa ti igrao ne igrao, imas status zamjene. Jednu igras standardno, onda klupa i tako ukrug.
Ovo ostalo....uglavnom seremo :D
Pismonosa

#1886 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)

Post by Pismonosa »

phillie wrote:Jarane, kad ti posta toliki pesimista i defetista....pregazicemo ove dvije utakmice ko plitak potok :D
Laki je postao Zorro osvetnik nakon što ste mu bezdušno popljuvali Papeta :D

Image
mega_mashcine

#1887 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)

Post by mega_mashcine »

luckylaka wrote:Sta bi trebalo nama da znaci ova vijest.Pa mi smo u g....a do guse.Sta mi sebi umisljamo.Trenutno imamo 2-3 igraca koji koliko toliko igraju.Mi u kakvom smo trenutno stanju ako izborimo euro licno cu Meshu i sve i jednog igraca poljubiti u q..c.(i sekretaricu).Dobra vijest.Vranicic zaigrao,losa Medo visak u klubu(kakav god da je imam povjerenja u njega)Ostali .Mujdza odmara(kartoni)Bico ,Kolasinac,Hajrovic(sve kontam napustili fudbal)Pjanic (koja enigma)Vedo (ABD insAllah krenuce)Visca ( a u p.m. sad van forme)Spaha (isijas i avaz ga handre)...Belaj do belaja .Oni tamo jedan problem Bale mi 101
Ko ti je vranicic i kad je on zaigrao? Ako mislis na Vrancica, onda mozda jedino da je Stojan zaigrao (nisam njega pratio), Mario je uveliko na klupi u Darmstadtu.
I odakle ti da Mujdza odmara? covjek sad bio kapiten u pobjedi na gostovanju kod kaiserslauterna.. Freiburg drugi na tabeli, aBd se vracaju u bundesligu iduce godine.
Tipicoti

#1888 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)

Post by Tipicoti »

+++ BREAKING NEWS +++

Image
Tipicoti

#1889 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)

Post by Tipicoti »

Bez njega ce tesko i Andoru dobiti !
luckylaka

#1890 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)

Post by luckylaka »

mega_mashcine wrote:
Ko ti je vranicic i kad je on zaigrao? Ako mislis na Vrancica, onda mozda jedino da je Stojan zaigrao (nisam njega pratio), Mario je uveliko na klupi u Darmstadtu.
I odakle ti da Mujdza odmara? covjek sad bio kapiten u pobjedi na gostovanju kod kaiserslauterna.. Freiburg drugi na tabeli, aBd se vracaju u bundesligu iduce godine.
Ja ga hebem ako vise znam ko je Vrancic,Vranicic...Juce sam jednog vidio u ligi sampiona ne izgleda lose.Za Mujdzu znam da je dobio direktni crveni evo sad vidjeh da je odmah zaigrao.Sorry.
luckylaka

#1891 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)

Post by luckylaka »

phillie wrote:Jarane, kad ti posta toliki pesimista i defetista....pregazicemo ove dvije utakmice ko plitak potok :D
Toliki sam pesimista da sam avionsku kartu za Paris rezervisao jos davno.Volim kad sam pesimista pa me iznenade.Govorim o trenutnom stanju i nadam se da ce naredne 2-3 sedmice krenuti na bolje.Evo vec je krenulo.Bale :D
mega_mashcine

#1892 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)

Post by mega_mashcine »

luckylaka wrote:
mega_mashcine wrote:
Ja ga hebem ako vise znam ko je Vrancic,Vranicic...Juce sam jednog vidio u ligi sampiona ne izgleda lose.Za Mujdzu znam da je dobio direktni crveni evo sad vidjeh da je odmah zaigrao.Sorry.
a to ti je Anicic haha, jest jucer zaigrao, i igra on redovno za klub, ali nemamo od toga mnogo koristi, kad ce svakako biti samo na klupi u repci.. A Mujdza je crveni dobio ima i mjesec dana. :D
luckylaka

#1893 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)

Post by luckylaka »

Pa jbga ako igra ovaj Anicic na poziciji na kojoj nam skripi treba ga isprobati.Nije ni star toliko.Nema mjesec kako je Mujdza dobio crveni karton.Sad pogledao tacno 25 dana :D 8/22/15 M.Mujdza (5.) Fortuna Düsseldorf F. Düsseldorf (14.) 1:2 indirect card suspension
mega_mashcine

#1894 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)

Post by mega_mashcine »

pa nece ga sad protiv Velsa i Kipra isprobavati.
luckylaka

#1895 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)

Post by luckylaka »

mega_mashcine wrote:pa nece ga sad protiv Velsa i Kipra isprobavati.
Ma dobro vjerovatno ga nece ni zvati ali koga god da pozove mora ga jednom oprobati.Nece ih cijeli vijek na klupi drzati.Nama sve utakmice istorijske od pocetka do kraja kvalifikacija :D i za euro i za s.p..Ako nece probati ove nove neka pozove 14-15 igraca sta ce mu vise.
Bosanski_kralj

#1896 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)

Post by Bosanski_kralj »

Možemo mi govoriti da Pjanić ne igra dobro za reprezentaciju, ali u utakmici protiv Andore, od kako je on igru napustio mi nismo poštene prilike stvorili.
Paul F.

#1897 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)

Post by Paul F. »

luckylaka wrote:Evo vec je krenulo.Bale :D
Pomakni se s mjesta. Mudri Osim je davno rekao da se ne treba radovati protivničkim povredama. :oops:
luckylaka

#1898 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)

Post by luckylaka »

Paul F. wrote:
luckylaka wrote:Evo vec je krenulo.Bale :D
Pomakni se s mjesta. Mudri Osim je davno rekao da se ne treba radovati protivničkim povredama. :oops:
Ma jok eto radovacu se ako se Dzeko povrijedi :D .Ko mi je Bale.Sto se nije pazio nisam ga ja povrijedio.neka on odmara 3-4 sedmice pa Bujrum nazad.ABD jos koji :-D
Paul F.

#1899 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)

Post by Paul F. »

luckylaka wrote:Ma jok eto radovacu se ako se Dzeko povrijedi :D .Ko mi je Bale.Sto se nije pazio nisam ga ja povrijedio.neka on odmara 3-4 sedmice pa Bujrum nazad.ABD jos koji :-D
Ne sviđa mi se ovakvo razmišljanje al dobro.
luckylaka

#1900 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)

Post by luckylaka »

Paul F. wrote:
luckylaka wrote:Ma jok eto radovacu se ako se Dzeko povrijedi :D .Ko mi je Bale.Sto se nije pazio nisam ga ja povrijedio.neka on odmara 3-4 sedmice pa Bujrum nazad.ABD jos koji :-D
Ne sviđa mi se ovakvo razmišljanje al dobro.
Pa jebem ga nisam pozelio da umre nego da odmori ko covjek 2-3 sedmice(mislis da njemu nije drago)Pa nije rak fasovao :D
Locked