nisam se oglasavo jer sam ceko kraj i lakse je davat komentar poslije. vec sam reko da je dolazak u baraz uspjeh i minimum u barazu je bilo da ne dozivimo katastrofu i otprilike je nismo dozivjeli, bar rezultatsku. igracku smo dozivjeli al jebga, meske me posluso kad smo zaigrali izbij-nabij i dvije vazne tekme smo dobili, medjutim moralo se vidjet da tako nemere stalno, potrosili smo srecu jebga. medjutim baraz smo morali odigrat grckim sistemom izbij-nabij jer je ocigledno da nemeremo drugacije, s tim da smo morali izbjec pimplanje oko sredine terena i vracanje lopte bregovicu. trecina vremena lopta je bila oko sredine, trecina u zraku, i od zadnje trecine vrlo malo na njihovoj strani. zato je trebalo hrabro nabijat naprijed bez obzira na ljepotu. probleme imamo u svima fazama i oni se najbolje prikriju nabijanjem, ovako se otkrilo da je zadnji red polovna roba, sto samo optimisti ne vide. srednji i prednji morebit nisu ni postojali. kad nemeres docerat loptu 40m od njihovog gola ili ti treba pet minuta onda imas problem i to trener valjda mora vidjet. dvije-tri smislenije akcije sa ulaskom u prazan prostor
smo uspjeli napravit za 190 minuta sto je zacudjujuce. uz neku ludu srecu mogli smo proc al sam vec izjavio u kojoj grupi bi mogli nesto ko igrat a tu grupu nemeremo dobit jer postoje sesiri

tako da je bolje propustit ep s tim sto vjerovatno prazno vrijeme necemo iskoristit kako treba. i prije pocetka kvalifikacija se moglo naslutit sta ce bit al nasi strucnjaci su bili haman jednoglasni da na ep idemo zmire i ako ne odemo da ce to bit bruka jer heeeej 24 ekipe idu, dje more bit da mi nismo tu .... ko ne vjeruje nek prigleda forum ... e pa evo vam ga jer ste zaiskali. u zadnji 10 minuta sam ocekivo da ce meske uvesti tog hodjica, ne da radi neke preokrete neg ko najvau sta ce radit poslije al ne ...
on je uveo ibisevica koji da je dao go igro bi do 2100, ovako samo do poslije katara. nas tim se sastoji od ibisevica i jos 10 igraca
isto glasam da meske ostane ali ako krene slabo u prve dvije-tri utakmica zna se .... nekim igracima zbilja treba organizovat oprostajnu tekmu al bogam mescini da cemo prvu tekmu u kvalifikacijama za sp odigrat u vec vidjenom sastavu