Al nema nikoga drugoga dovesti. Kao sto nije bilo nikoga dovesti nakon Susica.Sa_u_srcu wrote:Zenicka atmosfera, malo jaci mevlud.
Mesa Bazdarevic...sam bi trebao otici
EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Jack Be Nimble
#3001 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
- derion
#3002 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Kakva smo mi talašika od ekipe to je za ne povjerovati! I nije nam magla ništa kriva, prvo poluvrijeme je nije bilo i bilo smo kao sa gumenim koljenima. Od svega je najžalosnije što su ovi Irci žešći panjevi, kojima bi malo bolja ekipa od naše uvalila bar 2-3 komada. Večeras nismo imali kapaciteta. Najbolji nam je bio Višća, borio se junački, pokušavao energično da se probije po krilu. Pjanić još jednom vrlo loš... Meni je bilo patnja gledati ovu utakmicu. Jedna od najlošijih što smo igrali posljednjih godina. Tješim se samo da u Dublinu ne možemo igrati gore.
- jeza u ledja
#3003 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Tactic was clueless - kaze Nial Quinn, nekadasnji irski reprezentativac u vezi nas. I onda jos doda, nikad nije cuo ovako glasniju publiku prije pocetka utakmice, i ovako tisu kad je utakmica pocela.
Pjanic je bio ocajan. Neshvatljivo. Dijelom naravno zbog nedostatka partnera u sredini, ali prekidi katastrofa. Stvarno mi je neshvatljivo da smo igrali 4-4-2 i onda jos najboljeg igraca koji je jedino nesto radio na utakmici (5- faulova navukao na sebe i jedini zuti), vadi, i ubacuje jos jednog visokog spica. Stvarno neshvatljivo. Mozda je bio povrijedjen?
Naravno da mozemo dobiti, ali sa ovakvom letargicnom igrom nemamo sanse.
Pjanic je bio ocajan. Neshvatljivo. Dijelom naravno zbog nedostatka partnera u sredini, ali prekidi katastrofa. Stvarno mi je neshvatljivo da smo igrali 4-4-2 i onda jos najboljeg igraca koji je jedino nesto radio na utakmici (5- faulova navukao na sebe i jedini zuti), vadi, i ubacuje jos jednog visokog spica. Stvarno neshvatljivo. Mozda je bio povrijedjen?
- stari_rastafari
#3004 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Ja sam imao problem sa drugim dijelom tekme i jebenom maglom = neprofesionalnosti BHT-a = bez kamera na svim bitnim dijelovima stadiona.
Opet kazem, prvo poluvrijeme me odusevilo, za drugo nemam komentara, ja licno nisam nista vidio...
Opet kazem, prvo poluvrijeme me odusevilo, za drugo nemam komentara, ja licno nisam nista vidio...
- Grean
#3005 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Nije misterija, to je odgovor zasto je prethodni selektor radje zrtvovao jedno krilo ili defanzivnog veznog nego playmakera u defanizvnov veznoj liniji.strong69 wrote: Pjanic je misterija.
Glava mu se zbog tog skidala u svakoj varijanti ali ovdje se vidi koliko je bitan taj tip igraca, bar za nasu ofanzivnu igru na kavu smo navikli. Idealno nema, uvijek nesto moras zrvtvovati.
-
LSD
#3006 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Sve bi bilo drugacije da je Lulić zabio onu šansu, kad se našao 1 na 1 sa golmanom ( pri rezultatu 0-0).... da je to zabio - po onakoj magli, mi bi se povukli , sacuvali to i pobjedili 1-0....ovako je Meša rizikovao, ubaco treceg špica i bunario u onoj magli, preskacuci sredinu.
Ali evo i Meša i Lulić obecavaju bolju igru u Dublinu i karanje iraca
Evo, sad i Šunjić najavljuje pobjedu gore u gostima

Ali evo i Meša i Lulić obecavaju bolju igru u Dublinu i karanje iraca
Evo, sad i Šunjić najavljuje pobjedu gore u gostima
- Point.
#3007 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Sa Miralemom treba sjesti i ozbiljno porazgovarati. U cemu je problem?
- Charuga
- Globalni moderator
#3008 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» Iza Horizonta
» Fudo387
1 mjesec
» Iza Horizonta
» Fudo387
1 mjesec
-
Coromandel
#3009 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
hbt, kad sabereš, u GROTLU smo se nafanfali tantara, u gostima ih nismo toliko fanfali. da ne bude zabune nemam ništa protiv bilinog polja, već se treba okrenuti i drugim stadionima. što neko reče, masa šminkera i karafanfara na tribinama selfijaju, dok ga mi duvamo svako malo...hrasno38 wrote:Coromandel wrote:nije loŠe, nije loŠe. svakako smo ga morali zabiti, ovako ili onako. mislim da će biti mnogo lakše igrati U DABLINU, jer je večeras bio jak pritisak GROTLA...![]()
![]()
-
Ci-Nick
#3010 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
E moj Meša ,.......izvede Višću koji je bio među najboljima a ostavi Lulića i Pjanića koji nisu imali tačnog pasa ni dodavanja.
Nemamo mi igrača sredine koji su spremni povući naprijed a i nazad kad zatreba.
Nemamo mi igrača sredine koji su spremni povući naprijed a i nazad kad zatreba.
- seln
#3011 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Hoce li neko (i kada ce) postaviti maltu Pjanicu i Ibisevicu?
- Bronco_Billy
#3012 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
jeza u ledja wrote:Tactic was clueless - kaze Nial Quinn, nekadasnji irski reprezentativac u vezi nas. I onda jos doda, nikad nije cuo ovako glasniju publiku prije pocetka utakmice, i ovako tisu kad je utakmica pocela.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#3013 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Predhodni selektor je imao Misketa koji je doktor fudbala za Pjanica!!!!! Od kada se pojavio Mali Princ u reprezentaciji uvijek mu neko smeta i uvijek ga neko gusi......Grean wrote:Nije misterija, to je odgovor zasto je prethodni selektor radje zrtvovao jedno krilo ili defanzivnog veznog nego playmakera u defanizvnov veznoj liniji.strong69 wrote: Pjanic je misterija.
Glava mu se zbog tog skidala u svakoj varijanti ali ovdje se vidi koliko je bitan taj tip igraca, bar za nasu ofanzivnu igru na kavu smo navikli. Idealno nema, uvijek nesto moras zrvtvovati.
I da kod naseg gola Djuric je dzekovski propustio loptu do Dzeke i definitvno ako idemo sa dva spica on treba da igra a ne Ibisevic
Last edited by hrasno38 on 13/11/2015 23:06, edited 1 time in total.
-
InvestmentSLO
#3014 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Onu zamirise vruuuca krompirusa i otvoris si jogurt i vidis sav uskiso... Asocijacia?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3015 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Nije mi se ovo svidjelo. Mesa je postavio dobro taktiku, ali igraci nisu odgovorili zadatku. Ko da sam gledao Norvesku od sinoc. Jalova inicijativa, nista konkretno. Kad smo primili gol, tad smo i pokazali da mozemo i izjednacili.
Bolja smo ekipa, to je sigurno. Moramo to i dokazati u revansu.
Bolja smo ekipa, to je sigurno. Moramo to i dokazati u revansu.
-
Korisničkoime
#3016 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Jebo ti nas kad procitam ove postove.
Igra protiv Velsa i Kipra je bila uzas pogotovo protiv Kipra ali smo imali rezultat.
Igra je na ovoj bila ok u prvom poluvremenu veoma dobra, kontrolarali smo igru Irci su bili nemocni i bezopasni imali smo i dobrih prilika samo gola nije bilo.
Likovi su imali srece nista drugo.
Treba nam gol i njega mozemo zabiti i ovdje se vidilo.
Za razliku od zadnje dvije utakmice baraza igra je bila dobra ali rezultat je sranje.
Mesa i Djuric pokusao je da igramo sa tri visoka u njihovih 16, Ibisevic je vise bio u 16 nego na krilu, samo trebao je Lulica izvaditi a ne Viscu kojem je bolje islo.
Igra protiv Velsa i Kipra je bila uzas pogotovo protiv Kipra ali smo imali rezultat.
Igra je na ovoj bila ok u prvom poluvremenu veoma dobra, kontrolarali smo igru Irci su bili nemocni i bezopasni imali smo i dobrih prilika samo gola nije bilo.
Likovi su imali srece nista drugo.
Treba nam gol i njega mozemo zabiti i ovdje se vidilo.
Za razliku od zadnje dvije utakmice baraza igra je bila dobra ali rezultat je sranje.
Mesa i Djuric pokusao je da igramo sa tri visoka u njihovih 16, Ibisevic je vise bio u 16 nego na krilu, samo trebao je Lulica izvaditi a ne Viscu kojem je bolje islo.
- SkyLimit
#3017 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Parafrizirat cu Susica nakon prve utakmice u ovim kvalifikacijama - nije me iznenadila Irska, iznenadili su me nasi igraci. No prije svega, moram spomenuti ovu maglu koja je i obiljezila utakmicu, odavno mi se cini da je ovaj zvanicni termin odigravanja utakmica od 20 : 45 prekasno, docekali smo maglu. Pogotovo nasa reprezentacija forsira taj termin, i kad je bio utakmica kvalifikacija u 19 : 00, 20 : 00, mi smo uvijek igrali u ovom polunocnom terminu.
Irci su igrali kako smo svi i ocekivali, defanzivno i agresivno, glavom u kopacku, prema naprijed dugim loptama strpljivo cekajuci svoju priliku, koja je na kraju i dosla. Nasim magla ne moze biti izgovor, jer bila je i Ircima magla, a i u prvom poluvremenu nisu nista uradili kad nikakve magle nije bilo.
Da smo mi igrali lose jasno je i nama laicima, pozvaniji od mene nek objasne zbog cega je bilo tako. Meni je najvise zaparalo usi ono sto je rekao Suko da je Mesa inzistirao da se teren sto vise natopi vodom jer takav teren nama odgovara. Zar nije nekad Mourinho trazio da se to radi na Stamford Bridgeu kad je gostovala Barcelona, jer takav teren ne odgovara tehnicki mocnim ekipama, sad mi nista nije jasno.
Nije se bas puno moglo vidjeti, ali:
Begovic – Irci jednom opucali na gol i primio je, ne mozes ga kriviti, mada eto odavno on prima svaki pristojan sut u okvir gola, covjek bi ocekivao da nekad nesto i odbrani. Nervira me i ono konstantno vracanje lopte njemu pa je on nabije u aut, no tu je najmanje on kriv.
Mujdza – Prema naprijed solidan, prema nazad rupa, Sunjic i Spahic krpili tu poziciju. Nije imao snage za svih 90 minuta. Nazalost, gotov igrac.
Sunjic – Ono sto sam vidio bio je dobar. Irski gol nemam pojma kako su dali, valjda nije bio kriv.
Spahic – Isto kao i za Sunjica
Zukanovic – Defanzivno dobar, prema naprijed los. I zaista trebao bi vjezbati udarac glavom, lola je neometan poslije kornera glavom posla u aut.
Cocalic – Prema naprijed nista, bjezi od lopte i kao da porucuje saigracima da mu ne dodaju. Jedan od razloga zasto smo bili bezidejni. No on je svakako prvenstveno stoper, nije mu mjesto u veznom redu. Sto se tice defanzivnih zadaca, udarao je i gurao se, bit ce da mu je to i bio zadatak na terenu.
Pjanic – Morao se vracati skroz nazad da primi loptu od stopera pa da pokusa nesto iskreirati. U podmazanoj masineriji sa Rajom, De Rossiem, Strootmanom itd. on je sjajan, ovako u paru sa Cocalicem i on izgleda kao igrac Mechelena.
Visca – Najbolji na terenu, jedini koji je nesto uspjevao napraviti prema naprijed. Mada moram reci da se vidjelo da je irska strana po kojoj je on igrao puno losija defanzivno od suprotne, bilo je prostora. Zasto ga je Bazdarevic izvadio, to vjerovatno nikom nije jasno osim njemu.
Lulic – Vecinu utakmice proveo u Colemanovom dzepu. Jos je na njemu napravljen cist penal koji je sudija savrseno vidio a ignorisao, a i uspio je promasiti nasu najbolju sansu u drugom poluvremenu.
Ibisevic – Pa do kada ce se ovoga covjeka forsirati na osnovu „starih zasluga“? Igrac manje na terenu, Suko je Dzeku u drugom poluvremenu prepoznavao po kapitenskoj traci a Vedu po tome da cim se lopta odbije od igraca kao od panja, zna se ko je. Jos ga ostavlja u igru a vadi Viscu. Hodzic kao mlad, brz, nizeg rasta bi puno vise odgovarao kao partner Dzeki u napadu, a Djuric da bude prva opcija sa klupe jer je u stanju u kratkom vremenu napraviti vecu razliku od Ibisevica, no eto Vedo uziva status naseg drugog napadaca iako mu realno pripada mjesto cetvrtog.
Dzeko – Iskreno, vise sam ocekivao od njega. Ma je li ono on bio onaj igrac sto je poslije Zukanovicevog dodavanja lopte glavom Randolphu svjesno se izmakao misleci da je u ofsajdu a nije bio, iako je bio potpuno sam pred golmanom? Dosta puta meljao, imao otvorene suigrace a nije im dodavao vec nastavio meljati. Opet, mora se pohvaliti njegova rastrcanost, vracao se po loptu duboko nazad, nije ovo bila jedna od njegovih setajucih partija.
Sto se tice igraca sa klupe, Djuric i Hajrovic prekratko igrali da bi se moglo sta komentarisati, s druge strane Vranjes odlican, cak je uspio upisati i asistenciju za gol.
U revansu ce Irci pred 50 000 svojih navijaca biti odlucniji prema naprijed, vjerovatno ce stvoriti vise prilika nego veceras, to ce svakako znaciti i vise prostora za nas, iako se Irci zasigurno nece u potpunosti otvoriti dokle god bude za njih vrlo ugodnih 0 : 0, nema zaista smisla kalkulisati i cekati, nama pretjerano i ne znaci ako primimo gol, svakako ga moramo dati. Moramo ih napasti, inace ako budemo cekali 80. minutu da udje Djuric i pokusamo nabijanjem na njega otici na Euro, nema od toga nista. Ne treba ocajavati, sve ce se rijesavati u Dublinu.
PS. Uz naseg selektora i igrace, svakako da su nasi mediji najodgovorniji za ovaj negativni rezultat, danima su nas uvjeravali da je Irska razbijena i desetkovana vojska stavljajuci na naslovnicu svaku povredu njihovog treceg golmana i cetvrtog desnog beka. Ja ih od sada bojkotujem, nedam klika nikom, davno su njih Dzeko i Spahic procitali.
Drugi PS. Jebo vas propustanje lopte, poslije svakog naseg ubacaja ili lopte po zemlji, prvi igrac propusti loptu, pa je drugi propusti, pa na kraju zavrsi kod nekog Irca. Niko da preuzme odgovornosti i on pokusa, svi nesto propustaju.
Irci su igrali kako smo svi i ocekivali, defanzivno i agresivno, glavom u kopacku, prema naprijed dugim loptama strpljivo cekajuci svoju priliku, koja je na kraju i dosla. Nasim magla ne moze biti izgovor, jer bila je i Ircima magla, a i u prvom poluvremenu nisu nista uradili kad nikakve magle nije bilo.
Da smo mi igrali lose jasno je i nama laicima, pozvaniji od mene nek objasne zbog cega je bilo tako. Meni je najvise zaparalo usi ono sto je rekao Suko da je Mesa inzistirao da se teren sto vise natopi vodom jer takav teren nama odgovara. Zar nije nekad Mourinho trazio da se to radi na Stamford Bridgeu kad je gostovala Barcelona, jer takav teren ne odgovara tehnicki mocnim ekipama, sad mi nista nije jasno.
Nije se bas puno moglo vidjeti, ali:
Begovic – Irci jednom opucali na gol i primio je, ne mozes ga kriviti, mada eto odavno on prima svaki pristojan sut u okvir gola, covjek bi ocekivao da nekad nesto i odbrani. Nervira me i ono konstantno vracanje lopte njemu pa je on nabije u aut, no tu je najmanje on kriv.
Mujdza – Prema naprijed solidan, prema nazad rupa, Sunjic i Spahic krpili tu poziciju. Nije imao snage za svih 90 minuta. Nazalost, gotov igrac.
Sunjic – Ono sto sam vidio bio je dobar. Irski gol nemam pojma kako su dali, valjda nije bio kriv.
Spahic – Isto kao i za Sunjica
Zukanovic – Defanzivno dobar, prema naprijed los. I zaista trebao bi vjezbati udarac glavom, lola je neometan poslije kornera glavom posla u aut.
Cocalic – Prema naprijed nista, bjezi od lopte i kao da porucuje saigracima da mu ne dodaju. Jedan od razloga zasto smo bili bezidejni. No on je svakako prvenstveno stoper, nije mu mjesto u veznom redu. Sto se tice defanzivnih zadaca, udarao je i gurao se, bit ce da mu je to i bio zadatak na terenu.
Pjanic – Morao se vracati skroz nazad da primi loptu od stopera pa da pokusa nesto iskreirati. U podmazanoj masineriji sa Rajom, De Rossiem, Strootmanom itd. on je sjajan, ovako u paru sa Cocalicem i on izgleda kao igrac Mechelena.
Visca – Najbolji na terenu, jedini koji je nesto uspjevao napraviti prema naprijed. Mada moram reci da se vidjelo da je irska strana po kojoj je on igrao puno losija defanzivno od suprotne, bilo je prostora. Zasto ga je Bazdarevic izvadio, to vjerovatno nikom nije jasno osim njemu.
Lulic – Vecinu utakmice proveo u Colemanovom dzepu. Jos je na njemu napravljen cist penal koji je sudija savrseno vidio a ignorisao, a i uspio je promasiti nasu najbolju sansu u drugom poluvremenu.
Ibisevic – Pa do kada ce se ovoga covjeka forsirati na osnovu „starih zasluga“? Igrac manje na terenu, Suko je Dzeku u drugom poluvremenu prepoznavao po kapitenskoj traci a Vedu po tome da cim se lopta odbije od igraca kao od panja, zna se ko je. Jos ga ostavlja u igru a vadi Viscu. Hodzic kao mlad, brz, nizeg rasta bi puno vise odgovarao kao partner Dzeki u napadu, a Djuric da bude prva opcija sa klupe jer je u stanju u kratkom vremenu napraviti vecu razliku od Ibisevica, no eto Vedo uziva status naseg drugog napadaca iako mu realno pripada mjesto cetvrtog.
Dzeko – Iskreno, vise sam ocekivao od njega. Ma je li ono on bio onaj igrac sto je poslije Zukanovicevog dodavanja lopte glavom Randolphu svjesno se izmakao misleci da je u ofsajdu a nije bio, iako je bio potpuno sam pred golmanom? Dosta puta meljao, imao otvorene suigrace a nije im dodavao vec nastavio meljati. Opet, mora se pohvaliti njegova rastrcanost, vracao se po loptu duboko nazad, nije ovo bila jedna od njegovih setajucih partija.
Sto se tice igraca sa klupe, Djuric i Hajrovic prekratko igrali da bi se moglo sta komentarisati, s druge strane Vranjes odlican, cak je uspio upisati i asistenciju za gol.
U revansu ce Irci pred 50 000 svojih navijaca biti odlucniji prema naprijed, vjerovatno ce stvoriti vise prilika nego veceras, to ce svakako znaciti i vise prostora za nas, iako se Irci zasigurno nece u potpunosti otvoriti dokle god bude za njih vrlo ugodnih 0 : 0, nema zaista smisla kalkulisati i cekati, nama pretjerano i ne znaci ako primimo gol, svakako ga moramo dati. Moramo ih napasti, inace ako budemo cekali 80. minutu da udje Djuric i pokusamo nabijanjem na njega otici na Euro, nema od toga nista. Ne treba ocajavati, sve ce se rijesavati u Dublinu.
PS. Uz naseg selektora i igrace, svakako da su nasi mediji najodgovorniji za ovaj negativni rezultat, danima su nas uvjeravali da je Irska razbijena i desetkovana vojska stavljajuci na naslovnicu svaku povredu njihovog treceg golmana i cetvrtog desnog beka. Ja ih od sada bojkotujem, nedam klika nikom, davno su njih Dzeko i Spahic procitali.
Drugi PS. Jebo vas propustanje lopte, poslije svakog naseg ubacaja ili lopte po zemlji, prvi igrac propusti loptu, pa je drugi propusti, pa na kraju zavrsi kod nekog Irca. Niko da preuzme odgovornosti i on pokusa, svi nesto propustaju.
Last edited by SkyLimit on 13/11/2015 23:18, edited 2 times in total.
- seln
#3018 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Bas to. Smetao mu Misimovic, nije mu ostavljao mjesta... ko mu smeta sada?hrasno38 wrote:Predhodni selektor je imao Misketa koji je doktor fudbala za Pjanica!!!!! Od kada se pojavio Mali Princ u reprezentaciji uvijek mu neko smeta i uvijek ga neko gusi......Grean wrote:Nije misterija, to je odgovor zasto je prethodni selektor radje zrtvovao jedno krilo ili defanzivnog veznog nego playmakera u defanizvnov veznoj liniji.strong69 wrote: Pjanic je misterija.
Znao sam da cemo plakati za Misimovicem, ali bas ovoliko...
- dustaban
#3019 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
zna li raja na stadionu da je tekma gotova?!
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#3020 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Mora se naci modus igranja na Kosevu i uloziti koliko je potrebno da bi se igrale utakmce reprezentacije. Jebem mu majku pa stvarno 11.000 je smijesna cifraCoromandel wrote:hbt, kad sabereš, u GROTLU smo se nafanfali tantara, u gostima ih nismo toliko fanfali. da ne bude zabune nemam ništa protiv bilinog polja, već se treba okrenuti i drugim stadionima. što neko reče, masa šminkera i karafanfara na tribinama selfijaju, dok ga mi duvamo svako malo...hrasno38 wrote:Coromandel wrote:nije loŠe, nije loŠe. svakako smo ga morali zabiti, ovako ili onako. mislim da će biti mnogo lakše igrati U DABLINU, jer je večeras bio jak pritisak GROTLA...![]()
![]()
-
InvestmentSLO
#3021 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Ha voli ko tu vrucu krompirusu i jogurta?
-
zrakomlat
#3022 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Fudo387 wrote:Sta je dosmr, zijanio si tri marke sad ti valja cekati materinu penziju.Iza Horizonta wrote:natamburat ćemo ihFudo387 wrote:Ma dobicemo ih tamo.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3024 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Pa ne valjaju, sta si ti gledao?? Slabi, nego sta, nego mi nismo iskoristili to.It_is_a_Leclerc wrote:Eto. Znao sam ja.It_is_a_Leclerc wrote:1-1
I to ce Irci povesti vrlo rano a nasi ce jedva, uz vrlo losilu ogru, izjednaciti pred kraj.
A vi navrli - slabi, jadni, hudi Irci, ništa ne znaju i ništa ne valjaju... Ja navlačim, ja pesimista, da me banuju...
Ja ovom prilikom čestitam Irskoj na plasmanu na Euro.
Ja bi tebe i takve banovao preventivno, sto bezveze prosipate demagogiju.
Kazes znao si, pa eto nisu rano poveli, sta si onda znao.
Nadam se da ces progutati svoje rijeci u revansu. Tamo svakako moramo napasti, a bolja smo ekipa. Ove drvosjece veze s fudbalom nemaju.
- jeza u ledja
#3025 Re: EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Slovenacki smisao za humor?InvestmentSLO wrote:Onu zamirise vruuuca krompirusa i otvoris si jogurt i vidis sav uskiso... Asocijacia?