familije mu se sjetim svaki put, govno crnoIdemedosumom wrote:Otkako je onaj crni hajvan Malouda nagazio, Mujdža više nikad nije na onom nivou igrao...
EURO 2016 baraž: BiH - Republika Irska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- insaneinthebrain
#301 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
- nKrkan
#302 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Odig'ro je protiv Grka (3:1) super samo što je to bilo prije dvije godine .
- Pismonosa
#303 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
betontennis wrote:Bili su napisali žalbu ali Salem pojeo slučajno.ultima_palabra wrote:Jel se iko žalio na 3 utakmice Bešiću, ili nisu imali kad od žderanja i pisanja kazni za petarde u domaćem prvenstvu?
-
palermo
#304 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Ja mislim da je i utakmica sa Kiprom pokazal da ideje o tome da naši stoperi ili bekovi igraju zadnjeg veznog nije dobra. Možemo mi sada misliti da bi Kolašinac odigrao bolje nego Vranješ (sigurno i bi jer je Vranješ bio potpuno izgiubljen na toj poziciji) ali opet, nisu to dobra rješenja. Opet Pjanić ostaje sam da iznosi loptu, da kreira napad, da namješta prilike...ne sviđa mi se to nekako.Kao što Pape reče za Seu, nije ti on od golova i od pasova....ovaj put je pogodio.animus wrote:U ovoj formaciji bi Kolasinac mogao na to upraznjeno mjesto zadnjeg veznog jer je to dosta puta i igrao u Salkeu i to vrlo dobro. Na mjesto lijevog beka bi mogao uskociti Zukanovic i ako bi igrali u skladu sa svojim mogucnostima onda bi to bila beton odbrana i moguce da bi i sredina bila dominantna. Ali Mesa zna najbolje tako da cemo vidjeti sta on misli.Mirza007 wrote:Ko god bio, evo mog sastava sa prvu utakmicu:
---------------------Begovic----------------------
Mujdza------Cocalic---Spahic------Kolasinac
-----------???????---------------Pjanic------------
Visca-----------------------------------Lulic------
------------------Medunjanin----------------------
------------------Dzeko---------------------------
Ovo pod upitnikom bi trebao biti Besic ali nazalost nemoze.
Hadzic ili Grahovac, samo ne Vranjes.
Opet ću, meni je Zahirović najbolja opcija (čovjek je dugo bio dio ovog tima, ovo mu je prirodna pozicija, sada igra redovno),ali ako Meša na njega ne računa, onda ili Grahovac ili Hadžić.....eksperimenti sa Zukom ili Kolašincem na zadnjem veznom neće valjati
- Idemedosumom
#305 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Da li je iko u toku koliko je ozbiljna povreda Cocalića? Zar nije i njemu prirodna pozicija zadnji vezni?
I slažem se da Zahirovića treba vratiti! Nepravda mu je učinjena, trebao je i on ići u Brazil.
I slažem se da Zahirovića treba vratiti! Nepravda mu je učinjena, trebao je i on ići u Brazil.
- JanuaryJones
#306 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Kako je samo letio u toj utakmici...poslije povrede nit smo se mi dohavizali nit se Mujdža više ikad dohaviz'oIdemedosumom wrote:Otkako je onaj crni hajvan Malouda nagazio, Mujdža više nikad nije na onom nivou igrao...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#307 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Zamoto burek u papir...i ode s burekombetontennis wrote:Bili su napisali žalbu ali Salem pojeo slučajno.ultima_palabra wrote:Jel se iko žalio na 3 utakmice Bešiću, ili nisu imali kad od žderanja i pisanja kazni za petarde u domaćem prvenstvu?
Kakvi oni i zalba. To samo klepa sirotinju po PL, jebo Besica, ima ko igrati.
Vidim neka formacija samo sa Edinom, Bazdarevic ce igrati sa Edinom i Vedadom naprijed.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#308 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
možda najbolja iakad odigrana tekma 
- Thorgerson
#309 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Neka te stid tako da pises.betontennis wrote:Bili su napisali žalbu ali Salem pojeo slučajno.ultima_palabra wrote:Jel se iko žalio na 3 utakmice Bešiću, ili nisu imali kad od žderanja i pisanja kazni za petarde u domaćem prvenstvu?
Salem je bio napisao zalbu. Onu noc odmah. Poslije utakmice se sjelo u restoran, nije bilo papira i da napisao je na salveti. Kakve ima veze, sta je to salveta nego papir.
I salvetu nije pojeo Salem, nego je Bakovic slucajno uzeo i obrisao ruke i usta, te bacio. Inace i sam sam bio tu noc u restoranu i janjetina jeste bila premasna, te se Salem stigao i na to zaliti te noci.
Svi konobari su bili angazovani da traze tu salvetu ujutro, ali se ispostavilo da je cistacica Mejra vec izbacila smece ranije.
Tako da prije nego optuzis jednu velicinu kakva je Salem, probaj saznati neke informacije.
Toliko.
- Idemedosumom
#310 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Previše trollanja ovdje za moj ukus. Da hoće kakav admin uletit 
- It_is_a_Leclerc
#311 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Da fakat. Trebali smo se žaliti što je narečeni Bešić mislio da je baš prigodno pokupiti ispljunutu žvaku, te istu lansirati u pravcu glave protivničkog igrača, ktome vrtlara iz Andore.
Pa da budemo predmet uredskih pošalica u Nyonu i Zurichu.
- ILVIIR
#312 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
aktuelni kartoni u barazu:
2 zuta (oprezno!):
begovic, spahic, sunjic (1 crveni), hadzic, pjanic, dzeko.
1 zuti:
o. vranjes, kolasinac, lulic, medunjanin, mujdza, djuric, ibisevic.
bez kartona:
sehic, buric, zukanovic, anicic, bicakcic, salihovic, besic (1 crveni), susic, hajrovic, visca, cocalic, vrancic, s. vranjes, grahovac, stilic, hodzic, zec.
.....
pjanic, spahic i dzeko po 2 zuta. mislim da ce biti jako oprezni u prvoj utakmici barazas. samo da ne fasuju tad..
2 zuta (oprezno!):
begovic, spahic, sunjic (1 crveni), hadzic, pjanic, dzeko.
1 zuti:
o. vranjes, kolasinac, lulic, medunjanin, mujdza, djuric, ibisevic.
bez kartona:
sehic, buric, zukanovic, anicic, bicakcic, salihovic, besic (1 crveni), susic, hajrovic, visca, cocalic, vrancic, s. vranjes, grahovac, stilic, hodzic, zec.
.....
pjanic, spahic i dzeko po 2 zuta. mislim da ce biti jako oprezni u prvoj utakmici barazas. samo da ne fasuju tad..
- ultima_palabra
#313 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
I šta si ti sad zapravo napisao? Nakićeno ništa... ne znam samo kako je Avazu promakao takav talenat.It_is_a_Leclerc wrote:Da fakat. Trebali smo se žaliti što je narečeni Bešić mislio da je baš prigodno pokupiti ispljunutu žvaku, te istu lansirati u pravcu glave protivničkog igrača, ktome vrtlara iz Andore.
- It_is_a_Leclerc
#314 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Napisao sam da se logično žaliti na nešto čime si nepravedno ili prestrogo osuđen. Bešić nije ni nepravedno, ni prestrogo kažnjen.ultima_palabra wrote:I šta si ti sad zapravo napisao? Nakićeno ništa... ne znam samo kako je Avazu promakao takav talenat.It_is_a_Leclerc wrote:Da fakat. Trebali smo se žaliti što je narečeni Bešić mislio da je baš prigodno pokupiti ispljunutu žvaku, te istu lansirati u pravcu glave protivničkog igrača, ktome vrtlara iz Andore.
Nakon svega, dotični treba malo da razmisli, hoće li on da bude sportaš ili izbacivač u Galaxisu.
- ILVIIR
#315 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
je li ovo ozbiljno ili se zezas?It_is_a_Leclerc wrote:Da fakat. Trebali smo se žaliti što je narečeni Bešić mislio da je baš prigodno pokupiti ispljunutu žvaku, te istu lansirati u pravcu glave protivničkog igrača, ktome vrtlara iz Andore.
-
Mirza007
#316 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Prtiv Francuske u Parizu, Argentine u Riu, Meksika I Obale Slonovace na USA turneji smo igrali 4-2-3-1 I po meni ponajbolje izgledali na terenu protiv jakih ekipa.condy wrote:Formacija je ok, ali nije ta formacija za nas. Spori smo mi za te formacije, sredina nam nema mogućnost dominacije u posjedu lopte..... Kako smo samo izgledali bezidejno u toj formaciji protiv Velsa u Zenici.Mirza007 wrote:Ko god bio, evo mog sastava sa prvu utakmicu:
---------------------Begovic----------------------
Mujdza------Cocalic---Spahic------Kolasinac
-----------???????---------------Pjanic------------
Visca-----------------------------------Lulic------
------------------Medunjanin----------------------
------------------Dzeko---------------------------
Ovo pod upitnikom bi trebao biti Besic ali nazalost nemoze.
Hadzic ili Grahovac, samo ne Vranjes.
4-4-2 formacija je za nas. Najbolje utakmice i rezultate napravili smo sa njom. Dosta efikasnije igramo, i lakše dolazimo do gola. To je pokazao i ovaj zadnji dvomeč, kad smo promjenili formaciju tokom utakmice.
Mesa je do sada igrao (barem na pocetku) gotovo stalno 4-2-3-1. Sumnjam da ce od toga odustati barem kod prve utakmice.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#317 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Kako nije prestrogo dobiti za bacanje zvake na protivnickog igraca 3 utakmice suspenzije?!
Manje su dobijali za bacanje kopacke, sta je sve Costa morao uraditi da dobije 3 utakmice suspenzije....ovo je tipicno treniranje strogoce na igracu na kojem se moze.
Itekako se savez trebao zaliti za smijesno visoku kaznu.
Manje su dobijali za bacanje kopacke, sta je sve Costa morao uraditi da dobije 3 utakmice suspenzije....ovo je tipicno treniranje strogoce na igracu na kojem se moze.
Itekako se savez trebao zaliti za smijesno visoku kaznu.
- ultima_palabra
#318 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Arda Turan je bacio kopačku na linijskog sudiju(!) i dobio samo žuti karton.It_is_a_Leclerc wrote:Napisao sam da se logično žaliti na nešto čime si nepravedno ili prestrogo osuđen. Bešić nije ni nepravedno, ni prestrogo kažnjen.ultima_palabra wrote:I šta si ti sad zapravo napisao? Nakićeno ništa... ne znam samo kako je Avazu promakao takav talenat.It_is_a_Leclerc wrote:Da fakat. Trebali smo se žaliti što je narečeni Bešić mislio da je baš prigodno pokupiti ispljunutu žvaku, te istu lansirati u pravcu glave protivničkog igrača, ktome vrtlara iz Andore.
Nakon svega, dotični treba malo da razmisli, hoće li on da bude sportaš ili izbacivač u Galaxisu.
-
Paul F.
#319 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Bilo je i nekažnjeno davljenje u prethodnoj utakmici sa istim.
- ljevoruki
#320 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
It_is_a_Leclerc wrote:Da fakat. Trebali smo se žaliti što je narečeni Bešić mislio da je baš prigodno pokupiti ispljunutu žvaku, te istu lansirati u pravcu glave protivničkog igrača, ktome vrtlara iz Andore.
-
Mirza007
#321 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Mozda ponajbolji nastup reprezentacije ikada (obzirom s kim i gdje su igrali). Barem meni, pogotovo prvo poluvrijeme.Idemedosumom wrote:Nije ni Lulić što je nekada bio, ali Mujdža je stvarno samo sjenka nekadašnjeg igrača:JoseMujica wrote:Mujdža je fakat propo ko kaučtako da pod hitno trebamo tražiti zamjenu za tu poziciju...mislim da je bolja trenutna alternativa Vranješ za tu poziciju nego Višća, koji je truba na svakoj drugoj poziciji osim napadačkoj.
Kad vidim kako igra desno krilo, i to protiv levata, dođe mi da plačem za sVrškom, koji barem minione dere ko kurbane
- luckylaka
#322 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
.Cuj ne treba se zaliti.Ono jednom Pepe isao da ubije nekog igraca(ne sluzi me pamcenje)dobio koliko je dobio kazne Real se zalio smanjena mu kazna,samo kod nas kazu,,sta ces se zaliti ,zasluzio je"ILVIIR wrote:je li ovo ozbiljno ili se zezas?It_is_a_Leclerc wrote:Da fakat. Trebali smo se žaliti što je narečeni Bešić mislio da je baš prigodno pokupiti ispljunutu žvaku, te istu lansirati u pravcu glave protivničkog igrača, ktome vrtlara iz Andore.
- luckylaka
#323 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
Ma daj bolan pa nije ni Mujdza toliko lose odigrao.Ni bolje ni losije od ostalih.U Freiburgu je redovan,kapiten pa nisu svabe levati.Previse Mujdza ide napred i vjerovatno se istrosi tokom utakmice,ipak je 30-o godisnjak ali jos ce Mujdza dobrih utakmica odigrati za ovu reprezentaciju.Daj boze da nadjemo slicnog 20-o godisnjaka ali za sada mrka kapa.Mirza007 wrote:Mozda ponajbolji nastup reprezentacije ikada (obzirom s kim i gdje su igrali). Barem meni, pogotovo prvo poluvrijeme.Idemedosumom wrote:Nije ni Lulić što je nekada bio, ali Mujdža je stvarno samo sjenka nekadašnjeg igrača:JoseMujica wrote:Mujdža je fakat propo ko kaučtako da pod hitno trebamo tražiti zamjenu za tu poziciju...mislim da je bolja trenutna alternativa Vranješ za tu poziciju nego Višća, koji je truba na svakoj drugoj poziciji osim napadačkoj.
Kad vidim kako igra desno krilo, i to protiv levata, dođe mi da plačem za sVrškom, koji barem minione dere ko kurbane
-
todd_smith
#324 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
jeste, ali fino rece nasa dijaspora koja je gore, znaci imali bi njihove pasose, bili bi njihovi gradjanimgogic wrote:Izbacili bi nas iz fudbala dozivotno - a kamoli suspendovali iz UEFA-inih takmicenjaLogovan wrote: Pa malo je reći da bi ispali ofirni kada bi ovo uradili.![]()
Pa nisu glupi skandinavski policajci - jel gled'o ko Wallandera jebem li ga?!
- ILVIIR
#325 Re: EURO 2016 kvalifikacije - Baraž, baraž
ta pojava samomrznje (mozda zvuci malo prejako, ali zna se sta mislim) je jako cesta u nasem narodu, nazalost!luckylaka wrote:.Cuj ne treba se zaliti.Ono jednom Pepe isao da ubije nekog igraca(ne sluzi me pamcenje)dobio koliko je dobio kazne Real se zalio smanjena mu kazna,samo kod nas kazu,,sta ces se zaliti ,zasluzio je"ILVIIR wrote:je li ovo ozbiljno ili se zezas?It_is_a_Leclerc wrote:Da fakat. Trebali smo se žaliti što je narečeni Bešić mislio da je baš prigodno pokupiti ispljunutu žvaku, te istu lansirati u pravcu glave protivničkog igrača, ktome vrtlara iz Andore.
Pa da budemo predmet uredskih pošalica u Nyonu i Zurichu.![]()