Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vrijeme je za ovu temu. Izvlacenje grupa je 2. decembra a evo i sesira (jos nije zvanicno, eno index.hr ima drugacije sesire, ali moja racunica kaze da je ovako):
1.
Poljska
Ukrajina
Spanija
Holandija
2.
Njemacka
Italija
Engleska
Rusija
3.
Hrvatska
Grcka
Svedska
Portugal
4.
Danska
Francuska
Ceska
Irska
Zamislite grupu: Spanija, Njemacka, Portugal i Francuska
Svabe gaze sve redom. Ja mislim da su 3 kola prije kraja kvalifikacija vec bili na EP, a opet su sve 3 te zadnje tekme dobili. Racunajuci i Turke na strani.
Nemaju neke velikane i zvijezde kao nekada, ali cudno vala kako nastupaju kada igraju za drzavni tim. Nije mi jasno nikako
Ne znam kako stvari šljakaju u vezi sa sparingovanjem tokom priprema za Euro 2012. Imamo šansu da budemo cijenjeni sparing partneri najbogatijim reprezentacijama. Bingo za Savez i Normalizacijski komitet!
PipiDugaDevetka wrote:Ne znam kako stvari šljakaju u vezi sa sparingovanjem tokom priprema za Euro 2012. Imamo šansu da budemo cijenjeni sparing partneri najbogatijim reprezentacijama. Bingo za Savez i Normalizacijski komitet!
Allahami dragog, ne bi mi trenutno vece zelje bil nego da oni supci Francuzi i Portugalci nalete na Svabe ili SPance, a moze i oboje, da ih ubiju nogama u glavu, a Njemacke ce vec imati priliku za to u februaru u prijateljskoj sa Francuzima, koji 0:0 sa mrtvom Belgijom odigraju! A Portugalci su i ionako redovna musterija bili!
kad bi igrali kao večeras, i kad bi imali protivnike kao što smo mi bili večeras, i kad bi im ulazilo sve što šutnu kao što je ulazilo večeras, mogli bi... oni su reprezentacija koja ima kvalitetu da budu ponajbolji u evropi ali svi znamo da im se rijetko potrefi ovako savršena utakmica pa onda i nemaju šta tražiti među Švabima, Špancima i Holanđanima. Jedna od te tri reprezentacije će biti prvak, nema šanse da bilo ko drugi uzme