Znaci tema je otvorena zbog samo jedne stvari,a to je da neko sa ove stranice(novinari) opale jedan kvalitetan prilog o ovome i da prosire ovu vijest novinarima stampanih medija,pa da neko od njih opali jos jedan tekst
A sad bujrum narodu...
Moderator: anex
osim sto je bilo jedno 10 tema na istu temu u zadnjih 6 mjeseci...kone wrote:Pa sta je ovo???Nema niko nikakav komentar,a tema otvorena 2 danaJesmo vala ovce....
Cega je bilo u zadnjih 6 mjeseci????Skoka i pada EURIBORA i skokova i padova rata kredita kod naroda???Ja samo znam da je skocila rata kredita,a nesto se ne sjecam da je vracena tamo gdje je i bila prije skoka,a trebala bi biti.Nase banke se trenutno ponasaju bas kao i ovi naftasi.Digli su rate kad je trebalo dizati,a sad kad je treba vratiti gdje je bila,ni mukajet...Alfons Kauders wrote:osim sto je bilo jedno 10 tema na istu temu u zadnjih 6 mjeseci...kone wrote:Pa sta je ovo???Nema niko nikakav komentar,a tema otvorena 2 danaJesmo vala ovce....
bilo je i u zadnjih 7 godina svasta, samo sto se radilo o dosta manjim promjenama, dok su sada dovoljno velike i nagle da ih narod primjeti...kone wrote:Cega je bilo u zadnjih 6 mjeseci????Skoka i pada EURIBORA i skokova i padova rata kredita kod naroda???Ja samo znam da je skocila rata kredita,a nesto se ne sjecam da je vracena tamo gdje je i bila prije skoka,a trebala bi biti.Nase banke se trenutno ponasaju bas kao i ovi naftasi.Digli su rate kad je trebalo dizati,a sad kad je treba vratiti gdje je bila,ni mukajet...Alfons Kauders wrote:osim sto je bilo jedno 10 tema na istu temu u zadnjih 6 mjeseci...kone wrote:Pa sta je ovo???Nema niko nikakav komentar,a tema otvorena 2 danaJesmo vala ovce....
Ako je sestomjesecni obracun,onda ce sve znati sa prvi februarom,jer je kod mene izmjena bila sa 01.08 ove godine.Kamata se veze sa Euriborom i kamatnom stopom Evropske centralne banke koja je ako ne znas prva smanjila kamatnu stopu,nakon ubrizgavanja onih 700 milijardi dolara.thEnd wrote:A mozda da procitaas sta ti stoji na ugovoru koji si potpisao. Da se ne veze kamata za tromjesecni ili sestomjesecni euribor? I na kraju ne zavisi ti kamata samo od euribora.