eukanuba za mace
Moderator: anex
-
IVANA79
#1 eukanuba za mace
Kupila sam dvije ruske plave macke i zanima me da gdje ima da se kupi eukanuba za mace u tuzli nema ni u jednoj veterinarskoj stanici ni u pet sopovima....macak bi i jeo svasta al je dospodja maca probirljiva ...zena mi je dala jednu kesicu eukanube i to jedu al sa ostalom suhom hranom nisu bas odusevljene...molim pomoc
-
Armin85
#2 Re: eukanuba za mace
Ne znam gdje u Tz mozes nabavit Eukanubu, ali probaj Versele Laga Lara- u rangu je sa Eukanubom, ali je dosta povoljnija. Imas je u Vodenom svijetu i Cerebrum Commerc-u.
-
IVANA79
#3 Re: eukanuba za mace
puno hvala...nasla sam konacno tu hranu i maca je zadovoljna...sad je i ona pocela malo da se deblja...,i smo malo seljacka sredina za male zivotinje nema izbora hrane a ni grebalica ili ne daj boze kakvih igracaka...sreca da mi malac voli loptice pa se mace slepaju na njegove igracke
- Tranquilizer
#4 Re: eukanuba za mace
IVANA79 wrote:puno hvala...nasla sam konacno tu hranu i maca je zadovoljna...sad je i ona pocela malo da se deblja...,i smo malo seljacka sredina za male zivotinje nema izbora hrane a ni grebalica ili ne daj boze kakvih igracaka...sreca da mi malac voli loptice pa se mace slepaju na njegove igracke
Ne dozvoli sebi da ti jede samo tu hranu, pocni je mjenjati u nekom omjeru sa drugom hranom pa postepeno izbacuj tu skupu sa nekom drugom dok se ne navikne...u suprotnom ima da je razmaziš pravo
pitanje: gdje si kupila mace, jel ima još na prodaju ako može da mi javiš oli ovdje ili na pp
- jaca-maca
#5 Re: eukanuba za mace
Znate li mozda gdje se moze kupiti u Tuzli hrana Royal Canin za macke?
-
IVANA79
#6 Re: eukanuba za mace
i ja sam trazila i nisam uspjela naci....neko mi je reko da ima u bijeljini u poljomarketu ali ja nisam isla...ako uspijes nac negdja javi molim te i ja se ganjam sa dobrom hranom...od suhe hrane samo cimiao superpreminum i to sam nasla u agrocentru u bukinju...kod termoelektrane na starom putu
izmedju tuzle i lukavca
izmedju tuzle i lukavca
- jaca-maca
#7 Re: eukanuba za mace
A koja je najbolja hrana za mace, koja se moze naci u Tuzli?
-
IVANA79
#8 Re: eukanuba za mace
meni su rekli da je ovaj cimiao naj naj kod nas....moja je macka pravo probirljiva i vidi se na njoj...macak jede skoro sve al ona mi je problem i zbog nje i trazim neklu bolju hranu....al viskas i tako te suhe nece ni jednu....sve sto se ima u marketima kupit to nece...ja sam i po veterinarskim gledala al i oni imaju samo viskas ni oni nemaju nesto specijalno...ja sa eukanubu trazila i za mace nema jer to narod kod nas izgleda ne kupuje pa ljudi i ne nabavljaju