EU priprema "FINAL SOLUTION" za Bosnjake u BiH!

Vodli li EU tudmanovsku politiku prema Bosnjacima i BiH?

Da (to je ocigledno)
14
56%
Ne (Dnevni Avaz kaze da je EU prijatelj BiH i Bosnjaka)
11
44%

Total votes: 25

Agron P

#1 EU priprema "FINAL SOLUTION" za Bosnjake u BiH!

Post by Agron P »

Ulaskom Hrvatske u EU, politika iste prema Bosni i Hercegovini poprima oblik tudmanizma.
EU (Njemacka prije svih) potpuno preuzima Hrvatsku percepciju stvari u BiH i pocinje uslovljavati dalji put ka Briselu pristajanjem politickog Sarajeva na velikohrvatske ratne ciljeve, etnicku podjelu zemlje, odnosno palestinizaciju Bosnjaka.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2 Re: EU priprema "FINAL SOLUTION" za Bosnjake u BiH!

Post by Truba »

mislim da niko ne razmišlja o bošnjacima nit je ikog briga
mali_balon

#3 Re: EU priprema "FINAL SOLUTION" za Bosnjake u BiH!

Post by mali_balon »

Dobrovoljno se odricem bosnjastva i prihvatit cu hrvatstvo samo nek mi daju putovnicu.
XXS

#4 Re: EU priprema "FINAL SOLUTION" za Bosnjake u BiH!

Post by XXS »

Ma ja, najteze ce biti nagovoriti SDA I Bakira da pristanu na palestinizaciju Bosnjaka i fildzan drzavu.
Najteze je ribu u vodu natjerati. :lol:
155_mm

#5 Re: EU priprema "FINAL SOLUTION" za Bosnjake u BiH!

Post by 155_mm »

Agron P wrote:Ulaskom Hrvatske u EU, politika iste prema Bosni i Hercegovini poprima oblik tudmanizma.
EU (Njemacka prije svih) potpuno preuzima Hrvatsku percepciju stvari u BiH i pocinje uslovljavati dalji put ka Briselu pristajanjem politickog Sarajeva na velikohrvatske ratne ciljeve, etnicku podjelu zemlje, odnosno palestinizaciju Bosnjaka.
izvor?
Agron P

#6 Re: EU priprema "FINAL SOLUTION" za Bosnjake u BiH!

Post by Agron P »

Politika EU prema Bosnjacima nikad nije bila niti prijateljska niti iskrena. Uvijek smo bili strano tijelo, ostavstina mrskih I'm turaka i crna islamska mrlja u cisto kriscanskoj Europi. Pogotovo u ratu smo mogli vidjeti u momentima nase borbe za opstanak kako nas gledaju prije svih Francuzi i Britanci, ili kako Grcka vlada na celu sa Papandreuom salje dobrovoljce Karadzicu. Pamtimo i muckog provokatora iz Svedske Carla Bilda. S druge strane smo imali zemlje poput Njemacke, Austrije, Irske, Spanije ili Italije koje se nikad nisu libile sakriti svoju privrzenost katolickoj braci u BiH.
neki

#7 Re: EU priprema "FINAL SOLUTION" za Bosnjake u BiH!

Post by neki »

ne volim ni ja Radoncica ni najmanje, al ti si covjece bas opterecen njime :roll:
karanana

#8 Re: EU priprema "FINAL SOLUTION" za Bosnjake u BiH!

Post by karanana »

sa bakirom kao vodjom, ili bilo kojim drugim tzv. bosnjackim liderom, ovo je vrlo realna slika.
madner

#9 Re: EU priprema "FINAL SOLUTION" za Bosnjake u BiH!

Post by madner »

Bake ce to da sve ispregovara, ja se ne brinem sekunde. :D
Drvosjeca iz Dejcica

#10 Re: EU priprema "FINAL SOLUTION" za Bosnjake u BiH!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

EU politika prema BiH je toplo-hladno, nit nas vole nit nas mrze. Interes im je da im se ne desi Ukrajina u sred Evrope zato su se u zadnje vrijeme razletili da obuzdaju ruski lobi u BiH. Šef delegacije Evropske unije u Bosni i Hercegovini danas otvoreno kaže da će BiH postati članica EU. Smatram da u ovom trenutku mi njima trebamo podjednako koliko BiH treba EU.
Agron P

#11 Re: EU priprema "FINAL SOLUTION" za Bosnjake u BiH!

Post by Agron P »

Europski parlament priprema rezoluciju u kojoj traze od BiH(politickog Sarajeva) da prihvati i ostvari sve velikohrvatske ratne ciljeve. Na zahtjev EU delegata iz tudmanove tvorevine nastale ba nekoliko genocida nad srbima bit ce usvojena rezolucija u kojoj se trazi sve ono sto ustasha Covic i krimogena hobotnica oko dva HDZ-a pozele, od kanala na hrvatskom do dalje decentralizacije zemlje zasnovane na principu ravnopravnosti naroda(citaj treci entitet;citaj Herceg-Bosna).

Za Bosnjake ostaju dvije obale rijeke Bosne lijeva i desna gdje ce zivjeti u logoru pod nadzorom velikih sila kao sto zive Palestnici u Gazi dok jednog dana bioloski ne izumru na zadovoljstvo Europe i susjeda.
Hafis

#12 Re: EU priprema "FINAL SOLUTION" za Bosnjake u BiH!

Post by Hafis »

Vazda neki belaj s vama...nek nisi rahat i to ti je.
karanana

#13 Re: EU priprema "FINAL SOLUTION" za Bosnjake u BiH!

Post by karanana »

a stvarno, kako bakir moze da dozvoli ovaj pogrom i genocid u miru?
ma siguran sam da ce se on borit da se ovaj crni scenario ne desi. borac je to, bio je borac i kada je mnogo teze bilo....
Fudo387

#14 Re: EU priprema "FINAL SOLUTION" za Bosnjake u BiH!

Post by Fudo387 »

Imaju oni puno vecih problema od nas da ne znaju kud glavom udaraju. Sto se nas tice njihova filozofija je jasna, eto vas tamo radite sta hocete
samo ne pucajte...drugim rijecima, budi miran, evo ti cener za kifle i kafe, i odjebi.
It_is_a_Leclerc

#15 Re: EU priprema "FINAL SOLUTION" za Bosnjake u BiH!

Post by It_is_a_Leclerc »

Kao i uvijek, bez ikakvog izvora, napamet, nagurane floskule, histerično najavljivanje i slične neozbiljne izvale .

Bošnjaci su najbrojniji narod u BiH. Bošnjaci u BiH, a potpis će to i pokazati, čine natpolovičnu većinu. Popis će pokazati da na svakog Hrvata ide pet Bošnjaka. Ne računajući dijasporu. Prema tome, nikom, a pogotovo EU, ne pada na pamet da se igra s tom činjenicom. Ja duboko sumnjam da će EP donijeti bilo kakvu takvu rezoluciju. Njeno donošenje (u šta i dalje sumnjam) značilo bi težak udarac interesu Srba i Bošnjaka za taj savez. (ne zaboravite da HNS traži FEDERALIZACIJU BIH, a ne samo FBiH)

Što se tog kanala tiče, kao i uvijek, samo mi dajte ko će ga financirati i ja odmah pristajem. Ali to da ja, Bošnjak, plaćam Hafisu iz Mostara da gleda šta mu je Čavara radio - ne dolazi u obzir. Ako neko misli da je bolje da milion Bošnjaka ne plaća pretplatu umjesto 150.000 Hrvata, grdno se vara.

Bošnjaci neće prihvatiti uspostavu trećeg entiteta. I pritom ne mislim toliko na Bakira ili nekog drugog, već na narod. Ako vi mislite da će Bošnjaci Mostara, Travnika, Vakufa, Viteza i tako dalje, sjediti skrštenih ruku dok ih se odvaja od države, varate se. Jednostavno, ovo nije onaj narod od 1992. i to svi koji se pokušavaju igrati s nama moraju znati. Ne trebamo rušiti, kako Alija reče, nepravedan mir, ali ipak mir. Jer, bilo kakvo daljnje etnotertitorijaliziranje ove zemlje vodi, upravo, u smjeru oružanog otpora bošnjačkog stanovništva.

Za kraj, s obzirom da nisam imao priliku danas, a ovaj tema, s obzirom da se raspravlja o "uništenju" bošnjačkog nroda, želim čestitati Dana Armije RBiH, našeg jedinog pravog garanta za opstanak na našoj zemlji, svim patriotama u BiH, uz jednu poruku, naročito onim Hrvatima u BiH koji je žele podijeliti, kao i hrvatskim "propćenicima" u Briselu - "Misle gospoda Tuđman i Milošević da smo mi isti oni s kojima su se njihovi prethodnici igrali. Odavde i sa svih naših mjesta ići će poruka - Živote za Bosnu i Hercegovinu ćemo dati" (Safet Hadžić, 1992.)

Pa vi vidite. :bih:
Last edited by It_is_a_Leclerc on 15/04/2015 17:16, edited 1 time in total.
almir90

#16 Re: EU priprema "FINAL SOLUTION" za Bosnjake u BiH!

Post by almir90 »

Sve naše izvozne orjentirane kompanije, koje posluju pozitivno, i koje izvoze 100% svojih proizvoda na tržište EU, sa kojima upravljaju Bošnjaci, i u kojima rade Bošnjaci, se ne bi složili sa ovom tvrdnjom, da je EU orjentisana protiv Bošnjaka. Pa zar ne bi bio najbolji način uništavanja nas Bošnjaka sa ekonomskim putem? Ostavi nas bez izvora finansija, i tu nam je kolaps. Da nemaju druge alternative, pa da moraju sa nama poslovati, to sigurno nije tako. Uvijek ima tržište radnika, koje će zadovoljiti njihove proizvodne potrebe, pa ima ih više koji će raditi za manje novca.

Tako da ovo spinovanje "EU protiv Bošnjaka", teško se može viditi na terenu, barem po osobama koje su poslovno vezane za tržište EU. A, ako ovo nema veze sa političkim djelovanjem, onda neka me neko bolje uputi.

Ja ne znam o kakvoj crnoj palestinizaciji se priča, bošnjačku ekonomiju ne kotrolišu Srbi i Hrvati, tako da izvoz i uvoz, proizvodnju, potpunu ekonomiju kotrolišemo sami, i niko osim "naših" nas ne može dovesti u propas, ili pred propast (kao što je sada).
tipico2

#17 Re: EU priprema "FINAL SOLUTION" za Bosnjake u BiH!

Post by tipico2 »

E da i mi Bosnjaci imamo jednog Dodika pa makar i on lupao gluposti kao i ´´originalni´´............mi imamo Bakira koji ne moze napraviti ni jedan intervju za TV a da ne kaze `` ovaj,,,onaj,,,mmm...`` kao kokoska sa sisama.

Bakir je podstanar u vlastitoj kuci.

..........ah da imamo i mi jednog Dodika, ja mislim da se zove Sefer Halilovic ali on ne valja nasim ``evropski orijentiranim Bosnjacima``

....pustite ga samo 4 godine da vlada !
insomnia78

#18 Re: EU priprema "FINAL SOLUTION" za Bosnjake u BiH!

Post by insomnia78 »

155_mm wrote:
Agron P wrote:Ulaskom Hrvatske u EU, politika iste prema Bosni i Hercegovini poprima oblik tudmanizma.
izvor?
Ih, izvor
:lol:
Agron P

#19 Re: EU priprema "FINAL SOLUTION" za Bosnjake u BiH!

Post by Agron P »

Bio je jako dobar prilog na dnevniku TV1 u 19. sati. Izvora ima i po internetu.
JThomas

#20 Re: EU priprema "FINAL SOLUTION" za Bosnjake u BiH!

Post by JThomas »

a nije ni 18 sati?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#21 Re: EU priprema "FINAL SOLUTION" za Bosnjake u BiH!

Post by _BataZiv_0809 »

Agron ko Zviz
jao_situacije

#22 Re: EU priprema "FINAL SOLUTION" za Bosnjake u BiH!

Post by jao_situacije »

karanana wrote:sa bakirom kao vodjom, ili bilo kojim drugim tzv. bosnjackim liderom, ovo je vrlo realna slika.
jedino da vratimo kulina bana..
al ne vjerujem da bi istu foru dvaput popušili
karanana

#23 Re: EU priprema "FINAL SOLUTION" za Bosnjake u BiH!

Post by karanana »

Agron zivi par sati u buducnosti. Haj allaha ti upali teletext i vidi kako je zavrsila parma-genova i borac-siroki. A kasnije javi rezultate lige prvaka
fantabox

#24 Re: EU priprema "FINAL SOLUTION" za Bosnjake u BiH!

Post by fantabox »

karanana wrote:Agron zivi par sati u buducnosti. Haj allaha ti upali teletext i vidi kako je zavrsila parma-genova i borac-siroki. A kasnije javi rezultate lige prvaka
Dobar, dobar!
BadAss14

#25 Re: EU priprema "FINAL SOLUTION" za Bosnjake u BiH!

Post by BadAss14 »

Agron P wrote:Politika EU prema Bosnjacima nikad nije bila niti prijateljska niti iskrena. Uvijek smo bili strano tijelo, ostavstina mrskih I'm turaka i crna islamska mrlja u cisto kriscanskoj Europi. Pogotovo u ratu smo mogli vidjeti u momentima nase borbe za opstanak kako nas gledaju prije svih Francuzi i Britanci, ili kako Grcka vlada na celu sa Papandreuom salje dobrovoljce Karadzicu. Pamtimo i muckog provokatora iz Svedske Carla Bilda. S druge strane smo imali zemlje poput Njemacke, Austrije, Irske, Spanije ili Italije koje se nikad nisu libile sakriti svoju privrzenost katolickoj braci u BiH.

Ma ja, pa nam zato dadose medjunarodno priznanje i isppstovase rezultate referenduma, koja bolan cista krscanska Evropa? :-) Pa gdje ti i takvi zivite? Na Marsu? Pa kreni samo od Albanije i KOsova u kojiam vjekovima zive muslimani, pa dodji do same Rusije i Mosksve. Samo u Moskvi zivi oko 100 000 muslimana. Za vas za koje postoji i nazivote vam utice srpsko-htvatska propaganda postoji jedinstvena dijagnoza "komplexas".
Locked