EU odobrila BiH početak pregovora o stabilizaciji i pridruži
- ja_sarajevo
#1 EU odobrila BiH početak pregovora o stabilizaciji i pridruži
Vijeće ministara Evropske unije odobrilo Bosni i hercegovini početak pregovora o stabilizaciji i pridruživanju
Vijeće ministara EU-a usvojilo je danas izvještaj Evropske komisije o pripremama BiH za pregovore o stabilizaciji i pridruživanju sa EU-om, saopćila je Ambasada Velike Britanije u BiH. U saopćenju se navodi da je Vijeće ministara saglasno sa zaključcima Komisije i da je pozvalo relevantna tijela Vijeća da razmotre prijedloge Evropske komisije, kako bi pregovori počeli što je moguće prije. "Brzina kojom će BiH ići ka EU, kao i kod svih zemalja zapadnog Balkana, zavisit će od brzine usvajanja i provođenja reformi neophodnih da postane funkcionalna i održiva država, uključujući i punu saradnju s Hagom", rekao je ambasador Velike Britanije u BiH Metju Rajkroft. Vijeće ministara EU-a pozdravio je danas značajan napredak koji je BiH postigla u reformama, posebno nedavni politički dogovor o reformi policije i pozvao da njegova realizacija počne bez odgađanja. Ministri EU-a naglasili su važnost usvajanja i primjene neophodnih zakona o javnom RTV servisu, navodi se u saopćenju Ambasade Velike Britanije u BiH.
Vijeće ministara EU-a usvojilo je danas izvještaj Evropske komisije o pripremama BiH za pregovore o stabilizaciji i pridruživanju sa EU-om, saopćila je Ambasada Velike Britanije u BiH. U saopćenju se navodi da je Vijeće ministara saglasno sa zaključcima Komisije i da je pozvalo relevantna tijela Vijeća da razmotre prijedloge Evropske komisije, kako bi pregovori počeli što je moguće prije. "Brzina kojom će BiH ići ka EU, kao i kod svih zemalja zapadnog Balkana, zavisit će od brzine usvajanja i provođenja reformi neophodnih da postane funkcionalna i održiva država, uključujući i punu saradnju s Hagom", rekao je ambasador Velike Britanije u BiH Metju Rajkroft. Vijeće ministara EU-a pozdravio je danas značajan napredak koji je BiH postigla u reformama, posebno nedavni politički dogovor o reformi policije i pozvao da njegova realizacija počne bez odgađanja. Ministri EU-a naglasili su važnost usvajanja i primjene neophodnih zakona o javnom RTV servisu, navodi se u saopćenju Ambasade Velike Britanije u BiH.
- ja_sarajevo
Akobogda da i mi krenemo prema toj Evropskoj Uniji. 
- stella_k
Pa udaj se, rodi djecu...dok mi udjemo u EU, djeca odrastu, pa onda dragog pod ruku i u zivot.[img]http://smilies.sofrayt.com/^/9971/wife.gif[/img]_MaYa_ wrote:a meni svejedno... i onako cu biti zena s dvoje djece kad udjemo u EU... zabiti se u kucu, posao vamo-tamo
a sta cu sad u pm!
- stella_k
_MaYa_ wrote:a do tad mogu postati i lezbijkastella_k wrote:_MaYa_ wrote:nije me to još proradilo...
sad samo razmisljam kako bi voljela putovati i otici daleko od svega ovog...
a cim mi se bude udavalo...
tam tam taraaaa
pa... stella moja
how you doing?
Bezze.
Ne morem spavat.
Od religije do dikusije pa nazad.
kod tebe?

- stella_k
Jashta. Citava._MaYa_ wrote:isto tako....
da mi se bar prispava...
bojim se leci znam da cu se nalezatina kraju opet ustati za comp...
takva nam je drzava
Svi koji se dobro svadjaju otisli...
Dobar ti onaj fol na tvojoj temi.
Ismijah se.
- stella_k
Ne gledah film, slabo ti ja to....ja ti u glavnom comp..igrice i slicno, kad imam vremena..._MaYa_ wrote:ah stara ja sam gladna sta tivelis da odem jestia zanimljiv ovaj film na HTV1
Nemoj jesti u ova doba udebljaces se