Eto vam HRT2
Moderator: anex
-
farukdurmišević
#1 Eto vam HRT2
Kako nezvanično saznaju BH mediji HRT 2 će se vratiti ali samo će biti emitirana domaća HRT produkcija a strani programi će biti zatamljeni
To će se desiti oko početka novembra a što se tiče RTL-a RTL će u dogledno vrijeme najmanje za pola godine kupiti neku BH tv stanicu sa većinskom pokrivenošću signala
To će se desiti oko početka novembra a što se tiče RTL-a RTL će u dogledno vrijeme najmanje za pola godine kupiti neku BH tv stanicu sa većinskom pokrivenošću signala
-
Svemirski_Jebach
#2 Re: Eto vam HRT2
nesto mi govori da ce ta stanica biti OBNfarukdurmišević wrote:Kako nezvanično saznaju BH mediji HRT 2 će se vratiti ali samo će biti emitirana domaća HRT produkcija a strani programi će biti zatamljeni
- ahmed&nedzad
#3 Re: Eto vam HRT2
Meni nešto govori da će njih kupiti ProSieben.Svemirski_Jebach wrote:nesto mi govori da ce ta stanica biti OBNfarukdurmišević wrote:Kako nezvanično saznaju BH mediji HRT 2 će se vratiti ali samo će biti emitirana domaća HRT produkcija a strani programi će biti zatamljeni
http://www.prosieben.de/
http://www.obn.ba/
-
Teufik iz Los Angelesa
#4 Re: Eto vam HRT2
Gargamel wrote:
Meni nešto govori da će njih kupiti ProSieben.![]()
![]()
![]()
http://www.prosieben.de/
http://www.obn.ba/
-
leeloo
Evo ja doputovah danas iz srbije... Bila u novom sadu, pa u beogradu... Sasvim normalno imaju HRT2, ali zato imaju i gomilu nekih kanala za koje ne cuh nikada... vrte serije normala ima istih na par kanala... niko se ne buni...
Samo se kod nas konkurencija rijesava cenzurom i to zbog 1 otkupljene serije/filma
Samo se kod nas konkurencija rijesava cenzurom i to zbog 1 otkupljene serije/filma
-
Galadriela
ma pusti, molim te!leeloo wrote:Evo ja doputovah danas iz srbije... Bila u novom sadu, pa u beogradu... Sasvim normalno imaju HRT2, ali zato imaju i gomilu nekih kanala za koje ne cuh nikada... vrte serije normala ima istih na par kanala... niko se ne buni...
naša posla...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
samo što nije
Pomrčina iznad Slovenije
Zbog zatamnjenja HTV2 Savez hrvatskih društava tuži Sloveniju
Zbog navodne pretrpljene duševne boli zbog zatamnjenja programa HTV2 za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva, Savez hrvatskih društava u Sloveniji traži 1,6 milijuna eura odštete. Većina je Slovenaca naime pratila prijenose utakmica na drugom programu HTV-a, a kako su prava na prijenos utakmica imale slovenska javna televizija i Kanal A, slovenski kabelski operateri UPC Telemach i Ljubljanski kabel zatamnili su hrvatski kanal. Savez tvrdi kako je taj čin bio diskriminacijski i u suprotnosti s Ustavom, te je zbog toga zatražio naknadu. Iscrpnije...
Pomrčina iznad Slovenije
Zbog zatamnjenja HTV2 Savez hrvatskih društava tuži Sloveniju
Zbog navodne pretrpljene duševne boli zbog zatamnjenja programa HTV2 za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva, Savez hrvatskih društava u Sloveniji traži 1,6 milijuna eura odštete. Većina je Slovenaca naime pratila prijenose utakmica na drugom programu HTV-a, a kako su prava na prijenos utakmica imale slovenska javna televizija i Kanal A, slovenski kabelski operateri UPC Telemach i Ljubljanski kabel zatamnili su hrvatski kanal. Savez tvrdi kako je taj čin bio diskriminacijski i u suprotnosti s Ustavom, te je zbog toga zatražio naknadu. Iscrpnije...
-
SteficaCvek
pu pu pu neureklo se, al evo u zenici vec 20ak dana sasvim normalno imamo hrt2. i prenosi sve, serije, filmove, real-barcelona....
-
in33sa
Da ali Slovencima su, koliko ja znam, HRT2 zatamnili samo za vrijeme SP-a i danas to cine samo dok traju utakmice Lige prvaka.
Ostali program imaju na raspolaganju.
I je li Zenica u Bangladesu ili u BiH??? pa za nju vaze neki drugi zakoni, drugaciji nego u Sarajevu.

Ostali program imaju na raspolaganju.
I je li Zenica u Bangladesu ili u BiH??? pa za nju vaze neki drugi zakoni, drugaciji nego u Sarajevu.
-
rewritable
Ma svi mogu gledati HRT 2, samo smo mi U BiH vjecite ovce. Vazda za nas druga pravila vrijede.
U Srbiji ga regularno prate, sto potvrdjuje i donji link, a sem tog kanala pogledajte sta se ljudima jos nudi u okviru ponude kabl-operatera.
http://www.krstarica.com/lat/tv/
I jos nesto. Neki dan citam da ce od danas poceti emitovanje kanala SPORTKLUB (koji se nalazi na ovoj listi kanala u Srbiji) koji emituje utakmice skoro svih liga petice, eurolige u kosarci, NFL, NHL, NBA itd. Pitam se (ako ikad krene njegovo emitovanje) samo do kada ce i to trajati.
P.S.
Neki dan je DSF uredno prenosio utakmicu Werdera iz Lige Sampiona. Zasto nam i to nisu zamracili. Ili seriju ST Voyager na RTL-u....
U Srbiji ga regularno prate, sto potvrdjuje i donji link, a sem tog kanala pogledajte sta se ljudima jos nudi u okviru ponude kabl-operatera.
http://www.krstarica.com/lat/tv/
I jos nesto. Neki dan citam da ce od danas poceti emitovanje kanala SPORTKLUB (koji se nalazi na ovoj listi kanala u Srbiji) koji emituje utakmice skoro svih liga petice, eurolige u kosarci, NFL, NHL, NBA itd. Pitam se (ako ikad krene njegovo emitovanje) samo do kada ce i to trajati.
P.S.
Neki dan je DSF uredno prenosio utakmicu Werdera iz Lige Sampiona. Zasto nam i to nisu zamracili. Ili seriju ST Voyager na RTL-u....
-
FaceOff
#16 Re: Eto vam HRT2
Pa naravno da ce to biti OBN. Koja to druga TV u BiH ima dovoljno dobru pokrivenost osim Javnog servisa.farukdurmišević wrote:Kako nezvanično saznaju BH mediji HRT 2 će se vratiti ali samo će biti emitirana domaća HRT produkcija a strani programi će biti zatamljeni
PINK nece 100%, iako im je pokrivenost nista narocito, Hayat 300% prema tome ostaje samo OBN, što se da zaključiti i po nizu drugih parametara.
OBN u 99% slučajeva prati vizuelni identitet RTL-a, OBN emituje sve emisije iz produkcije RTL Televizije (Hrvatska).
Ta me činjenica užasno raduje, jer se barem nadam da će se onda na OBN-u napraviti čistka što se tiče kadra i maknuti hrvatski voditelji tipa iritantnog Vinka Štefeneca
Ali, ukoliko RTL planira emitovati svu produkciju RTL televizije onda, teška srca mogu reći, da mi je draži ovakav OBN
-
in33sa
SportKlub u BiH? ni pod razno, u to nemoj vjerovati.
Prije ce pasti kometa na Jahorinu nego ces SportKlub imati u BiH.
To sto novine pisu, okaci macku o rep, pisu evo vec duze vrijeme da cemo dobiti i HRT2 natrag pa nista. Novinarske patke, u nedostatku senzacija dobro je i to, malo narod ebavati u zdrav mozak.
Sramota je sto cijela BiH, Srbija, Slovenija imaju HRT2, samo ovo sugavo Sarajevo nema. Samo kod nas postoje neki zakoni jasni valjda samo onima koji su ih napisali.
I onda sve pod parolu patriotizma, eto ovi iz Zenice su manje patriote jer vise vole gledati formulu 1 na HRT nego slusati debile sa Hayata.
Do kada ce nas jahati ko stigne, tesko je reci.
To sto novine pisu, okaci macku o rep, pisu evo vec duze vrijeme da cemo dobiti i HRT2 natrag pa nista. Novinarske patke, u nedostatku senzacija dobro je i to, malo narod ebavati u zdrav mozak.
Sramota je sto cijela BiH, Srbija, Slovenija imaju HRT2, samo ovo sugavo Sarajevo nema. Samo kod nas postoje neki zakoni jasni valjda samo onima koji su ih napisali.
I onda sve pod parolu patriotizma, eto ovi iz Zenice su manje patriote jer vise vole gledati formulu 1 na HRT nego slusati debile sa Hayata.
-
rewritable
Ne dijelim ja penzije, ja samo citam vijesti, viiijeestiin33sa wrote:SportKlub u BiH? ni pod razno, u to nemoj vjerovati.