Eto... nije im se gadilo

wels

Post by wels »

Fair Life wrote:Ne mora wels povesti nikuda, ali samo neka vadi i narod i drzavu iz blata, nek se ne tone dublje... ako se jos uopste moze dublje.
U pravu si.
wels

Post by wels »

Ne mogu shvatiti jedno.

Kad te neko jebe trebas ga odjebat da ti je brat rodjeni.

Hajd jednom,pa i drugi put,al da te jebe godinama ??? ne kontam???

I nek su svima ovakve,ne malobrojne i svakodnvne scene na umu

Image
Fair Life

Post by Fair Life »

Covjek ti je cudna biljka wels... kad ga prvi put pojebu kaze 'boze pomozi'. Drugi put mu gace same spadaju... privikne se.
wels

Post by wels »

Zalosno je kad sex postane rutina :(
Fair Life

Post by Fair Life »

wels wrote:Zalosno je kad sex postane rutina :(
Nuzno zlo...
silence_is_sexy

Post by silence_is_sexy »

bas me zanima kako ce sada ovi dezurni forumaski branitelji bosnjackih nacionalnih interesa olicenim u liku i djelu SDA da odreaguju na ovaj posljednji tihic & co. show sa multinacionalnom strankom? sada vise srba i hrvata ima u predsjednistvu nego osnivaca stranke iz mladomuslimanske organizacije...

sada ce odjednom srbi i hrvati da brane bosnjacke nacionalne interese???
kakav zaokret...

"jebote!!! skandal!!! vlasi u jednoj nam i jedinoj SDA?? sta sada da radimo? da glasamo za BOSS mozda? ili da nikako ne glasamo? a onda bi zle, zle komunjare pobijedile... to ne smijemo dopustiti..."

bice veselo na iducim izborima... kada mozda desnica radivojevic bude nosilac liste SDA za opstinu centar pa kad se vjerno glasacko tjelo pocne ibretit' i snebivat': "pa zar za vlaha da glasamo?"

dali bi oni i guze da ostanu na vlasti... skontali su da nacionalistima pada popularnost pa ce sada brze bolje da se transformisu u stranku centra sa mjesovitim sastavom? ccc... stvarno jadno i cemerno...

mozda ce i koalicioni partneri SDASDSHDZ da pocnu praviti transfere poput onih u fudbalskim klubovima sve u cilju dalje "multinacionalizacije"... mozda na kraju skontaju da im se ne isplati vise imati tri stranke vec osnuju jednu zajednicku STRANKU SRPSKOBOSNJACKOHRVATSKE DEMOKRATSKE AKCIJE?

a ovi likovi koji kritikuju "komunisticki" rezim na osnovu javasluka tzv. crvene burzoazije iz zavrsnog perioda jedne ere koja za vecinu vasih roditelja nije ni izdaleka bila tako losa kako 15 "najtezih godina zajedno" su vec postali dosadna pojava na ovom forumu...

a sto se tice nacionalizacije imovine poslije 2 svj. rata... to je bila pusiona za bogatase i burzuje (a postoji li ljepsa stvar na svijetu?), a narod koji nije imao nista je bar na pocetku stekao dojam da su svi ravnopravni... u sta se to pretvorilo 40 godina kasnije i u kojem je momentu cijela prica zastranila to je druga prica... pocetna ideja je bila dobra: oduzeti bogataskim cmarovima svih vrsta i profila kao i "siromasnim" vjerskim zajednicama sve sto posjeduju... tada se nije mnogo gledalo jel' supak: musliman. srbin, hrvat il' jevrej.... svima po usima... jednako... bratstvo i jedinstvo u najboljem svjetlu...

ali ne, bolji je kapitalizam... bolja je traznicija... bolja je privatizacija telekoma ili energoinvesta.. bolje je kada drzava ne posjeduje nista osim robova (a to smo mi) koji placaju poreze i otplacuju kredite (najcesce tudje), a sve sto vrijedi posjeduju stranci?

i naravno bolje je puzati po djamijama i crkvama moleci se bogovima za bolje sutra i po sistemu "to je bozija volja" ne raditi nista da se situacija promijeni na bolje... jeste, svakako.. bozija volja:

"bog na nebu, SDASDSHDZ i klerofasisti iz islamske zajednice, katolicke i pravoslavne crkve na zemlji za vijeke vjekova, amen"

peace and out :x :x :x
ReSa

Post by ReSa »

Na temu imam reci samo: "sve se placa sve se vraca",komunisti su nakon drugog svjetskog rata od sarajevskih aga,begova,bogatih jevreja i istaknute katolicke i pravoslavne elite oteli sve sto su oni i njihove familije vijekovima prije sticali i gradili.Na samom kraju to je sve dato koje kakvoj fukari i bijedi koja je otkrila nacin kako da svoje lijene,neradnicke guzice smjesti bez ikakvog napora,vec se jednostavno krit iza crvene zastave,srpa i cekica,bratstva i "JEDINSTVa"-posebno materijalnog-nezasluzenog.Dovoljno je samo bilo socijalisticke idole ukivat u zvijezde i bio ti je zagarantovan lagodan zivot!E nece moci vise burazeru,doslo je vrijeme da se racuni srede na ovaj ili onaj nacin i sada ako hoces blagostanje ima da ga zasluzis i radis ko konj ko i svuda u normalnom svijetu.Nema vise pica i ica na tudji racun!!!

p.s. jako dugo citam ovaj forum bez ikakvih replica,komentara,ali stvarno me tema,misljenja i jedan lik toliko fasciniraju da je to zaista interesantno.
Lik po imenu PRENJ na ovom forumu za mene ce ostati veliki ? jos dugo.Pa buraz nema teme da sam ja procitao,a da si ti imao iole normalan komentar,valjda ti je to stil da volis da budes predmet ismijavanja i gadjenja.Seres brate ko foka,na svaku temu ti imas komentar,ciji je kvalitet jednak pokvarenom siru---SMRDI !!!
Ako mozes vecini ucinit uslugu i bar malo smanjit kolicinu sranja koje iznosis,jer mi smrad probija ekran,a bojim se i da je zarazno

Zivjeli !!!
mostarac

Post by mostarac »

ReSa wrote:Na temu imam reci samo: "sve se placa sve se vraca",komunisti su nakon drugog svjetskog rata od sarajevskih aga,begova,bogatih jevreja i istaknute katolicke i pravoslavne elite oteli sve sto su oni i njihove familije vijekovima prije sticali i gradili.Na samom kraju to je sve dato koje kakvoj fukari i bijedi koja je otkrila nacin kako da svoje lijene,neradnicke guzice smjesti bez ikakvog napora,vec se jednostavno krit iza crvene zastave,srpa i cekica,bratstva i "JEDINSTVa"-posebno materijalnog-nezasluzenog.Dovoljno je samo bilo socijalisticke idole ukivat u zvijezde i bio ti je zagarantovan lagodan zivot!E nece moci vise burazeru,doslo je vrijeme da se racuni srede na ovaj ili onaj nacin i sada ako hoces blagostanje ima da ga zasluzis i radis ko konj ko i svuda u normalnom svijetu.Nema vise pica i ica na tudji racun!!!

p.s. jako dugo citam ovaj forum bez ikakvih replica,komentara,ali stvarno me tema,misljenja i jedan lik toliko fasciniraju da je to zaista interesantno.
Lik po imenu PRENJ na ovom forumu za mene ce ostati veliki ? jos dugo.Pa buraz nema teme da sam ja procitao,a da si ti imao iole normalan komentar,valjda ti je to stil da volis da budes predmet ismijavanja i gadjenja.Seres brate ko foka,na svaku temu ti imas komentar,ciji je kvalitet jednak pokvarenom siru---SMRDI !!!
Ako mozes vecini ucinit uslugu i bar malo smanjit kolicinu sranja koje iznosis,jer mi smrad probija ekran,a bojim se i da je zarazno

Zivjeli !!!
Prenj je jedan od najnormalnijih likova na forumu i cudo si majke mi. Smeta ti vjerovatno sto covjek ne govori da su SDAlije borci za BiH nego skupina bandita koji su zarad svojih sitnosicardzijskih ciljeva prodali i zemlju i ponos i cast kao sto to njihovi preci age i begovi nekad davno uradise. A age i begovi su bogatstvo sticali na jedan divan nacin. Ne ponovio se. Moji su isto da ne bude zabune bili age i begovi, ali neka hvala. Pradedo mi je bio hadzija, kad je pola danasnje SDA fukare smatralo zivotnim dostignucem silzak u grad jednom mjesecno, a danas su oni muslimančine i borci za ovo ili ono. ONI SU JEDNOSTAVNO OBIČNE BALIJETINE, a nacin sticanja bogatstva begova i aga mi se ne svidja. Ognjem i mačem, dankom u krvi i tako. Jako divno. Radom nisu sticali nista nego samo silom. Upravo begovi i age su najlijeniji slojevi drustva i uvijek su zivili od tudjeg rada, a moglo im se jer su primjenjivali silu. :x :x :x :x :x
mostarac

Post by mostarac »

silence_is_sexy wrote:bas me zanima kako ce sada ovi dezurni forumaski branitelji bosnjackih nacionalnih interesa olicenim u liku i djelu SDA da odreaguju na ovaj posljednji tihic & co. show sa multinacionalnom strankom? sada vise srba i hrvata ima u predsjednistvu nego osnivaca stranke iz mladomuslimanske organizacije...

sada ce odjednom srbi i hrvati da brane bosnjacke nacionalne interese???
kakav zaokret...

"jebote!!! skandal!!! vlasi u jednoj nam i jedinoj SDA?? sta sada da radimo? da glasamo za BOSS mozda? ili da nikako ne glasamo? a onda bi zle, zle komunjare pobijedile... to ne smijemo dopustiti..."

bice veselo na iducim izborima... kada mozda desnica radivojevic bude nosilac liste SDA za opstinu centar pa kad se vjerno glasacko tjelo pocne ibretit' i snebivat': "pa zar za vlaha da glasamo?"

dali bi oni i guze da ostanu na vlasti... skontali su da nacionalistima pada popularnost pa ce sada brze bolje da se transformisu u stranku centra sa mjesovitim sastavom? ccc... stvarno jadno i cemerno...

mozda ce i koalicioni partneri SDASDSHDZ da pocnu praviti transfere poput onih u fudbalskim klubovima sve u cilju dalje "multinacionalizacije"... mozda na kraju skontaju da im se ne isplati vise imati tri stranke vec osnuju jednu zajednicku STRANKU SRPSKOBOSNJACKOHRVATSKE DEMOKRATSKE AKCIJE?

a ovi likovi koji kritikuju "komunisticki" rezim na osnovu javasluka tzv. crvene burzoazije iz zavrsnog perioda jedne ere koja za vecinu vasih roditelja nije ni izdaleka bila tako losa kako 15 "najtezih godina zajedno" su vec postali dosadna pojava na ovom forumu...

a sto se tice nacionalizacije imovine poslije 2 svj. rata... to je bila pusiona za bogatase i burzuje (a postoji li ljepsa stvar na svijetu?), a narod koji nije imao nista je bar na pocetku stekao dojam da su svi ravnopravni... u sta se to pretvorilo 40 godina kasnije i u kojem je momentu cijela prica zastranila to je druga prica... pocetna ideja je bila dobra: oduzeti bogataskim cmarovima svih vrsta i profila kao i "siromasnim" vjerskim zajednicama sve sto posjeduju... tada se nije mnogo gledalo jel' supak: musliman. srbin, hrvat il' jevrej.... svima po usima... jednako... bratstvo i jedinstvo u najboljem svjetlu...

ali ne, bolji je kapitalizam... bolja je traznicija... bolja je privatizacija telekoma ili energoinvesta.. bolje je kada drzava ne posjeduje nista osim robova (a to smo mi) koji placaju poreze i otplacuju kredite (najcesce tudje), a sve sto vrijedi posjeduju stranci?

i naravno bolje je puzati po djamijama i crkvama moleci se bogovima za bolje sutra i po sistemu "to je bozija volja" ne raditi nista da se situacija promijeni na bolje... jeste, svakako.. bozija volja:

"bog na nebu, SDASDSHDZ i klerofasisti iz islamske zajednice, katolicke i pravoslavne crkve na zemlji za vijeke vjekova, amen"

peace and out :x :x :x
svaka ti dala :)
mostarac

Post by mostarac »

Minnela wrote:
ReSa wrote:Na temu imam reci samo: "sve se placa sve se vraca",komunisti su nakon drugog svjetskog rata od sarajevskih aga,begova,bogatih jevreja i istaknute katolicke i pravoslavne elite oteli sve sto su oni i njihove familije vijekovima prije sticali i gradili.Na samom kraju to je sve dato koje kakvoj fukari i bijedi koja je otkrila nacin kako da svoje lijene,neradnicke guzice smjesti bez ikakvog napora,vec se jednostavno krit iza crvene zastave,srpa i cekica,bratstva i "JEDINSTVa"-posebno materijalnog-nezasluzenog.Dovoljno je samo bilo socijalisticke idole ukivat u zvijezde i bio ti je zagarantovan lagodan zivot!E nece moci vise burazeru,doslo je vrijeme da se racuni srede na ovaj ili onaj nacin i sada ako hoces blagostanje ima da ga zasluzis i radis ko konj ko i svuda u normalnom svijetu.Nema vise pica i ica na tudji racun!!!

Zivjeli !!!
E,ako je tako u Bosni, onda sam ja bila u zabludi sve ove godine :shock:
Kako te nije stid, sram te bilo, da ne vjerujes njemu nego svojim ocima? Kako se samo usudjujes :D
wels

Post by wels »

doslo je vrijeme da se racuni srede na ovaj ili onaj nacin i sada ako hoces blagostanje ima da ga zasluzis i radis ko konj ko i svuda u normalnom svijetu.Nema vise pica i ica na tudji racun!!!
Jel autor hoce rec´ da je danasnja garnitura vlasti i oni koji pripadaju povlastenoj manjini bogatih radom i postenjem zasluzila svoje blagostanje?
silence_is_sexy

Post by silence_is_sexy »

wels wrote:
doslo je vrijeme da se racuni srede na ovaj ili onaj nacin i sada ako hoces blagostanje ima da ga zasluzis i radis ko konj ko i svuda u normalnom svijetu.Nema vise pica i ica na tudji racun!!!
Jel autor hoce rec´ da je danasnja garnitura vlasti i oni koji pripadaju povlastenoj manjini bogatih radom i postenjem zasluzila svoje blagostanje?
hej, znas li ti koliko je maticar tihic morao da vjenca parova da bi bio predsJebnik? tezak i mukotrpan posao ti je to..

a tek, ivo miro... cccc.... covjek je "ravnao" neku osnovnu skolu godinama pa su mu valjda dali predsjednicku poziciju da se odmori od vragolastih malisana...

a boro paravac je takva stela na traktoru... ma to ti je za ne povjerovat... jebo sumahera kako taj brazde lomi...

:x :x :x
sudnjidan

Post by sudnjidan »

Zivjeli !!!
Posto se ovaj primitivac (da ne kazem neku grublju i tezu rijec) registrovao samo da bi neargumentovano, onako kako to samo SDA-ovci znaju, napao Prenja, mislim da se radi o nekom ko je napisao znatno vise postova pod nekim drugim nickom. Sta mislite ko je u pitanju?
Fair Life

Post by Fair Life »

sudnjidan wrote:Sta mislite ko je u pitanju?
Neko kome su foke veoma bliske, jer u vise navrata koristi argument:

"(...)
Seres brate ko foka,na svaku temu ti imas komentar,ciji je kvalitet jednak pokvarenom siru---SMRDI !!!
(...)"
UBL

Post by UBL »

...
Last edited by UBL on 15/11/2008 23:43, edited 1 time in total.
Prenj

Post by Prenj »

UBL wrote: Kao prvo, ja ne vezem Srebrenicu ni sa kakvim misljenjima! Mislim da je bilo jasno sta sam zelio reci, kako je jaka ta propagandna masinerija, kad moze ubijediti jedan narod da se nije desio jedan zlocin takvih proporcija, sta tek onda moze uciniti reputaciji jednog obicnog covjeka!!
Kao drugo, rekoh da poznajem Cengica, ali nisam njegov racunovodja, ne mogu ti pravdati niti ti reci iznos njegovog bankovnog racuna, ali mogu donekle suditi o njegovom moralnom integritetu i po meni, takav covjek ne moze voditi nikakav lazni zivot i siguran sam da vecina ljudi koji ga poznaju imaju slicno misljenje. Naravno da ne mogu biti 100% siguran, ali imam bar malo bolji uvid u situaciju nego ti, a po nacinu na koji vi pisete o njemu, kao da ste 100% sigurni da znate sve.
Ima li odgovora?
Prenj wrote:Dvije me stvari oko Hasana Cengica kopkaju:
Kako je zaradio svoj prvi milion?
Kako se on kao bosnjacki patriota mogao izljubiti sa Antom Jelavicem, prvakom hrvatske samouprave.
Poglavica

Post by Poglavica »

Nova politicka elita u BiH, gotovo bez iznimke, konstituirana je na valu radikalnog antikomunizma i slijepog negiranja bilo kakvih vrijednosti i dostignuca srusenog socijalistickog sistema. Zivjeli smo u mraku, jednoumlju, socijalnoj bijedi, bez prava i sloboda. Rijecju, niti je sta valjalo niti je sta vrijedno ostalo nakon pedesetogodisnje komunisticke diktature.
elita se zove nesto sto ima bar manira ili zna da cita.
Poglavica

Post by Poglavica »

Ne podrzavam nijednu stranku koja nije u stanju rijesiti problem siromastva u sto kracem roku.
Biraci moraju biti nemilosrdni prema svim partijama koje nisu u stanju ili ne zele da rijese ovakve probleme.
Ne podrzavam nijednog derpeta koji ne zna da kaze dvije postene recenice i kojem narod zivi u bijedi.

[/code]
digger

Post by digger »

Koliko te ja shvatam, ovo sa stanovima na pocetku teme je sada OK? Ti sa istim nemas problema (sam neka nisu u njima vise proklete komunjare)?
gacko

Post by gacko »

Sumnjas u statistike?
Pa samo na Sutjesci je poginulo 7000 boraca, od toga je trecina bila u KPJ.
Cinjenica je da clanovi SDA u ovom ratu NISU GINULI.

Majke ti gdje si ti zivio?
Pod nekim staklenim zvonom, bez dodira sa stvarnim zivotom? :x
Samo iz moje mahale, na Poljinama, Hrano brdu, Nedzaricima , Otesu desetine je clanova SDA poginulo.
Mozda si htio reci iz vrha SDA, samo ni to ne stoji.
Ljubijankic, Turajlic...
sudnjidan

Post by sudnjidan »

gacko wrote:Sumnjas u statistike?
Pa samo na Sutjesci je poginulo 7000 boraca, od toga je trecina bila u KPJ.
Cinjenica je da clanovi SDA u ovom ratu NISU GINULI.

Majke ti gdje si ti zivio?
Pod nekim staklenim zvonom, bez dodira sa stvarnim zivotom? :x
Samo iz moje mahale, na Poljinama, Hrano brdu, Nedzaricima , Otesu desetine je clanova SDA poginulo.
Mozda si htio reci iz vrha SDA, samo ni to ne stoji.
Ljubijankic, Turajlic...
Rahmetli Hakija Turajlic nikad nije bio clan SDA vec SDP-a.
UBL

Post by UBL »

...
Last edited by UBL on 15/11/2008 23:42, edited 2 times in total.
Dezze

Post by Dezze »

@Prenj

Kazu, uspjesnog covjeka NIKADA ne pitaj za prvi milion. Za sve ostale koji slijede, rado ce ti pokazati sve sto te zanima.... :D
Dezze

Post by Dezze »

wels wrote:Zapitajte se da li i Vi mozete biti u ovakvoj situaciji.

Image
vjerovali ili ne, ovaj covjek ima svoj stan. zivi sam, ali nije udure... :(
Dezze

Post by Dezze »

@ReSa

Upravu si kad kazes da su i komunisti oduzimali drugima da bi oni imali. Medjutim, ili ne znas ili neces da se prisjetis da su i age, begovi i njima slicni isto tako dobili zemlju od vezira, pljackanja uzimanja danaka od seljaka i sl. Niko od njih nije posteno "ko konj" radio, kako kazes, da bi zaradio te stanove, kuce, zemlju....

Znas u kojim slucajevima se kaze "Zivi ko beg!" :roll:
Post Reply