eto nama ismeta cele:)

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mr.deeds

Post by mr.deeds »

skoro ja sjedim kod malce kad dolazi celo u prepoznatljivom crvenom dzipu sa par tjelohranitelja.izgleda opasno nema sta....odmah zovnem konobara i bjezi...reko hoce jos neko pucati na njega a dovoljno sam peh da meni sta bude
Ergot

Post by Ergot »

Sto volim ove debile... covjek pisa po tebi a ti mu brojis krvna zrnca. Svaka cast mladicu!
Fair Life

Post by Fair Life »

Budala uvijek pronadje vece budale od sebe koje ce da mu se dive i ljube mu ruku.

Podobnog zakon ne kaznjava ni kad je kriminalac.
clone033

Post by clone033 »

Prosto ne mogu da vjerujem da jos ima ljudi koji vjeruju u Ismeta kao nekog heroja, najradije ne bi ni odgo na ovu temu, ali jednostavno je jace od mene. Pa sto se ne divis Salemu Misi koji je unistio svoj zivot i zivote svoje porodice da bi kriminalce stavio tamo gdje im je mjesto i sada se je gospodja Martinovic, o kojoj ne bi govorio jer svako misljenje o njoj je totalno negativno, posrala na sve to (narodno receno).
A ti ako mislis da ce ti Celo omoguciti bolji zivot i da cete zastiti od ostalih kriminalaca i lopova, i neimastine, i loseg zivotnog standarda otidji ispred estrade pa mu predlozi da osnuje politicku stranku i glasaj za njega, a mozda mu budes i savjetnik jer mu je gudra totalno unistila mozak, a izgleda da i tvoj mozak nesto opasno napada cim mozes pokrenuti ovakvu temu sa ovakvim komentarom.
Ergot

Post by Ergot »

Vazno je da nije Sandzaklija, mada ima par sandzackih kromozoma, ali jebiga, civiliziralo ga Sarajevo pa baca bombe po gradu i puca k'o da mu je dedo beg. Poprimio covjek urbane manire, sta ces mu.
_BaykoNoor_

Post by _BaykoNoor_ »

...
Last edited by _BaykoNoor_ on 22/08/2004 01:02, edited 1 time in total.
janus

#7 Re: eto nama ismeta cele:)

Post by janus »

globus wrote:kazu "pojebace sande redom, jebati im mater i jebati alisu wonder"... jadna im majka. kopnacno ce se znati ko je glavni... istina, i sam je sandzackog porijekla (a odakle bandit moze izrasti?), ali primio momak urbane manire, kara sande i dodvorava se sarajlijama:)
tebe je u djetinjstvu sigurno babo tuko.ocigledno je da imas socijalno poremecen odnos prema autoritetima

nije sramota potrazit pomoc
Fair Life

Post by Fair Life »

Na casu uciteljica zavrti djeci globus i pita da li ko od njih zna cemu "to" sluzi i kako se zove. Javi se jedan malisan i rece da on zna.

"Reci nam", uciteljica ce.

"TV dnevnik!" ispali malisa kao iz topa.
Post Reply