margareta wrote:St.Germain wrote:![]()
![]()
djes ba tako "eto ga jebi"
ja dizem toleranciju a ti potenciju......odoh ....malo do supruga mi dragoga .....
Eto ga jebi
-
St.Germain
-
St.Germain
moze...moze i tolerancija potentnostimargareta wrote:Moze i potentna tolerancija ???? Politicari sve cesce koriste termin "potentan" za visoku razinu npr. politicke odgovornosti.
moze moze
-
margareta
Zapravo su tijesno vezane tolerancija i potencija, zar ne ?St.Germain wrote:moze...moze i tolerancija potentnostimargareta wrote:Moze i potentna tolerancija ???? Politicari sve cesce koriste termin "potentan" za visoku razinu npr. politicke odgovornosti.![]()
moze moze![]()
Moj suprug je recimo veoma intolerantan ! Kaze da mu je najdraze djeci psovati majku
-
St.Germain
neka, neka...
neko se mora pobrinuti i za buducnost Bosne
neko se mora pobrinuti i za buducnost Bosne
-
Harrys
#36 Re: Eto ga jebi
Mnogo je smijesan,narocito kad sam ga procitao prvi put,danas ves deseti pa malo manje.FortunaBela wrote:Dobro de, evo i tebi pa se malo nasmij....Harrys wrote:E jes tebe tesko nasmijati.Evo,pokazujem ti prst,siguran sam da se smijes.FortunaBela wrote: E basˇ me nasmija....![]()
![]()
![]()
GENS UNA SUMUS Jedan smo rod![]()
![]()
![]()
Radi unproforac sklekove, a Mujo oko njega obilazi gleda ga sa strane, pa pogleda ispod njega, i veli unproforcu:
- Jebo mater, ako ona tebi nije pobjegla....
http://www.biomotionlab.ca/Demos/BMLwalker.html
-
FortunaBela
#37 Re: Eto ga jebi
Ma ne treba meni vic da se smijem, samo ti meni ispruži prsitće, i ja se komiram....Harrys wrote:Mnogo je smijesan,narocito kad sam ga procitao prvi put,danas ves deseti pa malo manje.FortunaBela wrote:Dobro de, evo i tebi pa se malo nasmij....Harrys wrote: E jes tebe tesko nasmijati.Evo,pokazujem ti prst,siguran sam da se smijes.![]()
![]()
![]()
Radi unproforac sklekove, a Mujo oko njega obilazi gleda ga sa strane, pa pogleda ispod njega, i veli unproforcu:
- Jebo mater, ako ona tebi nije pobjegla....Imas li nesto novo,ovako da se nasmijes.
![]()
-
Harrys
#38 Re: Eto ga jebi
A joj,nisam ti dao viceve,slobodno pritisni na adresu koju sam ti dao.FortunaBela wrote:Ma ne treba meni vic da se smijem, samo ti meni ispruzˇi prsitc´e, i ja se komiram....Harrys wrote:Mnogo je smijesan,narocito kad sam ga procitao prvi put,danas ves deseti pa malo manje.FortunaBela wrote: Dobro de, evo i tebi pa se malo nasmij....![]()
![]()
![]()
- Jebo mater, ako ona tebi nije pobjegla....Imas li nesto novo,ovako da se nasmijes.
![]()
-
Harrys
#40 Re: Eto ga jebi
Znaci, ako se komiras ne mozes preci u drugu fazu.FortunaBela wrote: Ma ne treba meni vic da se smijem, samo ti meni ispruzˇi prsitc´e, i ja se komiram....
GENS UNA SUMUS Jedan smo rod
-
FortunaBela
#42 Re: Eto ga jebi
HiHiHiHiHiHiHi....mogu, mogu....Harrys wrote:Znaci, ako se komiras ne mozes preci u drugu fazu.FortunaBela wrote: Ma ne treba meni vic da se smijem, samo ti meni ispruzˇi prsitc´e, i ja se komiram....![]()
GENS UNA SUMUS Jedan smo rod
-
Harrys
#43 Re: Eto ga jebi
Samo se ti smij,ali ipak ne znas koja je druga faza.FortunaBela wrote:HiHiHiHiHiHiHi....mogu, mogu....Harrys wrote:Znaci, ako se komiras ne mozes preci u drugu fazu.FortunaBela wrote: Ma ne treba meni vic da se smijem, samo ti meni ispruzˇi prsitc´e, i ja se komiram....![]()
![]()
-
FortunaBela
#44 Re: Eto ga jebi
Kako ne znam, skloniš prstiće i ja se vratim u normalu...Harrys wrote:Samo se ti smij,ali ipak ne znas koja je druga faza.FortunaBela wrote:HiHiHiHiHiHiHi....mogu, mogu....Harrys wrote: Znaci, ako se komiras ne mozes preci u drugu fazu.![]()
![]()
-
Harrys
#45 Re: Eto ga jebi
Ma jok,druga faza je kad se od smijeha upiskis u gacice.FortunaBela wrote:Kako ne znam, sklonisˇ prstic´e i ja se vratim u normalu...Harrys wrote:Samo se ti smij,ali ipak ne znas koja je druga faza.FortunaBela wrote: HiHiHiHiHiHiHi....mogu, mogu....![]()
![]()
- manijak1
Bolje bi bilo etotigapagajebi 
-
FortunaBela
A kod tebe?......Harrys wrote:Ih,kod tebe imaju samo dvije faze.FortunaBela wrote:Jok ba to je prva faza....