Eto dijaspore

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Nemojte boni na nas tako 8-) grehota je :D
Ja 11 godina nisam bila u rodnom kraju :shock: (sta cu kad mi je sva familija ovdje :D) ali pratim ja vas sve sta radite :D :D necete vi mene izlevatit :D
Mahalac

Post by Mahalac »

Kad vidis u cevabdzinici lika,

u potkosulji :shock: ...hawai :D

kako d e t a lj n o

studira cjenovnik

znaj da je

dijasporas :D
Liquido

Post by Liquido »

Debili ste pravi.Ja sam cijelo vrijeme u ratu i poslije proveo u Bosni.Mi svi treba da ljubimo u guzicu te ljude koji dolaze u BiH i ostave pare preko godišnjih odmora.To je nama jedini turizam.Koji će Italijan recimo doći ovdje da posjeti znamenitosti Zenice,Tuzle :-) :-) :lol: :lol: .
Da nije njih mi bi propali kao kauč.
Zato braco,dolazite,trošite,a papke pustite da seru ,srali su uvijek.
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Liquido wrote:Debili ste pravi.Ja sam cijelo vrijeme u ratu i poslije proveo u Bosni.Mi svi treba da ljubimo u guzicu te ljude koji dolaze u BiH i ostave pare preko godišnjih odmora.To je nama jedini turizam.Koji će Italijan recimo doći ovdje da posjeti znamenitosti Zenice,Tuzle :-) :-) :lol: :lol: .
Da nije njih mi bi propali kao kauč.
Zato braco,dolazite,trošite,a papke pustite da seru ,srali su uvijek.
:lol: :kiss:
rumenko

Post by rumenko »

nek' si im reko..liquido... :D frajer je realan para je para...odakle dolazi koga to boli qrac...
rumenko

Post by rumenko »

jos se para ne cijeni u Bosni...al'sta ces to je nas mentalitet....bolje struca u hladu nego dvije na suncu.....umjesto da se ta dva tri mjeseca ljudi ugoste i da im nesto lijepo ostane u sjecanju kako bi opet dosli...lokalni papci se ismijavaju ljudima koji u projsjeku ostave 5000 maraka za godisnji u Bosni....i pri tome sa svojim dolaskom vade BiH ekonomiju zadnjih 10 godina....ja evo idem zadnje 4 godine na isto mjesto na more jer me ljudi docekaju ko da sam im familija...nije sto me vole nego sto su regularni i sto hoce da zarade...i svi sretni....
Post Reply