Ja 11 godina nisam bila u rodnom kraju
Eto dijaspore
-
FFK as Lucy01
Nemojte boni na nas tako
grehota je
(sta cu kad mi je sva familija ovdje
) ali pratim ja vas sve sta radite
necete vi mene izlevatit 
-
Liquido
Debili ste pravi.Ja sam cijelo vrijeme u ratu i poslije proveo u Bosni.Mi svi treba da ljubimo u guzicu te ljude koji dolaze u BiH i ostave pare preko godišnjih odmora.To je nama jedini turizam.Koji će Italijan recimo doći ovdje da posjeti znamenitosti Zenice,Tuzle
.
Da nije njih mi bi propali kao kauč.
Zato braco,dolazite,trošite,a papke pustite da seru ,srali su uvijek.
-
FFK as Lucy01
Liquido wrote:Debili ste pravi.Ja sam cijelo vrijeme u ratu i poslije proveo u Bosni.Mi svi treba da ljubimo u guzicu te ljude koji dolaze u BiH i ostave pare preko godišnjih odmora.To je nama jedini turizam.Koji će Italijan recimo doći ovdje da posjeti znamenitosti Zenice,Tuzle![]()
![]()
![]()
.
-
rumenko
jos se para ne cijeni u Bosni...al'sta ces to je nas mentalitet....bolje struca u hladu nego dvije na suncu.....umjesto da se ta dva tri mjeseca ljudi ugoste i da im nesto lijepo ostane u sjecanju kako bi opet dosli...lokalni papci se ismijavaju ljudima koji u projsjeku ostave 5000 maraka za godisnji u Bosni....i pri tome sa svojim dolaskom vade BiH ekonomiju zadnjih 10 godina....ja evo idem zadnje 4 godine na isto mjesto na more jer me ljudi docekaju ko da sam im familija...nije sto me vole nego sto su regularni i sto hoce da zarade...i svi sretni....