ETF

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply

Koji smjer odabrati na ETF-u:

1. RI - informatika
133
50%
2. EE - elektroenergetika
43
16%
3. TK - telekomunikacije
33
12%
4. AiE - automatika i elektronika.
56
21%

Total votes: 265

numizmatic

#376 Re: Vodic za brucose na ETF

Post by numizmatic »

uuuu bilder :D radost i veselje :D :lol:
S4mpion

#377 Re: Vodic za brucose na ETF

Post by S4mpion »

Vas dvoje,sto pricate!?Dajte licne karte!!! :D
S4mpion

#378 Re: Vodic za brucose na ETF

Post by S4mpion »

Sunrise00 wrote:
S4mpion wrote:
Kako god,Behdzo nam je bolja opcija 10 puta,,bojim se da ne dodje umjesto njega asistent na mjesto profesora eeeeee kakva bi to disciplina bila :lol:
ko je asistent :D
Asistent za LAG je Mirza Batalovic.Taj covjek racuna brze nego digitron i morat cete brzo pisati da sve stignete :D
numizmatic

#379 Re: Vodic za brucose na ETF

Post by numizmatic »

Na ispitu iz LAG-a redovno fali vremena, tako da vježbajte brzinu, da ne biste slušali Batalovića kako vam prigovora da je on to stigao za 20 minuta. :D
bosnianidiot

#380 Re: Vodic za brucose na ETF

Post by bosnianidiot »

Bildo se doveo u red, sad je fin pravo...cak se trudi i pomaze studentima, neko ga je dobro "naruzio" :D

Ali njegove scene :lol: Istjerao lika jer ga je zamolio da mu posudi olovku...sta mu se sve napricao, kako je neodgovoran, ne postuje autoritet, kako moze od njega traziti olovku.
Jednog je mog dobrog druga toliko istraumirao da je ovaj prepisao sa table instrukcije za ispit sa 3. godine energetike, iako nije imao pojma o cemu se radi :lol:
Tjerao nas da u izvjestaj o predmetu svi napisemo: "Mi nikad nismo dosli spremni na nastavu :D ".
Djevojka izracunala digitronom nesto u vezi trigonometrije, rezultat bio 2.375 (tako nesto)...Bildo joj objasni da joj digitron ne valja, jer je on izracunao rezultat izmedju 2.371 i 2.373 :roll:

Milisic je liku koji je na ispitu iz krugova radio zadatak na 4-5 strana, i nestalo mu vremena, te je pri kraju napisao da nema vise vremena, ostalo mu samo da pomnozi dvije matrice, napisao velikim slovima BMK :D znacenje toga je svima jasno
S4mpion

#381 Re: Vodic za brucose na ETF

Post by S4mpion »

numizmatic wrote:Na ispitu iz LAG-a redovno fali vremena, tako da vježbajte brzinu, da ne biste slušali Batalovića kako vam prigovora da je on to stigao za 20 minuta. :D
A svi vrlo dobro znamo da mu ne treba vise od 10 :D :D
numizmatic

#382 Re: Vodic za brucose na ETF

Post by numizmatic »

bosnianidiot wrote:Bildo se doveo u red, sad je fin pravo...cak se trudi i pomaze studentima, neko ga je dobro "naruzio" :D

Ali njegove scene :lol: Istjerao lika jer ga je zamolio da mu posudi olovku...sta mu se sve napricao, kako je neodgovoran, ne postuje autoritet, kako moze od njega traziti olovku.
Jednog je mog dobrog druga toliko istraumirao da je ovaj prepisao sa table instrukcije za ispit sa 3. godine energetike, iako nije imao pojma o cemu se radi :lol:
Tjerao nas da u izvjestaj o predmetu svi napisemo: "Mi nikad nismo dosli spremni na nastavu :D ".
Djevojka izracunala digitronom nesto u vezi trigonometrije, rezultat bio 2.375 (tako nesto)...Bildo joj objasni da joj digitron ne valja, jer je on izracunao rezultat izmedju 2.371 i 2.373 :roll:

Milisic je liku koji je na ispitu iz krugova radio zadatak na 4-5 strana, i nestalo mu vremena, te je pri kraju napisao da nema vise vremena, ostalo mu samo da pomnozi dvije matrice, napisao velikim slovima BMK :D znacenje toga je svima jasno
Meni nije :?
A i kod nas je bilo nešto slično ovome sa 2.371. Rješava on zadatak i pita je li dobro rješenje, kad ono u tutorijalu piše drukčije. "Moje je dobro, to ne valja." :lol:
Last edited by numizmatic on 15/09/2012 01:35, edited 1 time in total.
bosnianidiot

#383 Re: Vodic za brucose na ETF

Post by bosnianidiot »

numizmatic wrote:
bosnianidiot wrote:Bildo se doveo u red, sad je fin pravo...cak se trudi i pomaze studentima, neko ga je dobro "naruzio" :D

Boli me k**ac :D
S4mpion

#384 Re: Vodic za brucose na ETF

Post by S4mpion »

bosnianidiot wrote:
numizmatic wrote:

Boli me k**ac :D
Pomislio sam na "bravo mladi kolega" :lol:
bosnianidiot

#385 Re: Vodic za brucose na ETF

Post by bosnianidiot »

Nisi dovoljno upoznat sa Milisicem, dok ti takve stvari prvo padaju na pamet :D hahaha Bravo mladi kolega
Sunrise00

#386 Re: Vodic za brucose na ETF

Post by Sunrise00 »

bosnianidiot wrote:Nisi dovoljno upoznat sa Milisicem, dok ti takve stvari prvo padaju na pamet :D hahaha Bravo mladi kolega
ko je milisic :run: :D
numizmatic

#387 Re: Vodic za brucose na ETF

Post by numizmatic »

Asistent, meni je bio na Električnim krugovima.
bosnianidiot

#388 Re: Vodic za brucose na ETF

Post by bosnianidiot »

Sunrise00 wrote:
bosnianidiot wrote:Nisi dovoljno upoznat sa Milisicem, dok ti takve stvari prvo padaju na pamet :D hahaha Bravo mladi kolega
ko je milisic :run: :D
Onim manje sretnima asistent na OE i EK :D
doduse zavisi kako gledas, covjek ima pravo dobar smisao za brutalni humor, za one koji ga vole :D

Uostalom, citava katedra na OE i EK je fantasticna, ljudima se nema sta prigovoriti :thumbup:
numizmatic

#389 Re: Vodic za brucose na ETF

Post by numizmatic »

Pa sad... M. H. te uspije jedino uspavati
bosnianidiot

#390 Re: Vodic za brucose na ETF

Post by bosnianidiot »

Kako koga, Hamza je strasan matematicar, dosta nam je pomagao iz IM1 takodjer, meni je cak bio na pripremnoj nastavi, prije nego sto je to katedra iz IM preuzela.
Meni se pokazao kao asistent s kojim je najlakse komunicirati, i koji ti daje najbolje odgovore na pitanja koja mu postavis, bez obzira iz kog predmeta. Covjek se bas potrudi da objasni, samo ako si pristojan :thumbup:
numizmatic

#391 Re: Vodic za brucose na ETF

Post by numizmatic »

I meni je on bio na pripremnoj, prošle godine.

Ma šta ja znam, nama nekako nije legao. Hoće oni svi objasniti, nije u tome stvar, i potrudite se postavljati pitanja, kakva god da su.
S4mpion

#392 Re: Vodic za brucose na ETF

Post by S4mpion »

Ma Alek je zakon,nema boljeg asistenta 8-)
bosnianidiot

#393 Re: Vodic za brucose na ETF

Post by bosnianidiot »

S4mpion wrote:Ma Alek je zakon,nema boljeg asistenta 8-)
:roll:
numizmatic

#394 Re: Vodic za brucose na ETF

Post by numizmatic »

Aleka nema više na prvoj godini. Otišao sa matematike.
S4mpion

#395 Re: Vodic za brucose na ETF

Post by S4mpion »

numizmatic wrote:Aleka nema više na prvoj godini. Otišao sa matematike.
aaaa nije valjda :sad:
bosnianidiot

#396 Re: Vodic za brucose na ETF

Post by bosnianidiot »

numizmatic wrote:Aleka nema više na prvoj godini. Otišao sa matematike.
Jesi li siguran, najavljuje on to iz godine u godinu, pa stalno odgadja.
Iako je cinjenica da su odnosi izmedju profesora i asistenata iz IM-a ove godine bili poprilicno losi :roll:
numizmatic

#397 Re: Vodic za brucose na ETF

Post by numizmatic »

Pa održao nam je i pozdravni govor i sve... Sad nisam :D
bosnianidiot

#398 Re: Vodic za brucose na ETF

Post by bosnianidiot »

Ma nikad se njemu ne zna. I sam govori da mu je ljepse na visim godinama na TK, ali nekako iz godine u godinu ostaje na matematici :D . Doduse, imam dojam da se ove godine dobro zakacio sa profesorom, tako da nije nemoguce da odustane od IM-a :roll:
Bluesman

#399 Re: Vodic za brucose na ETF

Post by Bluesman »

Ma nek nam je Bog na pomoci :D :D
rookfash

#400 Re: Vodic za brucose na ETF

Post by rookfash »

Joj ovih mladjih kolega sto su se narogusili na asistente :) nemojte tako gdje ce vam dusa...od ovih mladjih asistenata covjek ne zna ko je veca dusa od covjeka, a narocito milisic, senad h, mirza hamza, ne znam jesu li tu jos bakir lacevic i adnan tahirovic...inace sto se mog iskustva tice vecina ass na nasem faksu je stvarno susretljiva (naravno ako izuzmemo azema i staru gardu) :D
Post Reply