ETF
-
numizmatic
#376 Re: Vodic za brucose na ETF
uuuu bilder
radost i veselje

- S4mpion
#377 Re: Vodic za brucose na ETF
Vas dvoje,sto pricate!?Dajte licne karte!!! 
- S4mpion
#378 Re: Vodic za brucose na ETF
Asistent za LAG je Mirza Batalovic.Taj covjek racuna brze nego digitron i morat cete brzo pisati da sve stigneteSunrise00 wrote:ko je asistentS4mpion wrote:
Kako god,Behdzo nam je bolja opcija 10 puta,,bojim se da ne dodje umjesto njega asistent na mjesto profesora eeeeee kakva bi to disciplina bila
-
numizmatic
#379 Re: Vodic za brucose na ETF
Na ispitu iz LAG-a redovno fali vremena, tako da vježbajte brzinu, da ne biste slušali Batalovića kako vam prigovora da je on to stigao za 20 minuta. 
- bosnianidiot
#380 Re: Vodic za brucose na ETF
Bildo se doveo u red, sad je fin pravo...cak se trudi i pomaze studentima, neko ga je dobro "naruzio"
Ali njegove scene
Istjerao lika jer ga je zamolio da mu posudi olovku...sta mu se sve napricao, kako je neodgovoran, ne postuje autoritet, kako moze od njega traziti olovku.
Jednog je mog dobrog druga toliko istraumirao da je ovaj prepisao sa table instrukcije za ispit sa 3. godine energetike, iako nije imao pojma o cemu se radi
Tjerao nas da u izvjestaj o predmetu svi napisemo: "Mi nikad nismo dosli spremni na nastavu
".
Djevojka izracunala digitronom nesto u vezi trigonometrije, rezultat bio 2.375 (tako nesto)...Bildo joj objasni da joj digitron ne valja, jer je on izracunao rezultat izmedju 2.371 i 2.373
Milisic je liku koji je na ispitu iz krugova radio zadatak na 4-5 strana, i nestalo mu vremena, te je pri kraju napisao da nema vise vremena, ostalo mu samo da pomnozi dvije matrice, napisao velikim slovima BMK
znacenje toga je svima jasno
Ali njegove scene
Jednog je mog dobrog druga toliko istraumirao da je ovaj prepisao sa table instrukcije za ispit sa 3. godine energetike, iako nije imao pojma o cemu se radi
Tjerao nas da u izvjestaj o predmetu svi napisemo: "Mi nikad nismo dosli spremni na nastavu
Djevojka izracunala digitronom nesto u vezi trigonometrije, rezultat bio 2.375 (tako nesto)...Bildo joj objasni da joj digitron ne valja, jer je on izracunao rezultat izmedju 2.371 i 2.373
Milisic je liku koji je na ispitu iz krugova radio zadatak na 4-5 strana, i nestalo mu vremena, te je pri kraju napisao da nema vise vremena, ostalo mu samo da pomnozi dvije matrice, napisao velikim slovima BMK
- S4mpion
#381 Re: Vodic za brucose na ETF
A svi vrlo dobro znamo da mu ne treba vise od 10numizmatic wrote:Na ispitu iz LAG-a redovno fali vremena, tako da vježbajte brzinu, da ne biste slušali Batalovića kako vam prigovora da je on to stigao za 20 minuta.
-
numizmatic
#382 Re: Vodic za brucose na ETF
Meni nijebosnianidiot wrote:Bildo se doveo u red, sad je fin pravo...cak se trudi i pomaze studentima, neko ga je dobro "naruzio"![]()
Ali njegove sceneIstjerao lika jer ga je zamolio da mu posudi olovku...sta mu se sve napricao, kako je neodgovoran, ne postuje autoritet, kako moze od njega traziti olovku.
Jednog je mog dobrog druga toliko istraumirao da je ovaj prepisao sa table instrukcije za ispit sa 3. godine energetike, iako nije imao pojma o cemu se radi![]()
Tjerao nas da u izvjestaj o predmetu svi napisemo: "Mi nikad nismo dosli spremni na nastavu".
Djevojka izracunala digitronom nesto u vezi trigonometrije, rezultat bio 2.375 (tako nesto)...Bildo joj objasni da joj digitron ne valja, jer je on izracunao rezultat izmedju 2.371 i 2.373![]()
Milisic je liku koji je na ispitu iz krugova radio zadatak na 4-5 strana, i nestalo mu vremena, te je pri kraju napisao da nema vise vremena, ostalo mu samo da pomnozi dvije matrice, napisao velikim slovima BMKznacenje toga je svima jasno
A i kod nas je bilo nešto slično ovome sa 2.371. Rješava on zadatak i pita je li dobro rješenje, kad ono u tutorijalu piše drukčije. "Moje je dobro, to ne valja."
Last edited by numizmatic on 15/09/2012 01:35, edited 1 time in total.
- bosnianidiot
#383 Re: Vodic za brucose na ETF
Boli me k**acnumizmatic wrote:Meni nijebosnianidiot wrote:Bildo se doveo u red, sad je fin pravo...cak se trudi i pomaze studentima, neko ga je dobro "naruzio"![]()
Ali njegove sceneIstjerao lika jer ga je zamolio da mu posudi olovku...sta mu se sve napricao, kako je neodgovoran, ne postuje autoritet, kako moze od njega traziti olovku.
Jednog je mog dobrog druga toliko istraumirao da je ovaj prepisao sa table instrukcije za ispit sa 3. godine energetike, iako nije imao pojma o cemu se radi![]()
Tjerao nas da u izvjestaj o predmetu svi napisemo: "Mi nikad nismo dosli spremni na nastavu".
Djevojka izracunala digitronom nesto u vezi trigonometrije, rezultat bio 2.375 (tako nesto)...Bildo joj objasni da joj digitron ne valja, jer je on izracunao rezultat izmedju 2.371 i 2.373![]()
Milisic je liku koji je na ispitu iz krugova radio zadatak na 4-5 strana, i nestalo mu vremena, te je pri kraju napisao da nema vise vremena, ostalo mu samo da pomnozi dvije matrice, napisao velikim slovima BMKznacenje toga je svima jasno
- S4mpion
#384 Re: Vodic za brucose na ETF
Pomislio sam na "bravo mladi kolega"bosnianidiot wrote:Boli me k**acnumizmatic wrote:Meni nijebosnianidiot wrote:Bildo se doveo u red, sad je fin pravo...cak se trudi i pomaze studentima, neko ga je dobro "naruzio"![]()
- bosnianidiot
#385 Re: Vodic za brucose na ETF
Nisi dovoljno upoznat sa Milisicem, dok ti takve stvari prvo padaju na pamet
hahaha Bravo mladi kolega
- Sunrise00
#386 Re: Vodic za brucose na ETF
ko je milisicbosnianidiot wrote:Nisi dovoljno upoznat sa Milisicem, dok ti takve stvari prvo padaju na pamethahaha Bravo mladi kolega
-
numizmatic
#387 Re: Vodic za brucose na ETF
Asistent, meni je bio na Električnim krugovima.
- bosnianidiot
#388 Re: Vodic za brucose na ETF
Onim manje sretnima asistent na OE i EKSunrise00 wrote:ko je milisicbosnianidiot wrote:Nisi dovoljno upoznat sa Milisicem, dok ti takve stvari prvo padaju na pamethahaha Bravo mladi kolega
![]()
doduse zavisi kako gledas, covjek ima pravo dobar smisao za brutalni humor, za one koji ga vole
Uostalom, citava katedra na OE i EK je fantasticna, ljudima se nema sta prigovoriti
-
numizmatic
#389 Re: Vodic za brucose na ETF
Pa sad... M. H. te uspije jedino uspavati
- bosnianidiot
#390 Re: Vodic za brucose na ETF
Kako koga, Hamza je strasan matematicar, dosta nam je pomagao iz IM1 takodjer, meni je cak bio na pripremnoj nastavi, prije nego sto je to katedra iz IM preuzela.
Meni se pokazao kao asistent s kojim je najlakse komunicirati, i koji ti daje najbolje odgovore na pitanja koja mu postavis, bez obzira iz kog predmeta. Covjek se bas potrudi da objasni, samo ako si pristojan
Meni se pokazao kao asistent s kojim je najlakse komunicirati, i koji ti daje najbolje odgovore na pitanja koja mu postavis, bez obzira iz kog predmeta. Covjek se bas potrudi da objasni, samo ako si pristojan
-
numizmatic
#391 Re: Vodic za brucose na ETF
I meni je on bio na pripremnoj, prošle godine.
Ma šta ja znam, nama nekako nije legao. Hoće oni svi objasniti, nije u tome stvar, i potrudite se postavljati pitanja, kakva god da su.
Ma šta ja znam, nama nekako nije legao. Hoće oni svi objasniti, nije u tome stvar, i potrudite se postavljati pitanja, kakva god da su.
- S4mpion
#392 Re: Vodic za brucose na ETF
Ma Alek je zakon,nema boljeg asistenta 
- bosnianidiot
#393 Re: Vodic za brucose na ETF
S4mpion wrote:Ma Alek je zakon,nema boljeg asistenta
-
numizmatic
#394 Re: Vodic za brucose na ETF
Aleka nema više na prvoj godini. Otišao sa matematike.
- S4mpion
#395 Re: Vodic za brucose na ETF
aaaa nije valjdanumizmatic wrote:Aleka nema više na prvoj godini. Otišao sa matematike.
- bosnianidiot
#396 Re: Vodic za brucose na ETF
Jesi li siguran, najavljuje on to iz godine u godinu, pa stalno odgadja.numizmatic wrote:Aleka nema više na prvoj godini. Otišao sa matematike.
Iako je cinjenica da su odnosi izmedju profesora i asistenata iz IM-a ove godine bili poprilicno losi
-
numizmatic
#397 Re: Vodic za brucose na ETF
Pa održao nam je i pozdravni govor i sve... Sad nisam 
- bosnianidiot
#398 Re: Vodic za brucose na ETF
Ma nikad se njemu ne zna. I sam govori da mu je ljepse na visim godinama na TK, ali nekako iz godine u godinu ostaje na matematici
. Doduse, imam dojam da se ove godine dobro zakacio sa profesorom, tako da nije nemoguce da odustane od IM-a 
- Bluesman
#399 Re: Vodic za brucose na ETF
Ma nek nam je Bog na pomoci

-
rookfash
#400 Re: Vodic za brucose na ETF
Joj ovih mladjih kolega sto su se narogusili na asistente
nemojte tako gdje ce vam dusa...od ovih mladjih asistenata covjek ne zna ko je veca dusa od covjeka, a narocito milisic, senad h, mirza hamza, ne znam jesu li tu jos bakir lacevic i adnan tahirovic...inace sto se mog iskustva tice vecina ass na nasem faksu je stvarno susretljiva (naravno ako izuzmemo azema i staru gardu)