U zadnje vrijeme s drustvom su se nacinjale teme plasticne tj. estetske hirurgije, i svako ima neki svoj stav, bio on za i protiv.
Mene zanima koliko je to zastupljeno kod nas u drustvu obicnih smrtnika (ne mislim na poznate licnosti, nego na domacice, poslovne zene i muskarce, obican radni narod). Jeste li se podvrgavali nekim promjenama, cisto da biste se bolje osjecali i da li biste to ikad ucinili?
Zanima me sta muski misle o korekcijama koje zene urade na sebi? Dodje vam vasa draga sutra i kaze zeli da poveca grudi s jedinice na tricu-cetvorku
Zene, da li biste se usudile mijenjati na sebi ista i da li biste to ikad uradile? Ako ste radile - gdje i kod koga i da li ste zadovoljne ili ste se pokajale?
Ja licno nisam protivnik estetske hirurgije, sve dok nije ocigledna, pretjerana i lose uradjena. Rado bih pronosala jednu trojku, da se jednom i bez grudnjaka osjecam k'o zensko
Opletite!
(MOLBA ZA MODOVE I ADMINE: Ima jedna slicna tema na pdf Zdravlje, ali ne u duhu u koje zelim da ide ova tema, pa mi je nemojte spajati ako nije problem)