Vecina vas vjerovatno zna za sta mi treba, a za one koji ne znaju -- Sutra mi prijemni na ekonomiji ...
Ako ne mozete ovdje postat, dodajte me na Msn plz : [email protected]
ne o mojoj buducnosti ... pisi o cijoj hoces, al mi treba rad da se upisem .....da ne bih psovao i vrijedjao, nemojte se idioti ni javljat , ako nemate sta vrijedno citanja reci .... CHUSComrad wrote:Pitas nas da pisemo o tvojoj buducnosti. Tuzno
Da mi ne treba i da mi fkt ne treba lil' help ne bih pitao ovdje ...Arslan wrote:necemo tako adisonE! bez vrijedjanja i pljuvanja.. ipak, koliko vidim tebi treba pomoc.. budi fin..
e hvala puno ... et jel to bilo tako tesko ... majkem skontao sam vec narednih 4-5 recenica ...medaaa wrote:hajmo vako...
ja cu napisat jednu (prvu) recenicu, a nek svako poslije dodaje po jednu...
U godinama u kojim sam, tesko je znati sta zelim, kako se vidim u buducnosti.
sinak-definitivno padas na prijemnom ispitu za bizMismena sutrasnjicecallmethebreeeze wrote:evo i od mene dvije recenice, prije nego odem u kafanu:
"U godinama u kojim sam, tesko je znati sta zelim, kako se vidim u buducnosti. Jedino u sto sam siguran je da zelim zivjeti i raditi posteno, bez stela i podmicivanja, bez da neko da neko drugi posao obavi za mene, ni po koju cijenu se se ne zelim kititi tudjim perjem. Spreman sam raditi bilo sto, ne prezam ni od teskog fizickog posla poput kopanja kanala, samo mi je bitno da JA to radim i da sam ubirem plodove SVOG mukotrpnog rada."
Ma vrijedjas i psuj bas mene briga. Nisam ja pokupio svu pamet svijeta, ali ako sa 18 (pretpostavljam da ti je toliko godina), ne mozes napisati esej od 100-150 rijeci na maternjem jeziku o jednoj tako laganoj temi, ja onda ne znam fakat sta da kazem.adisonE wrote:ne o mojoj buducnosti ... pisi o cijoj hoces, al mi treba rad da se upisem .....da ne bih psovao i vrijedjao, nemojte se idioti ni javljat , ako nemate sta vrijedno citanja reci .... CHUSComrad wrote:Pitas nas da pisemo o tvojoj buducnosti. Tuzno
stari te fakat dobro poznaje.adisonE wrote:Btw. sry arslan , znam da sam naporan ... al mi je stari vec pripremio lopatu i krampu ako ne polozim prijemni ... cak je nosio zlataru da ugraviraju moje ime na njima ...