Maybach wrote:Ja kad je imam jednostavno to osjetim,niko ziv ne razumije kako kad objasnjavam,ali nikad nisam pogrijesila.Osjetim je prije bilo kojeg tipicnog simptoma,koji mi dodju poslije.Znam da je nemoguce,ali ja ih osjetim kao da hodaju po besici,odvratan osjecaj.Skoro sve navedeno koristila.Bez antibiotika nikad nije prosla.I vraca se,periodicno.Zadnji put pila i neku cajnu mjesavinu od jednog travara.Ko god ima kakav isproban recept dobrodosao je.
Joj ja te fakat razumijem..

..Nije da osjetim hodanje, al' osjetim kad se aktivira.. I tako nekoliko dana i onda se smiri i onda se i ja smirim i onda opet proradi pa ja kontam e sad cu nes pa se ona opet smiri pa i ja nis i tako u krug i tako sam ja skontala da ce ona mene pojest ak ja nju ne ubijem al fakat je zilava ne znam kako..
Sve se ganjam s drugaricom na kafu koja je se rijesila sa tom zobi, pa cu nju pitat kako je to pravila pa podijelim ovdje..
Loulou wrote:Ma, nećeš. A, i da hoćeš, to bi ti trebao biti najmanji problem. Najvažnije je da se riješiš belaja.
Sretno, koju god terapiju budeš koristila.
A salila sam se za luk naravno da je to nebitno..

..Hvala svima, pokusat cu s nekim od ovih, s nekim sam vec i pkusala bezuspjesno..
A ev recept za taj luk i vino fazon: uzme se litar vina, meni se cini da je svejedno al' prije crno, i frtalj luka bijelog (ne znam kolko tacno tako su mi rekli

), i samo se onako malo nagnjeci nozem taj luk ne mora se ni gulit, i stavi u to vino i tako se kuha.. Kao fazon je da ispari na pola litre tako nesto uglavnom da ispari to nesto ne znam sta, oko dva tri sata valjda.. Opcenito ovo je prirodni antibiotik..

..I to se tako valjda na taste ujtru il' ne znam mozda moze i vise .. Etoo..