Moderators: Tomahawk11, Charuga
cindrlimindrli wrote:Da je Avdiju onako Ljajic nacuturio vec bi pedeset gifova niklo na forumu sa svim mogucim smajlijima i kreveljenjem.
Najžalosnije je što je stvarno i trebao tako rećicindrlimindrli wrote:Sta je Safet trebao reci, joj igracine, e bas mi jos jedan ovakav isti treba da upotpunim onu zadnju liniju klocova sto vec imam
Ispadao je Avdija i od slabijih igrača od Ljajića i u reprezentaciji i u klubu, samo ne vidim da ga je Sušić nešto kritikovao zbog tih situacija. Zapravo, hvali ga kad god ga neko pita za njega.cindrlimindrli wrote: Da je Avdiju onako Ljajic nacuturio vec bi pedeset gifova niklo na forumu sa svim mogucim smajlijima i kreveljenjem.
cindrlimindrli wrote:Jebo ti igraca od kojeg je Avdija brzi.
Pa ne qrci se Avdija da igra u serie A... k'o neki.Zmijuga loma wrote:Avdija nije morao izblokirati onog anonimusa iz Kipra ali je Zuka morao izblokirati Ljajića.
cindrlimindrli wrote:Pa ne qrci se Avdija da igra u serie A... k'o neki.Zmijuga loma wrote:Avdija nije morao izblokirati onog anonimusa iz Kipra ali je Zuka morao izblokirati Ljajića.Ako si spreman kenjat po novinama kako si igracina kojeg se zakida, de brate pokazi to i na terenu, a ne k'o usporeni snimak, lopta na jednu, on na drugu a Ljajic k'o metak na desetu stranu.
Pa sta ako ga je okreno...nidje veze jbt, navedi mi jednog igraca koji nije ispao levat, od ovih vrhunskih...cindrlimindrli wrote:Isto uvrijedjena mlada, pa jesi isp'o levat, okren'o te frajer isto k'o da nikad lopte nisi igrao. Sta je Safet trebao reci, joj igracine, e bas mi jos jedan ovakav isti treba da upotpunim onu zadnju liniju klocova sto vec imam![]()
Da je Avdiju onako Ljajic nacuturio vec bi pedeset gifova niklo na forumu sa svim mogucim smajlijima i kreveljenjem.
OldMayor wrote:Pa sta ako ga je okreno...nidje veze jbt, navedi mi jednog igraca koji nije ispao levat, od ovih vrhunskih...cindrlimindrli wrote:Isto uvrijedjena mlada, pa jesi isp'o levat, okren'o te frajer isto k'o da nikad lopte nisi igrao. Sta je Safet trebao reci, joj igracine, e bas mi jos jedan ovakav isti treba da upotpunim onu zadnju liniju klocova sto vec imam![]()
Da je Avdiju onako Ljajic nacuturio vec bi pedeset gifova niklo na forumu sa svim mogucim smajlijima i kreveljenjem.
Sta je onda odbrana Brazila trebala protiv Njemacke, izvrsit kolektivno samobubistvo, prestati se baviti fudbalom...
Ej ocjeniti igraca na osnovu jednog poteza, i znaci problem je sto te Ljaljic okrenuo, a nije problem sto nekakav XY iz Kipra ti pravi levatima pola tima...
Gledam gol i ne kontam u cemu je problem, milion ovakvih golova prime odbrambeni igraci. Da li vrhunski, da li prosjecni, da li losi.Dr. Kuca wrote:Ako je Ljaljic vrhunski onda ne znam.
Slavilo se sto Avdija nije preso u englesku, ovdje je bilo ješam vam reko, parmak itd. Sve same telece glave.
Uopste se ne slazem da je Ervin pogrijesio sa izjavom.OldMayor wrote:Gledam gol i ne kontam u cemu je problem, milion ovakvih golova prime odbrambeni igraci. Da li vrhunski, da li prosjecni, da li losi.Dr. Kuca wrote:Ako je Ljaljic vrhunski onda ne znam.
Slavilo se sto Avdija nije preso u englesku, ovdje je bilo ješam vam reko, parmak itd. Sve same telece glave.
Pa jbmu da su odbrane perfektne i da nikada ne primaju golove u cemu bi bilo onda poenta igrati fudbal?
I mozda na prvu izgleda glupo, ali Pape je sve to fino smisljeno odradio. Nije rekao hoce li ili nece zvati Zuku, nego ga je bocnuo. I onda je samo cekao reakciju.
Jedino sto je Zukanovic ovdje pogrijesio je to sto je izletio sa ovom izjavom. Trebao je sutiti i onda bi javnost fino odradila svoje.
Ovako ga je Pape navukao samo tako, i ovo je bila idealna reakcija za njega.
Šta nas to dosta već zna? O čemu pričaš ovdje? Jel to za Seada Sušića? Sinoć je Pape otvoreno rekao da se napravi anketa među igračima da se vidi koliko ih zapravo poznaje njegovog brata. Hoće li to novinari uraditi? Neće. U BiH novinarstvu a i društvu je važno pljunuti na nekoga sa ili bez osnova, ali važno je pljunuti.FreakyStyley wrote:Uopste se ne slazem da je Ervin pogrijesio sa izjavom.OldMayor wrote:Gledam gol i ne kontam u cemu je problem, milion ovakvih golova prime odbrambeni igraci. Da li vrhunski, da li prosjecni, da li losi.Dr. Kuca wrote:Ako je Ljaljic vrhunski onda ne znam.
Pa jbmu da su odbrane perfektne i da nikada ne primaju golove u cemu bi bilo onda poenta igrati fudbal?
I mozda na prvu izgleda glupo, ali Pape je sve to fino smisljeno odradio. Nije rekao hoce li ili nece zvati Zuku, nego ga je bocnuo. I onda je samo cekao reakciju.
Jedino sto je Zukanovic ovdje pogrijesio je to sto je izletio sa ovom izjavom. Trebao je sutiti i onda bi javnost fino odradila svoje.
Ovako ga je Pape navukao samo tako, i ovo je bila idealna reakcija za njega.
Nesto ne vjerujem da bi javnost odradila svoje. Novinari su kupljeni (cast izuzetcima) a vecina raje ili uopste nije upucena u malverzacije i talove u i oko reprezentacije ili Pape kod njih uziva prevelik kredit. Tako da, nek je Zukanovic napisao to sto je napisao. Prvi je put da neko otvoreno kaze ono sto je ocigledno i sto dosta nas vec zna.
S druge strane, onako ljudski gledano, ko bi dopustio da ga neko tako javno gazi? Prije svjetskog, pa sa Brazilom, pa onda poslije s bajkama da ce igrat kad bude standardan u svom klubu, pa sad s izjavom da je karina od igraca jer ga je prosao jedan Ljajic, a sve to dok igraju puno gori od Ervina, zna se zbog cega.![]()
Zato, neka je izjavio to sto je izjavio. Da ostali koji su, direktno ili indirektno, osteceni od strane ovog amatera javno to i kazu vec davno bi on trazio novi angarzman u Iranu, Turskoj, Azerbejdzanu, Indiji itd. Ovako dok sute jahace nas Java sve dok mu je cejf.
Crvena Tifoza wrote:[
Šta nas to dosta već zna? O čemu pričaš ovdje? Jel to za Seada Sušića? Sinoć je Pape otvoreno rekao da se napravi anketa među igračima da se vidi koliko ih zapravo poznaje njegovog brata. Hoće li to novinari uraditi? Neće. U BiH novinarstvu a i društvu je važno pljunuti na nekoga sa ili bez osnova, ali važno je pljunuti.
Sad opet pročitaj izjavu Sušića u vezi Zukanovića. Ne samo da je Zuka ispao tokmak kod gola, nego je ispao tokmak sa ovom izjavom. Čovjek ti kaže da te gleda, usput ti uputi kritiku da poboljšaš igru, ali jok uvrijeđena mlada nešto zaštićiva sebe i svoju familiju dok sere po tuđoj. Šta bi bilo da je zaigrao za repku pa mu poslije utakmice selektor uputio kritiku, smijem se kladiti da bi stariji Zukanović čekao selektora po hodnicima kao što je i Mithad.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Crvena Tifoza wrote:
Šta nas to dosta već zna? O čemu pričaš ovdje? Jel to za Seada Sušića? Sinoć je Pape otvoreno rekao da se napravi anketa među igračima da se vidi koliko ih zapravo poznaje njegovog brata. Hoće li to novinari uraditi? Neće. U BiH novinarstvu a i društvu je važno pljunuti na nekoga sa ili bez osnova, ali važno je pljunuti.
Sad opet pročitaj izjavu Sušića u vezi Zukanovića. Ne samo da je Zuka ispao tokmak kod gola, nego je ispao tokmak sa ovom izjavom. Čovjek ti kaže da te gleda, usput ti uputi kritiku da poboljšaš igru, ali jok uvrijeđena mlada nešto zaštićiva sebe i svoju familiju dok sere po tuđoj. Šta bi bilo da je zaigrao za repku pa mu poslije utakmice selektor uputio kritiku, smijem se kladiti da bi stariji Zukanović čekao selektora po hodnicima kao što je i Mithad.
Sent from my iPhone using Tapatalk