error (send error)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
shiljak

#1 error (send error)

Post by shiljak »

Kad sam krenuo jedan setap sa CD-a (igricu) poja vi mi se Rrror nekakav i ja sam kliknuo send error i evo na koju me stranicu odvuce:

http://oca.microsoft.com/en/response.as ... 5&SID=1164

Sta sad da uradim pa da uklonim Error???
Frutek

Post by Frutek »

Ma to je Microsoft cisto uvrstio da bi imo bolji uvid u performansu Windows-a. Ja to licno nikad ne saljem, to je bezze. Pogotovo u tvom slucaju, jer instaliras igricu i imo si windows crash.

Moras pogledat zahtjevnost igre i vidit dal ti kompjuter zadovoljava te zahtjeve. Nisi bas dao detalje toga pa ne mogu da nagadjam. Al uglavnom, neke od stvari koje mogu da budu (a i ne moraju) su nedovoljno dobra graficka kartica, nedovoljno RAM kapaciteta ili moze da bude sjeban disk igrice (to se desava nerijetko takodje - pretpostavljam da nije original).

Haj nadam se da ces je pokrenut. Koja je igrica by the way :-D
shiljak

Post by shiljak »

Ali ja sam samo kliknuo setup igrice i odma mi se pojavi Send ili dont send error.
A to je igrica sa CD-a a kad sam setup prebacio na HDD onda se pokrenuo setap (instalirao igricu i pritisno play i pojavi se poruka "Unable to create 3D Scene"(staces takva sudbina,evo cekam samo da mi kaze covjek gdje je ulica hamdije kreševljakovića pa mozda kupim graficku.yooohoooo nakon toliko godina i da predzem sa integrisane graficke od 8 MB na....neznam vidjecu :D )
Igrica se zove "Freedom Force vs. The Third Reich" (tako ti ja gluposti instaliravam pa koja se pokrene pokrene a koje se ne pokrene ...bice bolje iduci put)
Qler

Post by Qler »

taj error report iskljuci slobdno, samo nervira. Desni na my computer/properties/advanced/error reporting i skljuci cve kvacice.
bug

Post by bug »

posalji ti njima report momcino, dobar dan :oops: kupio sam ovu igru i ovaj OS na pijaci sirano, prilikom instalacije prijavio mi je error, nije mi jasno zasto :-? :D
sanjanin

Post by sanjanin »

bug wrote:posalji ti njima report momcino, dobar dan :oops: kupio sam ovu igru i ovaj OS na pijaci sirano, prilikom instalacije prijavio mi je error, nije mi jasno zasto :-? :D
:lol: :P
shiljak

Post by shiljak »

bug wrote:posalji ti njima report momcino, dobar dan :oops: kupio sam ovu igru i ovaj OS na pijaci sirano, prilikom instalacije prijavio mi je error, nije mi jasno zasto :-? :D
to prvo nisi pogodio ali to drugo jesi (win.xp sa pijace :-D )
sanjanin

Post by sanjanin »

Nije pogodio vec pogodila. Ubola. :oops: :D
shiljak

Post by shiljak »

sanjanin wrote:Nije pogodio vec pogodila. Ubola. :oops: :D
:x
shiljak

Post by shiljak »

samo ti ubadaj :D
perke

Post by perke »

:D :D :lol: :lol:
pametnica.....
Post Reply