Oni najhrabriji mozda i podijele detalje kakvog socnog sna s ostatkom forumskih perverznjaka
Erotski snovi....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
#1 Erotski snovi....
Koliko cesto vas svijet snova pocasti kakvim socnim, erotskim snom?
Desava li vam se ikad su dio tih snova neke osobe koje na javi ne biste ni pogledali ili o kojima (svijesno) niste nikad tako razmisljali?
Je l vam se kad desilo da svrsite u snu?
Oni najhrabriji mozda i podijele detalje kakvog socnog sna s ostatkom forumskih perverznjaka

- gladna sam
#3 Re: Erotski snovi....
nista od tog nazalostanais_nin wrote:Koliko cesto vas svijet snova pocasti kakvim socnim, erotskim snom?Desava li vam se ikad su dio tih snova neke osobe koje na javi ne biste ni pogledali ili o kojima (svijesno) niste nikad tako razmisljali?
![]()
Oni najhrabriji mozda i podijele detalje kakvog socnog sna s ostatkom forumskih perverznjaka![]()
-
rashomon
Šta te je nagnalo na ovakvu temu?
Takve stvari se obično dešavaju ako nema sexa u životu unaokolo, pa jedan dobar dio vremena.
Jednostavno rečeno, moji snovi su filozofski u svojoj srži. Čak i kada je sexualni vizuelni ugođaj u pitanju, to nije sex već samo formalni okvir za neki drugi sadržaj.
Drugim riječima, gledao ja Terminator 3, a u tom terminatoru ima ona koka sa dobrim cicama.
I sad u snu ja općim s njom, i dođe ono kad ide međ' njez'ne cice, jel'te.
Eh, čim se to desilo ja se u snu k'o biva zapitam "A otkud robotima sise i čemu služe?!"
Kraj sna!!!
Takve stvari se obično dešavaju ako nema sexa u životu unaokolo, pa jedan dobar dio vremena.
Jednostavno rečeno, moji snovi su filozofski u svojoj srži. Čak i kada je sexualni vizuelni ugođaj u pitanju, to nije sex već samo formalni okvir za neki drugi sadržaj.
Drugim riječima, gledao ja Terminator 3, a u tom terminatoru ima ona koka sa dobrim cicama.
I sad u snu ja općim s njom, i dođe ono kad ide međ' njez'ne cice, jel'te.
Eh, čim se to desilo ja se u snu k'o biva zapitam "A otkud robotima sise i čemu služe?!"
Kraj sna!!!
- Ivy
#6 Re: Erotski snovi....
1. cestoanais_nin wrote:Koliko cesto vas svijet snova pocasti kakvim socnim, erotskim snom?Desava li vam se ikad su dio tih snova neke osobe koje na javi ne biste ni pogledali ili o kojima (svijesno) niste nikad tako razmisljali?
![]()
Oni najhrabriji mozda i podijele detalje kakvog socnog sna s ostatkom forumskih perverznjaka![]()
2. obicno sa onim s kojim to zelim ali ima i izuzetaka, od totalno nepoznatih ljudi do zena (da se razumijemo nemam GL sklonosti) --> bice da je stresan zivot u pitanju
3. orgazam u snu, desi se (ide paralelno sa uzitkom u snovima I guess)
Ma sta imamo kriti, normalno je to
- anais_nin
#8 Re: Erotski snovi....
joj sto volim ovako konkretne odgovoreIvy wrote:1. cestoanais_nin wrote:Koliko cesto vas svijet snova pocasti kakvim socnim, erotskim snom?Desava li vam se ikad su dio tih snova neke osobe koje na javi ne biste ni pogledali ili o kojima (svijesno) niste nikad tako razmisljali?
![]()
2. obicno sa onim s kojim to zelim ali ima i izuzetaka, od totalno nepoznatih ljudi do zena (da se razumijemo nemam GL sklonosti) --> bice da je stresan zivot u pitanju
Ma sta imamo kriti, normalno je to
@rashomon, nema neke specificne inspiracije ovaj put, samo jako puno razmisljam o sexu (cisto onako "filozofski"
-
djevica68
Tema ti je MRAK! Meni se cesto desava da u se u snu ljubim,mazim,vodim ljubav s tipom koji mi se zaista svidja u stvarnosti,cesto puta mi se desilo da se probudim upravo u momentu kad u snu dolazim do vrhunca...i onda naravno da poslije takvog sna ili probudim svog gospodina supruga ili se sama zadovoljim...
- Ivy
#10 Re: Erotski snovi....
konkretno pitanje, konkretan odgovor jelte?anais_nin wrote:joj sto volim ovako konkretne odgovoreIvy wrote:1. cestoanais_nin wrote:Koliko cesto vas svijet snova pocasti kakvim socnim, erotskim snom?Desava li vam se ikad su dio tih snova neke osobe koje na javi ne biste ni pogledali ili o kojima (svijesno) niste nikad tako razmisljali?
![]()
Ma sta imamo kriti, normalno je to![]()
@rashomon, nema neke specificne inspiracije ovaj put, samo jako puno razmisljam o sexu (cisto onako "filozofski"![]()
)....
- Ivy
jes jes to je problem, ono pocne te drmat orgazam i onda se probudis (i pokvari ti ceif)....ajd bar imas gospon supruga pored sebe (pretpostavljam da nisi njega sanjala hahahahaha) ... neki ostanu suhi sabah zoromdjevica68 wrote:Tema ti je MRAK! Meni se cesto desava da u se u snu ljubim,mazim,vodim ljubav s tipom koji mi se zaista svidja u stvarnosti,cesto puta mi se desilo da se probudim upravo u momentu kad u snu dolazim do vrhunca...i onda naravno da poslije takvog sna ili probudim svog gospodina supruga ili se sama zadovoljim...
- anais_nin
#13 Re: Erotski snovi....
takva sam po cijelom tijeluIvy wrote:
konkretno pitanje, konkretan odgovor jelte?
sve dok vi nastavite ovako konkretno odgovarat, ja cu nastaviti konkretno pitati
- danas
#14 Re: Erotski snovi....
de ti pricaj ono kad si mene sanjalaanais_nin wrote:Koliko cesto vas svijet snova pocasti kakvim socnim, erotskim snom?Desava li vam se ikad su dio tih snova neke osobe koje na javi ne biste ni pogledali ili o kojima (svijesno) niste nikad tako razmisljali?
![]()
-
FFK as Lucy01
Sanjam, i cesto puta su veoma intezivni i stvarni.
Nema pojam s kim, niti je bitno
i cesto se i ne sjecam....sjecam se samo osjecaja

Nema pojam s kim, niti je bitno
-
FFK as Lucy01
Japitt wrote:znam ja.......Lucy01 wrote:Sanjam, i cesto puta su veoma intezivni i stvarni.
Nema pojam s kim, niti je bitnoi cesto se i ne sjecam....sjecam se samo osjecaja
![]()
Ja se sjecam jednog sna gdje bilo kao takmicenje parova u sexu
I ne sjecam se jesmo li pobijedili, jer nisam poslije nikoga ni primijetila