Ja sam na haloo nekih 5 mjeseci i sve radi ok, jos dobijem 500mb neta od njih zbog prenosa broja.hakazvaka wrote:jel ima neki razlog zasto je bolja ponuda u Haloo mrezi nego u ovom !hej paketu? Hocu da predjem sa kriminalnog telekoma na neku prepaid mrezu sa dobrom ponudom interneta, i ovaj Haloo je fakat dosta povoljniji od !hej, a o istom (nad-)operateru se radi, pa jel neko imao neka iskustva losa sa Haloo ili "dobra-da-vrijedi-razlike-u-cijeni iskustva" sa !hej?
ERONET
Moderator: Benq
-
papebih
#1826 Re: ERONET
-
kolacodjagoda
#1827 Re: ERONET
Po čemu je telekom kriminalan?hakazvaka wrote:jel ima neki razlog zasto je bolja ponuda u Haloo mrezi nego u ovom !hej paketu? Hocu da predjem sa kriminalnog telekoma na neku prepaid mrezu sa dobrom ponudom interneta, i ovaj Haloo je fakat dosta povoljniji od !hej, a o istom (nad-)operateru se radi, pa jel neko imao neka iskustva losa sa Haloo ili "dobra-da-vrijedi-razlike-u-cijeni iskustva" sa !hej?
- Maharadza
#1828 Re: ERONET
Ne moraš čak ni prenijeti broj, do kraja juna mes'čini dovoljno aktivirati novi haloo broj i dobiješ 500MB x 6 mjeseci besplatno!papebih wrote:Ja sam na haloo nekih 5 mjeseci i sve radi ok, jos dobijem 500mb neta od njih zbog prenosa broja.hakazvaka wrote:jel ima neki razlog zasto je bolja ponuda u Haloo mrezi nego u ovom !hej paketu? Hocu da predjem sa kriminalnog telekoma na neku prepaid mrezu sa dobrom ponudom interneta, i ovaj Haloo je fakat dosta povoljniji od !hej, a o istom (nad-)operateru se radi, pa jel neko imao neka iskustva losa sa Haloo ili "dobra-da-vrijedi-razlike-u-cijeni iskustva" sa !hej?
http://www.haloo.ba/poklanjamo-bonus-mb-s71Aktivirajte haloo broj ili prenesite postojeći broj u haloo mobilnu mrežu i narednih 6 mjeseci haloo vam poklanja po 500 MB. Ukupno 3 GB.
Promotivna ponuda je aktivna od 01.04.2016. do 30.06.2016. godine.
- Radar71
#1829 Re: ERONET
Zbog HDMI-akolacodjagoda wrote:Po čemu je telekom kriminalan?hakazvaka wrote:jel ima neki razlog zasto je bolja ponuda u Haloo mrezi nego u ovom !hej paketu? Hocu da predjem sa kriminalnog telekoma na neku prepaid mrezu sa dobrom ponudom interneta, i ovaj Haloo je fakat dosta povoljniji od !hej, a o istom (nad-)operateru se radi, pa jel neko imao neka iskustva losa sa Haloo ili "dobra-da-vrijedi-razlike-u-cijeni iskustva" sa !hej?
- hakazvaka
#1830 Re: ERONET
pls, on topic... zasto je telekom kriminalan je tema za sebe, samo sam rekao da zelim promjeniti providera.Radar71 wrote:Zbog HDMI-akolacodjagoda wrote:Po čemu je telekom kriminalan?hakazvaka wrote:jel ima neki razlog zasto je bolja ponuda u Haloo mrezi nego u ovom !hej paketu? Hocu da predjem sa kriminalnog telekoma na neku prepaid mrezu sa dobrom ponudom interneta, i ovaj Haloo je fakat dosta povoljniji od !hej, a o istom (nad-)operateru se radi, pa jel neko imao neka iskustva losa sa Haloo ili "dobra-da-vrijedi-razlike-u-cijeni iskustva" sa !hej?
-
Officer Crabtree
#1831 Re: ERONET
eh prijatelju ne može tako, ti bi da nekom spomeneš familiju pa da se samo izvučeš tek tako...hakazvaka wrote: pls, on topic... zasto je telekom kriminalan je tema za sebe, samo sam rekao da zelim promjeniti providera.
ima haloo svoju temu sa dosta dobrin informacija pa pogledaj, ja očekujem povećanje brzine koje je kada sam ja razmatrao (januar-februar) bilo obećavano, ne znam da li je još nešto urađeno po tom pitanju...
-
getriba
#1832 Re: ERONET
Zar haloo nema odlične brzine? Koju brzinu očekuješ?Officer Crabtree wrote:eh prijatelju ne može tako, ti bi da nekom spomeneš familiju pa da se samo izvučeš tek tako...hakazvaka wrote: pls, on topic... zasto je telekom kriminalan je tema za sebe, samo sam rekao da zelim promjeniti providera.![]()
ima haloo svoju temu sa dosta dobrin informacija pa pogledaj, ja očekujem povećanje brzine koje je kada sam ja razmatrao (januar-februar) bilo obećavano, ne znam da li je još nešto urađeno po tom pitanju...
-
Officer Crabtree
#1833 Re: ERONET
Tad je bilo oko 1,5mbps
-
smartXL
#1834 Re: ERONET
To je bio period kad su se prebacivali na vlastiti apn. Prije toga a i sad je maksimalna raspoloziva brzinaOfficer Crabtree wrote:Tad je bilo oko 1,5mbps
-
getriba
#1835 Re: ERONET
Tako je, ne bi trebalo biti bilo kakvog limitasmartXL wrote:To je bio period kad su se prebacivali na vlastiti apn. Prije toga a i sad je maksimalna raspoloziva brzinaOfficer Crabtree wrote:Tad je bilo oko 1,5mbps
-
dudlov
#1836 Re: ERONET
Editdudlov wrote:Ako je sa haloo, onda mrka kapa. Ja sam to uradio a bonus nisam dobio.getriba wrote:Sa kojeg operatera si prenio broj ?SONY_91 wrote:Nakon dva dana od aktivacije broja i dalje ništa od bonusa (500 MB). Zvao podršku i jedino što su mogli reći jeste da to ide automatski i da je trebalo biti do sada ali eto nije i da i dalje čekam.
Dobio sam bonus od 500 MB,ali sam bio uporan i zvao tehničku podršku da to odrade. Zvali su me i izvinuli se na pogrešci i bonus je aktivan. Nadam se da neću morati svakog mjeseca im dosađivati u vezi tih dodatnih 500 MB koji me sleduju zbog prenosa broja. Da dodam, bonus mi je aktivan, ali kad provjerim stanje putem koda 119, javlja mi grešku. Ma važno je da imam net nakon što potrošim uključenih 200 MB
- Maharadza
#1837 Re: ERONET
Kod za provjeru stanja BONUS MB je *102*2#dudlov wrote:Editdudlov wrote:Ako je sa haloo, onda mrka kapa. Ja sam to uradio a bonus nisam dobio.getriba wrote:
Sa kojeg operatera si prenio broj ?
Dobio sam bonus od 500 MB,ali sam bio uporan i zvao tehničku podršku da to odrade. Zvali su me i izvinuli se na pogrešci i bonus je aktivan. Nadam se da neću morati svakog mjeseca im dosađivati u vezi tih dodatnih 500 MB koji me sleduju zbog prenosa broja. Da dodam, bonus mi je aktivan, ali kad provjerim stanje putem koda 119, javlja mi grešku. Ma važno je da imam net nakon što potrošim uključenih 200 MB
http://www.haloo.ba/poklanjamo-bonus-mb-s71
- hakazvaka
#1838 Re: ERONET
--> http://forum.klix.ba/bhtelecom-all-abou ... #p12471824Officer Crabtree wrote:eh prijatelju ne može tako, ti bi da nekom spomeneš familiju pa da se samo izvučeš tek tako...hakazvaka wrote: pls, on topic... zasto je telekom kriminalan je tema za sebe, samo sam rekao da zelim promjeniti providera.![]()
-
dudlov
#1839 Re: ERONET
@maharadza
Ja sam sa haloo prešao na eronet i samim tim imam pravo na bonus od 500MB 12 mjeseci. Hvala na trudu za kod, ali kod eroneta je *102*0#
Ja sam sa haloo prešao na eronet i samim tim imam pravo na bonus od 500MB 12 mjeseci. Hvala na trudu za kod, ali kod eroneta je *102*0#
- SONY_91
#1840 Re: ERONET
Probaj provjeriti bonus MB na *118*2#dudlov wrote:Dobio sam bonus od 500 MB,ali sam bio uporan i zvao tehničku podršku da to odrade. Zvali su me i izvinuli se na pogrešci i bonus je aktivan. Nadam se da neću morati svakog mjeseca im dosađivati u vezi tih dodatnih 500 MB koji me sleduju zbog prenosa broja. Da dodam, bonus mi je aktivan, ali kad provjerim stanje putem koda 119, javlja mi grešku. Ma važno je da imam net nakon što potrošim uključenih 200 MB
-
Cupko_
#1841 Re: ERONET
Ima problema sa tim kodovima za provjeru u zadnje vrijeme. Ako i ne radi neki koji bi trebao, ne znači da to nije pravi kod.SONY_91 wrote:Probaj provjeriti bonus MB na *118*2#dudlov wrote:Dobio sam bonus od 500 MB,ali sam bio uporan i zvao tehničku podršku da to odrade. Zvali su me i izvinuli se na pogrešci i bonus je aktivan. Nadam se da neću morati svakog mjeseca im dosađivati u vezi tih dodatnih 500 MB koji me sleduju zbog prenosa broja. Da dodam, bonus mi je aktivan, ali kad provjerim stanje putem koda 119, javlja mi grešku. Ma važno je da imam net nakon što potrošim uključenih 200 MB
Prijavi na 063/3801
-
dudlov
#1842 Re: ERONET
radi kod. hvala punoSONY_91 wrote:Probaj provjeriti bonus MB na *118*2#dudlov wrote:Dobio sam bonus od 500 MB,ali sam bio uporan i zvao tehničku podršku da to odrade. Zvali su me i izvinuli se na pogrešci i bonus je aktivan. Nadam se da neću morati svakog mjeseca im dosađivati u vezi tih dodatnih 500 MB koji me sleduju zbog prenosa broja. Da dodam, bonus mi je aktivan, ali kad provjerim stanje putem koda 119, javlja mi grešku. Ma važno je da imam net nakon što potrošim uključenih 200 MB
- hakazvaka
#1844 Re: ERONET
Presao na hej prije 15-ak dana, sada i broj prenio, ukratko za sada sam prezadovoljan.
Nakon BH Telecom pretplate, puno vise slobode/fleksibilnosti, a sa ovim tarifama bukvalno me izadje 3 puta jeftinije za istu kolicinu poziva/sms/megabajta kao na Mini 15!
Znaci, 80 minuta, 150 poruka i 1,3 GB za 12 KM, sto sam na Mini 15 placao oko 35 KM.
Nakon BH Telecom pretplate, puno vise slobode/fleksibilnosti, a sa ovim tarifama bukvalno me izadje 3 puta jeftinije za istu kolicinu poziva/sms/megabajta kao na Mini 15!
Znaci, 80 minuta, 150 poruka i 1,3 GB za 12 KM, sto sam na Mini 15 placao oko 35 KM.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#1845 Re: ERONET
jel ima tako nesto na pretplati, i ja sam onaj stari mini15..sad mi istice ovih dana
?
- avaks
#1846 Re: ERONET
A vala ja sam još uvijek na savršenoj, ne da mi se na pretplatu jer ova od 15 na Eri se meni pored savršene ne isplati.
Jedina opcija je ova od 25 (30 sa PDV) da se ono iole isplati prelazak kome treba pretplata baš...
Jedina opcija je ova od 25 (30 sa PDV) da se ono iole isplati prelazak kome treba pretplata baš...
- hakazvaka
#1847 Re: ERONET
Bezveze je i ERONET ponuda pretplate... malo interneta a puno minuta/sms, sto mi ne trebaBobi wrote:jel ima tako nesto na pretplati, i ja sam onaj stari mini15..sad mi istice ovih dana?
- HardCore
#1848 Re: ERONET
Ova se itekako isplati, cak ako potpises ugovor na 24 mjeseca dobijes besplatno mobitel u vrijednosti oko 250KM, ja ga isti dan stavio na pik i prodao za 200KMavaks wrote:A vala ja sam još uvijek na savršenoj, ne da mi se na pretplatu jer ova od 15 na Eri se meni pored savršene ne isplati.
- Sanjarko
#1849 Re: ERONET
Kak sam Ja vidio ima Data Kartica za net sa govorom ukljucenim al moras izabrat neku tarifu za govor.hakazvaka wrote:Bezveze je i ERONET ponuda pretplate... malo interneta a puno minuta/sms, sto mi ne trebaBobi wrote:jel ima tako nesto na pretplati, i ja sam onaj stari mini15..sad mi istice ovih dana?
pogledaj njihove one pakete na sajtu, ali meni je ova savrsena puno isplativija (zbog interneta).
Napravili su neke te net nove pakete 4 Gb=18 km nova naka ponuda.
Data kartica.
-
Cvikeras
#1850 Re: ERONET
Prenio broj, uplatio prve km-ove, sve kako treba: minute tu, poruke tu, mb tu, ukljucujuci bonus. Ali kako da namjestim da mi radi mobilni internet, ima li neki broj neke podrske ili slicno, ili ja moram nesto pritisnuti
Da napomenem da je na staroj mrezi radilo ok. Mozda neki reset ili ..
Hvala gdje culi i ne culi.
Da napomenem da je na staroj mrezi radilo ok. Mozda neki reset ili ..
Hvala gdje culi i ne culi.