Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dinooh wrote:60+1sek
68 sekundi znaci
eronet je 70 sekundi (60+10)
Kako je onda kod mtel-a 68 sekundi, da li obracunaju 2 minute zbog tih 8 sekundi prebacivanja u drugu minutu ili ?
-68 sekundi mtel naplati 68 sekundi
-samo je prva minuta belaj,sve ispod minute naplati se minut,a poslije sve se placa sekunda za sekundu,meni ovo nije lose uopce
dinooh wrote:60+1sek
68 sekundi znaci
eronet je 70 sekundi (60+10)
Kako je onda kod mtel-a 68 sekundi, da li obracunaju 2 minute zbog tih 8 sekundi prebacivanja u drugu minutu ili ?
-68 sekundi mtel naplati 68 sekundi
-samo je prva minuta belaj,sve ispod minute naplati se minut,a poslije sve se placa sekunda za sekundu,meni ovo nije lose uopce
Nije ni meni ako je tako, smao opet ne moze telefon na 24 mjeseca, nego na 12 mjeseci i odmah otpada
Tih 68 sekundi eronet bi naplatio 70 sekundi kao sto rece kolega iznad.
Prva minuta je cijela a onda svakih 10 sledecih sekundi se obracunava.
Tako da je kod mtel-a to mrvicu bolje .
kakavdanakneiskustvu wrote:postoji li u eronetu opcija interneta preko mobitela ali za one koji nisu na pretplati?
ima hej savrsena. Za 10KM dobijes 200mb, 60min prema svim mobilnim mrezama i 150 sms unutar bih. Nije pretplata nego bon. A ima i sada neka opcija za 3KM dobijes 300 mb i vrijedi 5 dana.
kakavdanakneiskustvu wrote:postoji li u eronetu opcija interneta preko mobitela ali za one koji nisu na pretplati?
ima hej savrsena. Za 10KM dobijes 200mb, 60min prema svim mobilnim mrezama i 150 sms unutar bih. Nije pretplata nego bon. A ima i sada neka opcija za 3KM dobijes 300 mb i vrijedi 5 dana.
Da li neko zna kako raskinuti ugovor pisanom obavijesti?
Zvali me iz teleprodaje, ali nisu ispostovali dogovor i pise na papiru da se ugovor u roku 15 dana moze raskinuti pomocu pisane obavijesti. Moze li se ugovor raskinuti u bilo kojoj poslovnici Eroneta, ili se mora faksom ili postom slati ova pisana obavijest? Kako uopce izgleda ova pisana obavijest?
Ako neko zna neka odgovori, jer ih vise ne zelim zvati. Svaki put nove lazi i nova obecanja, a od toga nista
getriba wrote:Šta nisu ispoštovali, šta ti uradiše ?
nista, evo zovem vozaca dostavne sluzbe, kaze danas stize.
Sve u zadnji cas moraju. A obecali da ce dostaviti ugovor, kupljen uredaj i garanciju isti dan pa samo ugovor poslali. A da ne dode danas otisao bi i raskinuo ugovor. Lako je ugovor dati, ali daj i uredaj uz njega kojeg cu kupiti
Izgleda ne šalju istom službom robu i poštu/ugovor.
Te dostavne službe iz ovog ili onog razloga mogu kasniti, bitno da ti dođe kupljena roba u jednom dijelu
getriba wrote:Izgleda ne šalju istom službom robu i poštu/ugovor.
Te dostavne službe iz ovog ili onog razloga mogu kasniti, bitno da ti dođe kupljena roba u jednom dijelu
ista je dostavna sluzba, ali bila velika navala pa nisu imali dovoljno TV uredaja. Ali eto dosao maloprije a u kombiju jos 11 TV uredaja
Skontaj koliko sada trošiš i onda pogledaj šta oni nude i po kojim cijenama i vidjet ćeš da li se isplati. Ako trošiš 5 KM mjesečno ne isplati se, ako trošiš 30 KM isplati se.
Nije mi jasna snimalica kod njih.... 4 KM je 10 sati mjesečno. Je li to znači da možeš snimati sve kanale, ali možeš snimati imati snimljeno samo 10 sati u svakom trenutku... Mali disk?? Može li se snimati Sport klub. Hoće tetak hoće da uzme da može gledati NBA, ali se ne razumije baš
Imam ja. I zaboravi na to. Ne isplati se davati 4KM na to. Ne mozes sve kanale, nego samo one tipa FTV, BHT1, OBN. Znaci vise ne mozes, nego sta mozes.
Najbolja im je trenutno ponuda mobitela.Produzio sam ugovor na super 25 te dobio s3 neo za 139km i to opcija 12 rata a posto mi brat ima dopunu rekli su da na savrsenoj od iduce sedmice na savrsena deset ide 300mb interneta za pohvaliti
Idol 2 za ove pare ako ne smeta rezolucija ekrana, najmanji je od ponuđenih i najlakši (svi su tu negdje po specifikacijama mada je LG najbolji po meni).