Imam jedno pitanje.Da li je istina da kada se prvi put ide na svirku u colosseum da je ulaz besplatan,naravno uz licnu kartu
Hvala unaprijed!
Yees. Ali slabo ćeš šta čuti, ali ako je džabaDavor wrote:Zdrafo raja![]()
Imam jedno pitanje.Da li je istina da kada se prvi put ide na svirku u colosseum da je ulaz besplatan,naravno uz licnu kartu
Hvala unaprijed!
jeste...Davor wrote:Zdrafo raja![]()
Hvala unaprijed!
Izvini za budenje....lolita_xx wrote:jeste...Davor wrote:Zdrafo raja![]()
Hvala unaprijed!
izvinjenje nije prihvacenoAdo_Sarajevo wrote:Izvini za budenje....lolita_xx wrote:jeste...Davor wrote:Zdrafo raja![]()
Hvala unaprijed!....
Gemtlemenski prihvacam tvoju kritiku,zbog mog finog manira,gdje u ženi prepozajem damu, jer to je jedna od divnih osjecanja u današnjem tempu i načinu života.Predlazem jednu neobaveznu kaficu, za moje iskupljenje....lolita_xx wrote:izvinjenje nije prihvacenoAdo_Sarajevo wrote:Izvini za budenje....lolita_xx wrote: jeste.......