23,5 godine, debitirao sa 17 godina, u prvoj sezoni zabio 11 golova za Iskru.
U prosincu 2009. proglašen je za najboljeg nogometaš u BiH do 21. godinu, kao i najboljeg igrača u 1. HNL po izboru t-portala i kapetana momčadi, izabran od kolega igrača.
U ljeto 2010. godine za 2 milijuna € prelazi u turski Gençlerbirliği, da, to je velika stvar, mislim da je to najveći transfer nekog kluba, osim Dinama i Hajduka (a niti Hajduk nije imao puno jačih transfera, uopće, možda par), nemam pojma koliko je i u Bosni bilo većih transfera od njega.
Mislim da bi momak trebao dati dobar doprinos, i da bi mu danasnja igra sa Džekom mogla biti jako dobra, Džeko u Engleskoj mora igrati brzo "prvi dodir", i to je onda prilika za prostor, brz je igrač, i radi 90 minuta na terenu.
Kupio sam kartu za utakmicu samo da vidim Zečinu, i volio bi da zabije, takav igrač je potreban, a i još moramo konstantirati da je momak jako mlad, za reprezentaciju, on baš dolazi, a ima utakmica i okomit.
ERMIN ZEC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mikogoago
#2 Re: ERMIN ZEC
Trci zeka iz daleka i zabija goooool!!! 
- krompir i riza
#3 Re: ERMIN ZEC
Aminmikogoago wrote:Trci zeka iz daleka i zabija goooool!!!
vidjećemo večeras
- Logovan
#5 Re: ERMIN ZEC
mikogoago wrote:Trci zeka iz daleka i zabija goooool!!!
-
Eborg
#6 Re: ERMIN ZEC
Nije baš izabrao najbolju ligu u tim godinama ali eto.
Ne znam, nema te forme u posljednje vrijeme a nije ni u reprezentaciji bio nešto posebno bitan. Mora se doduše priznati da je često igrao kao krilo što mu nije prirodna pozicija.
Mislim da neće biti sad neki igrač u kojeg treba polagati dugoročne nade ali za sada boljeg nemamo za četvrtog napadača (čak ni nemamo petog napadača).
Ne znam, nema te forme u posljednje vrijeme a nije ni u reprezentaciji bio nešto posebno bitan. Mora se doduše priznati da je često igrao kao krilo što mu nije prirodna pozicija.
Mislim da neće biti sad neki igrač u kojeg treba polagati dugoročne nade ali za sada boljeg nemamo za četvrtog napadača (čak ni nemamo petog napadača).
- Meho Kodro
#7 Re: ERMIN ZEC
Bolje je igrao u Sibeniku nego u Turskoj...

- no_mani=no_fjučr
#8 Re: ERMIN ZEC Kkljunaš i Miš !
Zec, Zec..loš Zec. !
Vidiš kako je savijen, nije u stanju nabaciti masu, savijen je kao "kljunaš".
A još kad mu Džeko nije dva puta u čistoj podvalio loptu, postao frustriran.
On stvarno ne izgleda reprezentativno, a zapravo dobro je igrao kod Katea, ali Katalinić i iz takvog igrača može izvući.
Treba ga Sušić još jednom staviti, i jbat ga u zdrav mozak.
Vidiš kako je savijen, nije u stanju nabaciti masu, savijen je kao "kljunaš".
A još kad mu Džeko nije dva puta u čistoj podvalio loptu, postao frustriran.
On stvarno ne izgleda reprezentativno, a zapravo dobro je igrao kod Katea, ali Katalinić i iz takvog igrača može izvući.
Treba ga Sušić još jednom staviti, i jbat ga u zdrav mozak.