Ermin Bicakcic

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

mevkobass

#1 Ermin Bicakcic

Post by mevkobass »

Dosta je vise posvecivanja paznje nekim beskicmenjacima i dvolicnjacima.

Ermin Bicakcic , po mom misljenju jedan od predvodnika i karakternih igraca Zmajeva u buducnosti.
Sve ono sto su (bili ili jesu) , Barbarez , Spahic , Dzeko ....itd. , ima priliku i nadam se da ce i da bude Bicakcic.

http://www.transfermarkt.de/de/ermin-bi ... 51676.html

http://www.ermin-bicakcic.com/news.html

http://www.spox.com/de/daten/fussball/s ... -bicakcic/

http://de.wikipedia.org/wiki/Ermin_Bi%C ... %8Di%C4%87

http://www.goal.com/de/news/827/bundesl ... -eintracht

http://www.sportal.de/bosnischer-verban ... 8063100000

http://www.kicker.de/news/fussball/2bun ... esser.html

ovako to rade pravi Zmajevi :

" Im Juni 2013 entschied er sich für die bosnische Staatsbürgerschaft und legte damit seine deutsche Staatsbürgerschaft ab. "

Ako on pored svega nije zasluzio svoju temu , ne znma ko je ? i ko je u ovom trenutku preci od njega ?
udrch

#2 Re: Ermin Bicakcic

Post by udrch »

nadam se da će debitovati protiv USA..nešto je Pape govorio..kad će objaviti spisak..
svi u napad

#3 Re: Ermin Bicakcic

Post by svi u napad »

Dragi Mevgobass, drago mi je da si procitao moj komentar o Kolasincu i podrzao ga. Dobro si uradio sto si otvorio temu o ovom momku, jer on je ipak puno blizi repki nego Sead. Mora mu se priznati i da je zvanicno izbran za najboljeg odbrambenog igraca cvajte, sto nije mala stvar. Decko suti i igra. Nema kalkulacija. Sad ce neki reci da nije ista situacija kao kod Seada. Ja sam zagovarao da Seada treba po svaku cijenu klepiti i to mislim i dalje, ali ne volim jeftinu seljacku politiku (ako ne prodjem kod Svaba eto me Bosno moja). Mi smo sada ozbiljna repka, a odlaskom u Brazil svi ce oni moliti Papeta vjeruj te. Slijedecih 5 godina mi cemo biti najbolja repka Balkana i svi ce nas uvazavati. Hvala ti sto si otvorio temu o ovom momku jer ce on uskoro biti dio nas (i Pape kaze da ce ga zvati protiv USA). Ostajte mi zdravo i zivo svi vi koji volite i navijate za jedinu svoju domovinu Bosnu,a bogami i Hercegovinu. Vidimo se u Brazilu.
mevkobass

#4 Re: Ermin Bicakcic

Post by mevkobass »

Image
mevkobass

#5 Re: Ermin Bicakcic

Post by mevkobass »

mevkobass

#6 Re: Ermin Bicakcic

Post by mevkobass »

Image
-danTe-

#7 Re: Ermin Bicakcic

Post by -danTe- »

Malo ga hebe ova frizura "na juris", al je dobar mali :mrgreen:
Havatar

#8 Re: Ermin Bicakcic

Post by Havatar »

Igracina
mevkobass

#9 Re: Ermin Bicakcic

Post by mevkobass »

Za razliku od drugih igraca koji se povlace po medijima i tako stavljaju na ispitivanje (a i na kocku povjerenje) navijaca Zmajeva , Ermin suti i sve SAM radi. Sa pravom je zasluzio Papetov poziv. Odlucio je srcem i igrace abd. srcem.
BegA_

#10 Re: Ermin Bicakcic

Post by BegA_ »

mevkobass wrote:Za razliku od drugih igraca koji se povlace po medijima i tako stavljaju na ispitivanje (a i na kocku povjerenje) navijaca Zmajeva , Ermin suti i sve SAM radi. Sa pravom je zasluzio Papetov poziv. Odlucio je srcem i igrace abd. srcem.
:thumbup:
Novi Spaha.
limeni

#11 Re: Ermin Bicakcic

Post by limeni »

polahko ljudi, nemojte ga vec sad dizat u nebesa da bi ga kasnije eventualno pljuvali ako pogrijesi. talentovan jeste, i moze biti dobro pojacanje.
mevkobass

#12 Re: Ermin Bicakcic

Post by mevkobass »

limeni wrote:polahko ljudi, nemojte ga vec sad dizat u nebesa da bi ga kasnije eventualno pljuvali ako pogrijesi. talentovan jeste, i moze biti dobro pojacanje.
slazem se s tobom , ne treba nikoga previse uzdizati na pocetku ili prije pocetka. ali su neki neke potecijalne igrace uzdigli i iznad nebesa , a jos nista nije rijeseno 100% ni za ijednog od njih , a mozda ti jos u srcu nisu prevagnuli da bi bili 100% za nas.
GeneralBHF

#13 Re: Ermin Bicakcic

Post by GeneralBHF »

mevkobass wrote:
limeni wrote:polahko ljudi, nemojte ga vec sad dizat u nebesa da bi ga kasnije eventualno pljuvali ako pogrijesi. talentovan jeste, i moze biti dobro pojacanje.
slazem se s tobom , ne treba nikoga previse uzdizati na pocetku ili prije pocetka. ali su neki neke potecijalne igrace uzdigli i iznad nebesa , a jos nista nije rijeseno 100% ni za ijednog od njih , a mozda ti jos u srcu nisu prevagnuli da bi bili 100% za nas.
Polako nek nas sve pozitivno iznenadi. Ne treba ocekivati mnogo da bi bolje dobili. Obicno kada mnogo ocekujemo mnogo se i razocaramo. Momak zasluzuje priliku i imat ce prostora da se dokaze.
Logovan

#14 Re: Ermin Bicakcic

Post by Logovan »

Popljuvan će biti od onih koji nemaju veze sa fudbalom, koji su ograničeni.

Ovom momku treba davati šanse, podržavati ga non stop a posebno poslije kikseva jer on ima kvalitete da postane novi vođa naše reprezentacije.
svi u napad

#15 Re: Ermin Bicakcic

Post by svi u napad »

Svaka cast Terminas. Tako treba razmisljati. Ovih par novih momaka su nasa buducnost i kako sada stvari stoje imat cemo dobru repku prisutnu na svim mogucim takmicenjima slijedecih 10 godina. Treba vremena za uigravanje i aklimatizaciju. Momci zive i treniraju vani tako da nisam zabrinut da ce se opustiti i da ce im slava udariti u glavu. Najbolji primjer tvog razmisljanja (ispravnog) je Zukanovic. Kad sam pisao o njemu i bio za njegovo angazovanje jer je momak bio u najboljem sastavu belgijske lige te godine,(sto Pandzi nikad nije uspjelo), dosta forumasa se smijalo i jos kad je u drugoj tekmi bio slab onda je pocelo pljuvanje. No poslije Grcke svi se kunu u njega iako ja odgovorno tvrdim da on ne moze igrati lijevog beka zbog svoje sporosti. Protiv ozbiljnih kvalitetnih repki nema sanse. Njegovo mjesto je stoper ili zadnji vezni. Kako stvari stoje vjerovatno ce na klupu, ali to nije tako strasno jer cemo igrati puno tekmi iduce godine i treba imati 15-16 jakih igraca sto cemo sa ovim mladim dijasporcima imati. Treba imati strpljenja sa ovim momcima jer ce oni donjeti izvrsne rezultate nasoj dragoj BiH. Ostajte mi zdravo i zivo svi vi koji voli te i navijate za svoju jednu i jedinu domovinu Bosnu, a bogami i Hercegovinu. Vidimo se Brazilu do godine.
cindrlimindrli

#16 Re: Ermin Bicakcic

Post by cindrlimindrli »

Ja sve hocu da pitam a strah me da ne odemo u off topic i trolanje, al' moram...dodje li njemu sta onaj supak Edhem? :D
tendzera

#17 Re: Ermin Bicakcic

Post by tendzera »

Želim mu svu srecu,da nam abd ponosno brani boje nase zemlje. 8-) :bih:
GeneralBHF

#18 Re: Ermin Bicakcic

Post by GeneralBHF »

cindrlimindrli wrote:Ja sve hocu da pitam a strah me da ne odemo u off topic i trolanje, al' moram...dodje li njemu sta onaj supak Edhem? :D
Neka Edhema za politiku :) ali cisto sumnjam a ako i jesu drugacijeg su karaktera pa i braca se znaju mnogo da razlikuju a ne rodjaci :)
DonVito

#19 Re: Ermin Bicakcic

Post by DonVito »

Ima nas puno koji imamo isto prezime kao neki od rep. BIH a nismo nikakav rod.
Odma ste pomislili na toga :oops:
It_is_a_Leclerc

#20 Re: Ermin Bicakcic

Post by It_is_a_Leclerc »

Nije. Edhem je rođeni Sarajlija, a Ermin je rođen u Zvorniku.
DonVito

#21 Re: Ermin Bicakcic

Post by DonVito »

It_is_a_Leclerc wrote:Nije. Edhem je rođeni Sarajlija, a Ermin je rođen u Zvorniku.
Dokaz da nisu nikakav rod.
jeza u ledja

#22 Re: Ermin Bicakcic

Post by jeza u ledja »

Nisu rod, al se znaju iz Elektroprivrede. :D
mevkobass

#23 Re: Ermin Bicakcic

Post by mevkobass »

mevkobass

#24 Re: Ermin Bicakcic

Post by mevkobass »

mevkobass