Ergele u Sarajevu

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Šuma striborova

#1 Ergele u Sarajevu

Post by Šuma striborova »

Već duže vrijeme razmišljam o tome da se rekreativno počnem baviti jahanjem. Ljubitelji konja i konjičkog sporta, i svi ostali koji znate gdje se može ići rekreativno jahati, pišite... Hvala unaprijed.
Meshtar

#2 Re: Ergele u Sarajevu

Post by Meshtar »

Koliko znam bila je ergela u Rakovici, ali tačnu lokaciju ti ne znam.

PS. Najveća ergela konja je na Marin dvoru, samo ti nisu baš za jahanje.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#3 Re: Ergele u Sarajevu

Post by mIRCerka »

Šuma striborova wrote:Već duže vrijeme razmišljam o tome da se rekreativno počnem baviti jahanjem. Ljubitelji konja i konjičkog sporta, i svi ostali koji znate gdje se može ići rekreativno jahati, pišite... Hvala unaprijed.

koliko znam da se Mona bavila skolom jahanja, probaj je kontaktirati na facebook.
slavkoimamodilera

#4 Re: Ergele u Sarajevu

Post by slavkoimamodilera »

mIRCerka wrote:
Šuma striborova wrote:Već duže vrijeme razmišljam o tome da se rekreativno počnem baviti jahanjem. Ljubitelji konja i konjičkog sporta, i svi ostali koji znate gdje se može ići rekreativno jahati, pišite... Hvala unaprijed.

koliko znam da se Mona bavila skolom jahanja, probaj je kontaktirati na facebook.
Tako je... u Kakrinju kod Rakovice imas farmu konja na kojoj ima i skola jahanja, imas ponije vece i manje... uglavnom od pocetnika do profesionalaca...

Centar je osnovan kao mjesto za rehabilitaciju djece bez roditelja (projekat koji vodi jedan stariji ciko, Francuz, Jean Claude), ali koliko znam moze svako uciti jahati...

Evo i link na site... uzivaj... ;-)

http://www.landofpeace-saraj.org/
Post Reply