Ergele u Sarajevu
-
Šuma striborova
#1 Ergele u Sarajevu
Već duže vrijeme razmišljam o tome da se rekreativno počnem baviti jahanjem. Ljubitelji konja i konjičkog sporta, i svi ostali koji znate gdje se može ići rekreativno jahati, pišite... Hvala unaprijed.
- Meshtar
#2 Re: Ergele u Sarajevu
Koliko znam bila je ergela u Rakovici, ali tačnu lokaciju ti ne znam.
PS. Najveća ergela konja je na Marin dvoru, samo ti nisu baš za jahanje.
PS. Najveća ergela konja je na Marin dvoru, samo ti nisu baš za jahanje.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#3 Re: Ergele u Sarajevu
Šuma striborova wrote:Već duže vrijeme razmišljam o tome da se rekreativno počnem baviti jahanjem. Ljubitelji konja i konjičkog sporta, i svi ostali koji znate gdje se može ići rekreativno jahati, pišite... Hvala unaprijed.
koliko znam da se Mona bavila skolom jahanja, probaj je kontaktirati na facebook.
- slavkoimamodilera
#4 Re: Ergele u Sarajevu
Tako je... u Kakrinju kod Rakovice imas farmu konja na kojoj ima i skola jahanja, imas ponije vece i manje... uglavnom od pocetnika do profesionalaca...mIRCerka wrote:Šuma striborova wrote:Već duže vrijeme razmišljam o tome da se rekreativno počnem baviti jahanjem. Ljubitelji konja i konjičkog sporta, i svi ostali koji znate gdje se može ići rekreativno jahati, pišite... Hvala unaprijed.
koliko znam da se Mona bavila skolom jahanja, probaj je kontaktirati na facebook.
Centar je osnovan kao mjesto za rehabilitaciju djece bez roditelja (projekat koji vodi jedan stariji ciko, Francuz, Jean Claude), ali koliko znam moze svako uciti jahati...
Evo i link na site... uzivaj...
http://www.landofpeace-saraj.org/