Pozdrav ,
pošto me jako zainteresirao ovaj fakultet (
http://www.erf.untz.ba/) , a živim u RH dosao sam da pokupim još koju vrijednu informaciju oko njega

Koliko sam uspio izvuci sa stranice boduje se opći uspjeh , pojedinačni predmeti te prijemni ispit. Sad kod prijemnog ispita što me najviše zanima , kakav je (mislim po težini) te da li netko posjeduje neku skriptu za njega pošto teško da ću pronaći danu literatura koja je potrebna.
Također me interesira smještaj i sve vezano za studentski život u Tuzli pošto nisam nikada ni bio tamo već uvijek u susjednom Gradačcu

Koliko bi me otprilike izlazilo mjesečno sve sa smještajem i hranom (racunao sam oko 400km ? ) te kakvi su općenito privatni smještaji tamo
Ako netko zna , pošto imam dvojno državljanstvo , da li bi mogao upisati fakultet kao bosanski državljanin bez da se previše ne zezam ?
Eto svi savjeti su dobrodošli

Naravno da očekujem komentare tipa gdje ćeš u Bosnu kad svi odlaze iz nje i slično, ali eto , od malena dolazim u Bosnu i uvijek mi se dopadalo ovdje , a sada imam još jedan razlog više (koji ovdje neću navoditi) , mozda netko i pogodi , za studiranje baš u Bosni