Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hrulj wrote:I Srbija je pravni nasljednik Jugoslavije jel to znaci da je to ista drzava ? Austrija je pravni nasljednik Austro-Ugarskog carstva - jel to ista drzava ?? Stvarno ti bi glavom kroz 4 zida al neces da prekines i kazes pa mozda ima tu nesto sto sam fulio.
Pravni kontinuitet = ista drzava drugo pakovanje (ime, uredjenje i tak)[/quote]
Otomansko Carstvo - Republika Turska (isto ime ? ) , ista provala x2 , i tak (ne znam na sta ti to ide i tak).
A ako si mislio da pravni kontinuitet nosi drzavnost onda stvarno ...... Procitaj te 2 rijeci - PRENOSI UGOVORE SA DRUGIM DRZAVAMA NA SEBE.
Hrulj wrote: Pa sta su onda ti "borci za slobodu" iz Al-Nusra fronta i slicnih im organizacija... Sta oni tebi predstavljaju , mislim cime ih registrujes ? Da su vanzemaljci ? Vole nosit crno ? sta ?
Mudzahedinska organizacija koliko se sjecam u sastavu pobunjenika.
Koje cu podrzavati protiv onog klempe sto nece da side iz fotelje koju mu familija drzi generacijama.
A od posebnih grupa unutar opozicije cu se ograditi ako pocine zlocine i to se dokaze.[/quote]
Eto dobio si dokaze sta AL-Nusra radi - znaci vrijeme za ogradjivanje , sam kazes mudzahedinska organizacija - sta to znaci ? Znaci li to da su Muslimani ili ne ?
Hrulj wrote:
Osmanski sultanat je drzava Turaka prvenstveno. Osnovana po znamo kojem zakonu. Ataturk se borio za tu drzavu, dok nije prekinuo zakletvu
A onda je sve pobrisao i zabranio, ali kako okrenes, turska je pravni nasljednik O. C.
Napisao sam ti gore sta je Turska danas. Otkud tebi te kvalifikacije i pravni nasljednici nije mi jasno, ali hajde de?!
To sto ti navodis nigdje ne stoji, iznosis vlastito misljenje u koje si ocito povjerovao.
Jos jednom, Turska je parlamentarna demokratija, sekularna drzava u kojoj su vjera i drzavni aparat podjeljeni. Svako u svoju bastu.
Hrulj wrote: Pa sta su onda ti "borci za slobodu" iz Al-Nusra fronta i slicnih im organizacija... Sta oni tebi predstavljaju , mislim cime ih registrujes ? Da su vanzemaljci ? Vole nosit crno ? sta ?
Mudzahedinska organizacija koliko se sjecam u sastavu pobunjenika.
Koje cu podrzavati protiv onog klempe sto nece da side iz fotelje koju mu familija drzi generacijama.
A od posebnih grupa unutar opozicije cu se ograditi ako pocine zlocine i to se dokaze.
Eto dobio si dokaze sta AL-Nusra radi - znaci vrijeme za ogradjivanje , sam kazes mudzahedinska organizacija - sta to znaci ? Znaci li to da su Muslimani ili ne ?[/quote]
Nije to dokazano. Mudzahedini su dosli da poginu a ne radi silovanja. Ne brkaj ih sa komsijama.
Ako si primjetio u proslom ratu ovdje Mudzahedini nisu pocinili niti jedno silovanje.
Niti pripadnici 7. muslimanske i tak... zabranjeno vjerom za koju se bore
Hrulj wrote:I Srbija je pravni nasljednik Jugoslavije jel to znaci da je to ista drzava ? Austrija je pravni nasljednik Austro-Ugarskog carstva - jel to ista drzava ?? Stvarno ti bi glavom kroz 4 zida al neces da prekines i kazes pa mozda ima tu nesto sto sam fulio.
Pravni kontinuitet = ista drzava drugo pakovanje (ime, uredjenje i tak)
Otomansko Carstvo - Republika Turska (isto ime ? ) , ista provala x2 , i tak (ne znam na sta ti to ide i tak).
A ako si mislio da pravni kontinuitet nosi drzavnost onda stvarno ...... Procitaj te 2 rijeci - PRENOSI UGOVORE SA DRUGIM DRZAVAMA NA SEBE.[/quote]
Pokazali ste se na fasizmu
I ne da mi se 50 puta istu stvar ponavljati.
Hrulj wrote:
Nije to dokazano. Mudzahedini su dosli da poginu a ne radi silovanja. Ne brkaj ih sa komsijama.
Ako si primjetio u proslom ratu ovdje Mudzahedini nisu pocinili niti jedno silovanje.
Niti pripadnici 7. muslimanske i tak... zabranjeno vjerom za koju se bore
Pravni kontinuitet = ista drzava drugo pakovanje (ime, uredjenje i tak)
A ako si mislio da pravni kontinuitet nosi drzavnost onda stvarno ...... Procitaj te 2 rijeci - PRENOSI UGOVORE SA DRUGIM DRZAVAMA NA SEBE.
Pravni kontinuitet = ista drzava drugo pakovanje (ime, uredjenje i tak)[/quote]
A ako si mislio da pravni kontinuitet nosi drzavnost onda stvarno ...... Procitaj te 2 rijeci - PRENOSI UGOVORE SA DRUGIM DRZAVAMA NA SEBE.[/quote]
Nestalo argumenata aa [/quote]
Dosadilo ponavljati jedno te isto. Nece bukva nikad naucit dzaba joj ilijadu recitovat. Tako i ovdje. Dzaba ponavljati jednoumlje jako bjese ovdje