Zdravo svima,
moj pas izgleda ima epilepsiju. Zanima me da li neko ima iskustva sa epilepsijom kod svog psa. Radi se o zenki labradora, stara je 2 godine i imala je dva napada u 18 dana.
Epilepsija kod pasa
Moderator: anex
-
Cober
Odgovora nema, mogu samo da ti uputim riječi ohrabrenja, da izdržiš i da i prihvatiš to kao normalno da i ona može biti bolesna.. Ljudi žive sa tim, pa će i tvoja labradorka. Za liječenje ne znam, ali znam da puno ljubavi čuda čini. A epilepsija, bolest ko bolest, napadi traju pa prođu, pomozi joj da lakše prebrodi, i nadam se da češ nam javiti kako napreduje postavljanje dijagnoze i tretmani liječenja..
Pozdrav Labradorki i tebi uz želje za razumijevanje, strpljenje, uzajamnu ljubav i javi nam, možda se nako javi sa sličnim iskustvom.
Pozdrav Labradorki i tebi uz želje za razumijevanje, strpljenje, uzajamnu ljubav i javi nam, možda se nako javi sa sličnim iskustvom.
-
luciferino
#3 Re: Epilepsija kod pasa
Ne znam da li su veterinari utvrdili da tvoj pas ima epilepsiju ili se tu radi o pojedinačnim napadima. Epileptični napad može nastati i kao posljedica udarca u glavu ili nekog mnogo ozbiljnijeg oboljenja poput karcinoma. Ako već nisi odvela cuku veterinaru, obavezno to učini jer ti oni mogu pomoći više nego mi.bejka wrote:Zdravo svima,
moj pas izgleda ima epilepsiju. Zanima me da li neko ima iskustva sa epilepsijom kod svog psa. Radi se o zenki labradora, stara je 2 godine i imala je dva napada u 18 dana.