EP7... Spanija - Rusija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- blackyveca
#1 EP7... Spanija - Rusija
Moja prognoza za ovu tekmu
Spanija-Rusija 1-1
Villa Saenko
Spanija
Po mom misljenju oni ce izaci u saastavu
Golman: Iker Casillas
Odbrana: Sergio Ramos,Carles Puyol,Carlos Marchena,Joan Capdevilla
Vezni red: Xavi Hernandez,Cesc Fabregas,Andres Iniesta,David Silva,
Napad: Fernando Torres,David Villa
Rusija:
Golman:Igor Akinfeev
Odbrana:Aleksandr Anyukov,Aleksei Berezutsky,Vasliy Berezutsky,Sergej Ignashevic
Vezni red: Aleksej Smertin,Jury Zhirkov,Vladislav Radimov,Andery Arshavin
Napad:Ivan Saenko,Roman Pavlijucenko
Spanija-Rusija 1-1
Villa Saenko
Spanija
Po mom misljenju oni ce izaci u saastavu
Golman: Iker Casillas
Odbrana: Sergio Ramos,Carles Puyol,Carlos Marchena,Joan Capdevilla
Vezni red: Xavi Hernandez,Cesc Fabregas,Andres Iniesta,David Silva,
Napad: Fernando Torres,David Villa
Rusija:
Golman:Igor Akinfeev
Odbrana:Aleksandr Anyukov,Aleksei Berezutsky,Vasliy Berezutsky,Sergej Ignashevic
Vezni red: Aleksej Smertin,Jury Zhirkov,Vladislav Radimov,Andery Arshavin
Napad:Ivan Saenko,Roman Pavlijucenko
Last edited by blackyveca on 09/06/2008 22:49, edited 2 times in total.
- Enrico
#2 Re: Spanija-Rusija- - Grupa D
ne vjerujem.Španci su prejaki za ruse nece rusi izdrzti pritisak.blackyveca wrote:Moja prognoza za ovu tekmu
Spanija-Rusija 1-1
Villa Saenko
moja prognoza
Španija-Rusija 2-0
Villa
Torres
- campa_xxx
#3 Re: Spanija-Rusija- - Grupa D
Meni se cini da smo svi zaboravili na Spaniju i slabo ko prognozira da ce oni osvojiti EP, ja nesto kontam da im to i odgovara i da bi mogli iznenaditi ako se to moze tako reci...
Sto se tice tekme mislim da ce biti slicna ovoj vecerasnjoj sa dosta golova...naravno pobjeda Spanije
Sto se tice tekme mislim da ce biti slicna ovoj vecerasnjoj sa dosta golova...naravno pobjeda Spanije
-
LSD
#4 Re: EP7... Spanija-Rusija... Grupa D
Ma Španija ovo uzima sigurno...ustari,tradicionalno ce proci grupnu fazu kao prvi i doci do 1/4 eventualno do polufinala i to je to od njih...uvijek su imali odlicnu reprezentaciju i velike apetite ali su i vjecni gubitnici...nikad oni nece uzeti prvenstvo.
- Gandalf
#5 Re: EP7... Spanija-Rusija... Grupa D
Pa Španci imaju jaku ekipu - dosad su često imali problema sa svojom psihom što ih je sprječavalo da naprave rezultat - ako su to prevazišli mogu stići daleko. Očekujem častan poraz Rusije

- cyprus
#6 Re: EP7... Spanija-Rusija... Grupa D
Iako mislim da je došlo vrijeme da Španci osvoje prvenstvo, što će prema mom mišljenju i uradit, također mislim da će biti klimavo na početku te im prognoziram jedan remi sa Rusima. Rusi su ipak velikim dijelom nepoznanica, jer gotovo svi igraju u domaćoj ligi koja baš i nije toliko praćena u Evropi, ali kvalitetom je svake godine sve bliža i bliža najjačim evropskim ligama.
- dizZaster
#7 Re: EP7... Spanija - Rusija
Prognoziram pobjedu crvene furije.Igrač koji bi mogao zablistati u meču protiv Rusije je Fernando Tores.

- Meho Kodro
#8 Re: EP7... Spanija - Rusija
Španija - Hidink 0:0
-
kijameta
#9 Re: EP7... Spanija - Rusija
Osjecam da ce Pogrebnjak i kompanija pokopati Spaniju,pored Engleske najprecjenjeniju reprezentaciju.Bice to u stilu Barca-Dinamo 0-3 0-4.
- perfect_guy
#10 Re: EP7... Spanija - Rusija
hajmo se malo vratit par mjeseci unazad... činjenica je da rusi imaju super repku, ali je isto tako činjenica da su ih hrvati poveli sa sobom prvenstvo... a u ovoj grupi španija ide kao prva, a za drugo mjesto će biti žestoka borba ove tri ekipe.
- montag
#11 Re: EP7... Spanija - Rusija
mozda je konacno vrijeme da spanija nesto uradi na jednom velikom takmicenju. istina je da njih uvijek prate neki pehovi, penali, kartoni itd..
veceres dobijaju 2:1
-
elSaik
#12 Re: EP7... Spanija - Rusija
kijameta wrote:Osjecam da ce Pogrebnjak i kompanija pokopati Spaniju,pored Engleske najprecjenjeniju reprezentaciju.Bice to u stilu Barca-Dinamo 0-3 0-4.
Pogrebnjak ne igra...
Nadam se pobjedi Rusije. Ne volim Špance nikako. Da hoće Španci ući u tekmu sa Rusim, k'o Bayern sa Zenitom... dosta mi je i da upola onako završi...
Moja prognoza: 1:1
-
The__Doctor
#13 Re: EP7... Spanija - Rusija
Cesc ce danas zaviti Ruse u crno 
- stulic
#14 Re: EP7... Spanija - Rusija
Torres i Villa su prejak napad, ako Rusi izdrze prvih 15 min bez primljenog gola mogu se nadati bodu, inace je ovo kec ko kuca. 3:1 moja prognoza.
- bato99
#15 Re: EP7... Spanija - Rusija
ko će znat ovim južnjacima špancima ako budu imali svoj dan onda se crno piše rusima.inače voli ekipu španije zato što igraju atraktivan napadački nogomet i što su mediteranci ko mi sličnog mentaliteta.po sastavu ekipe španije i rusije da budem blag 3-0 za španiju
-
in33sa
#16 Re: EP7... Spanija - Rusija
Rusi ni u kvalifikacijama sa Arshavinom nisu bili neki bauk, a tek sad bez njega (i bez Pogrebnjaka)
Ali opet, ko zna sta Hidink sprema
Ali opet, ko zna sta Hidink sprema
-
Crvena Tifoza
#17 Re: EP7... Spanija - Rusija
stulic wrote:Torres i Villa su prejak napad, ako Rusi izdrze prvih 15 min bez primljenog gola mogu se nadati bodu, inace je ovo kec ko kuca. 3:1 moja prognoza.
Znaci zlatno pravilo Spanije je ako zabije gol u prvih 15 minuta pobjedjuje, ako ne zabije onda remi ili gubi.
- sjever
#18 Re: EP7... Spanija - Rusija
složio bih se s rezultatom, takođe prognoziram 2-1 za furiju ako Rusi budu imali sreće pa postignu taj počasnimontag wrote:mozda je konacno vrijeme da spanija nesto uradi na jednom velikom takmicenju. istina je da njih uvijek prate neki pehovi, penali, kartoni itd..
-
kijameta
#19 Re: EP7... Spanija - Rusija
Ma cim Spanija,ne moze pobijediti BiH, to su onda zesce tarabe.Jos ako im ne uspije dati gol u prvih pola sata,pa dodze nervoza.Biti ce svasta. Hajmo Rusi

-
hadis
#20 Re: EP7... Spanija - Rusija
OK ev da i ja nest kazem. Rusi su interesantna ekipa al ipak porediti ih sa SPANIJOM je previse!
Dzaba HIDINK kad oni ne znaju odigrati profesionalno takticki osim kad igraju u Rusiji.
Sjetite se njihovih tekmi na strani pa i one u Izraelu. Treba im pobjeda a oni sebi dozvole luxuz i izgube.
Bas tako ce biti i veceras. Neko rece da je Spanija precijenjena a ja cu reci nemas ti veze o nogometu. Imena Iniesta Puyol Fabregas Tores Villa Casillas su velicine u danasnjem nogometu tako da mislim da ce otpor Rusa biti tvrd u prvom dijelu i vise ce to biti bunker al ipak ce ih slomiti i na kraju slaviti sa 2 gola razlike!
Rusi su vec napravili uspjeh, a poslje ove tekme nek se krve sa sebi ravnima Grcima i Svedima za to drugo mjesto.
Spanija mora napraviti rezultat jer sad imaju sve. Imaju LISCA na klupi ARAGONES ima nogomet u malom prstu al psiha je puno vaznija.
Sretno Spaniji!!!
Najdraze bi mi bilo kad bi sve 3 ekipe natrpale Grcima bar 10 komada na EP pa nek se onda ku*ce kako su jaki!!!
Dzaba HIDINK kad oni ne znaju odigrati profesionalno takticki osim kad igraju u Rusiji.
Sjetite se njihovih tekmi na strani pa i one u Izraelu. Treba im pobjeda a oni sebi dozvole luxuz i izgube.
Bas tako ce biti i veceras. Neko rece da je Spanija precijenjena a ja cu reci nemas ti veze o nogometu. Imena Iniesta Puyol Fabregas Tores Villa Casillas su velicine u danasnjem nogometu tako da mislim da ce otpor Rusa biti tvrd u prvom dijelu i vise ce to biti bunker al ipak ce ih slomiti i na kraju slaviti sa 2 gola razlike!
Rusi su vec napravili uspjeh, a poslje ove tekme nek se krve sa sebi ravnima Grcima i Svedima za to drugo mjesto.
Spanija mora napraviti rezultat jer sad imaju sve. Imaju LISCA na klupi ARAGONES ima nogomet u malom prstu al psiha je puno vaznija.
Sretno Spaniji!!!
Najdraze bi mi bilo kad bi sve 3 ekipe natrpale Grcima bar 10 komada na EP pa nek se onda ku*ce kako su jaki!!!
- Better Man
#21 Re: EP7... Spanija - Rusija
Majstorija Toresa i gol Davida Ville za 1:0 protiv Rusije.
Last edited by Better Man on 10/06/2008 19:42, edited 2 times in total.
- rajvosa^
#22 Re: EP7... Spanija - Rusija
Golcina pade. 1:0 ESP.
Sve ide po planu za sad.
-
Crvena Tifoza
#23 Re: EP7... Spanija - Rusija
Meni pogotovo. I to još Villa. Sve kako sam igro. Još taj jedan gol nek zabiju i nek Espana privede tekmu kraju.rajvosa^ wrote:Golcina pade. 1:0 ESP.Sve ide po planu za sad.
- Better Man
#24 Re: EP7... Spanija - Rusija
David Villa za 2:0. Rutinsko vodstvo Španije.
- rajvosa^
#25 Re: EP7... Spanija - Rusija
E eto ga. Sto se mene tice slobodno se sad tekma moze zavrsit. Al hebem ga nekako mi lagano dadose ova dva gola. Nece mi valjda ukakit rezultat sa jos par golova u drugom.