Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Svaka cast nijemcima.Oni se nisu mogli pripremiti za ovu utakmicu jer nisu malte ne ni znali ko ce igrati za turke niti su mogli vidjeti ni jednu utekmicu ove turske ekipe.Dok su turci znali koga ce cuvati.
Da li ima negdje statistika koliko je ofsajda bilo ja sam upratio samo jedan
Admir_1984 wrote:I onda "experti" pricaju o Italiji kao nafakaskoj naciji. Ovo veceras nimalo nije bilo posteno, al jebga to je fudbal. Jos treci gol dali a jedan turcin lezao na travi, a mogu zamisliti sta bi se sve pisalo da su ovako talijani prosli dalje.
Prije tekme sam zelio da njemci prodju, ali sad mirne dushe zalim sto su prosli sa ovakvom hinjskom "igrom" bez ikakve ideje, kreativnosti, zelje, volje.....
ne možeš porediti talijane sa nijemcima,ljudi su ipak dali 3 gola večeras.sve u svemu dobra utakmica,puno golova,i nadam se da će švabe biti dobar sparing partner u finalu
Svaka cast Turskoj. Mozda ja malo subjektivno gledam na njih, al su zasluzili finale. Ovakva srcanost, htijenje, borba, sta sve jos ne odavno nije vidjena. Da imaju malo boljeg golmana siguran sam da bi ih gledali u finalu, al' i ovako im svaka cast. Ludi su do bola. Fatih Terim, covjek koji je zasluzio sva moguca priznanja, genije.
Steta po fudbal da ekipe kao Njemacka doguraju do finala. Njima je metla trebala protiv Portugala, al jbg sport je takav. Iskreno se nadam da ce drugi polufinalni par dati novog prvaka Evrope.
Saian wrote:hebi ga izbrisite onda i moj, ovako izgledam blago shizofrenichnije nego inache
Ajde smiri se, diši duboko, ja imam jedan sebičan razlog zašto mrzim održavanje EP u ovo vrijeme - ispiti su na fakultetima, a mog sina više zanima nogomet nego arheologija trenutno.
Saian wrote:hebi ga izbrisite onda i moj, ovako izgledam blago shizofrenichnije nego inache
Ajde smiri se, diši duboko, ja imam jedan sebičan razlog zašto mrzim održavanje EP u ovo vrijeme - ispiti su na fakultetima, a mog sina više zanima nogomet nego arheologija trenutno.
Balack da se josh malo manje kret'o i gubio po terenu, hebo me pas, ako ga neki arheolog ne bi dosho iskopat , tako da je ova bila i edukativna s Ote strane
kad covjek malo razmisli, fudbal bi trebao da bude takav da se vecina utakmica rjesava u zadnjim sekundama, kao kosarka na primjer. tada se igra na sve ili nista, onaj ko gubi baca sve karte u napad a protivnik igra na kontre. ali mi smo se toliko navikli da igraci umrtve igru zadnjih 10-15 minuta tako da nam je sve ovo pomalo cudno.....
Imo sam naporan dan, tako da sam prespavo dobar dio utakmice. Ono što nisam uglavnom su bile smetnje. Tako da nemam baš šta puno pametno dodat. Prvi put navijam za Turke na prvenstvu i oni izgube
Odlicna utakmica, Turska je sviju odusevila sa borbenoscu i igrom, ali sa tolikim manjkom igraca bilo je nevjerovatno da su uspjeli da budu ravnopravan protivnik Njemackoj, u prvom poluvremenu cak neprikosnoveno bolji. Nijemci ko Nijemci, za njih kao i za Turke utakmica traje 90 minuta, nadajmo se da ce i Rusi i Spanci odigrati uzbudljivu utakmicu.
Turci su igrali srcem i ostavili su ga na terenu.Bez 9 standardnih igrača odigrati onakvu utakmicu zaista je fascinantno. Pogledajmo samo prvih 22 minute, pa trebali su Turci vodit 3:0. Njemci nisu ništa specijalno pokazali. Turci su ih nadigrali, ali primili su 2 jeftina gola što ih je koštalo plasmana u finale. Sinoć su Turci odigrali najbolju utakmicu na Euru, za razliku od prve 4 utakmice kad su se provukli. Večeras navijam Za španiju i ako prođu Ruse mislim da bi mogli poderati Njemce, ali i Rusi ako odu u finale takođe imaju tim da oderu Njemce u finalu. Nadam se da Njemačka neće biti prvakl Evrope, jer prikazanom igrom nisu zaslužili.
Bez 9 igracha, a protiv Njemachke, UEFA-e, FIFA-e, njihovih sudija ... i vishe nego dobro ste odigrali
Valjda i mi nekad pochnemo igrati k'o Turska - srcem
Turci su prosto bili bolji. Igrali su protiv Njemacke, sudije i ove ostale pusti, jer im je oprostio penal ko iz aviona.
A mi, mi smo smijesni. Cijela drzava pusta da nas 10 levata jebe u zdrav mozak, od glaveshina pa na nize. A svi vide situaciju. Sve dok je tako, nikad nechemo igrati kao turci.
Nadam se da ce kolege selektori nauciti nesto od Terima. Fudbal je mnogo ljepsi kada se ekipe bore da daju gol (mozda je i zbog toga sto su gubili, vidi sta im se desi kada povedu )
Mene je iznenadio procenat njemackih pasova u prazno, ja sam ih zapazio bar 6-7. Trema svezala noge ili ... ?