EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
campa_xxx

#326 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by campa_xxx »

Onaj komentator najavi da, cini mi se Arda iz Turske nece igrati polufinale...Zar se ne brisu zuti kartoni nakon cetvrtfinala???
Renta

#327 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by Renta »

osa wrote:teška utakmica, prava partija šaha, hrvatska nije iskoristila bolje šanse, turci nisu materijalizirali terensku premoć u produžetku, a penali su lutrija. svaka čast turcima borili su se pošteno i prošli, također svaka čast hrvatskim lavovima, momci sutra je novi dan, uskoro počinju kvalifikacije za svjetsko prvenstvo, glavu gore idemo dalje. turcima puno sreće u polufinalu.

Jedan od najobjektivnijih komentara ovdje. :thumbup:

A tko je gledao utakmicu vidio je koliko su hrvati bili bolji, koliko su imali 100% prilika za gol a turci gotovo ništa. Istina, da je bio Eduardo utakmica bi završila sa par golova u turskoj mreži i nebi bilo penala.. Svatko tko prođe mora se reći da je zasluženo jer je naprosto prošao dalje ali ljudi ako je to nogomet koji želite gledati u Europi onda dobro... Lako je sad biti general pa tražiti greške Biliću.. Igrači i Bilić su sve napravili da prođu, nadigrali su turke, stvorili tri puta više prilika ali turke je neka viša sila odabrala da idu dalje već treći puta!! :x Tu Hrvatska nije mogla ništa učiniti, sav trud igrača nije dovoljan kad suparnika prati luda sreća. I da zaključim, onaj tko prođe zaslužio je ali priznajmo, budimo objektivni, dalje ide lošija momčad i šteta je za nogomet što Hrvatska nije prošla dalje.

Jedina utjeha hrvatskoj je ova divna i perspektivna mlada momčad. Svaka Vam čast dečki!!
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#328 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by pape »

Bit ce ponovo otvoreno nakon ciscenja.
shadow

#329 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by shadow »

malizeleni wrote:3-4 turska igraca moraju preskociti sljedecu utakmicu, Nihat je povrijedzen, jedina svijetla strana im je ovaj golman.
Kakva svjetla tacka? Pa frajer ne zna jel posho ili dosho, njegovo je davno zavrseno. Na stranu sto je onaj Srnin slobodnjak dobro odbranio ali u par situacija je bio pravo nesiguran a i gol Hrvatske ide njemu na dushu.
cyprus

#330 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by cyprus »

campa_xxx wrote:Onaj komentator najavi da, cini mi se Arda iz Turske nece igrati polufinale...Zar se ne brisu zuti kartoni nakon cetvrtfinala???
Al ne ako si nakupio suspenziju u četvrtfinalu.
Mezzo-x

#331 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by Mezzo-x »

Image

122. minuta..............
Image

Bravo !!!!!!!!!!!!
Image

Legenda brani penal od Petrica !!!!!!!!!!!!!!!!
Image

Svaka cast !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Image
cyprus

#332 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by cyprus »

Haj ako ništa pogodio sam da će bit dosadna utakmica. Bar što se tiče više od 99% njenog toka. Turci pokazali da imaju nafake više nego sve ostale svjetske reprezentacije zajedno i eto ih u polufinalu, ali mislim da im tamo nema nikakve pomoći. Da budem pošten do kraja, ni Hrvati nisu Bog zna kako odigrali pa da kažem da je velika šteta što su ispali, a mislim i da su sami krivi za anemičnost u svojoj odbrani kod Šenturkovog gola. Bilo kako bilo, čestitam Turcima na pobjedi.
Mezzo-x

#333 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by Mezzo-x »

Bravo care........pokazao je hrvatskim navijacima da usute...............sigurno je gledao HRT juce , gdje Hrvati prognoziraju 5:0 i kupuju ulaznice za polufinale protiv Njemacke !!!!!

Image
By marmelan
max_power

#334 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by max_power »

max_power wrote:bice dosadna utakmica poput one Austrija-Hrvatska, pa ko bude imao hladniju glavu u odredjenom trenutku...
zamalo sam pogodio, jer utakmica nije bila dosadna kao Aut-Cro vec puno dosadnija :-)
ali razumije se da je u ovakvim utakmicama vaznije ne primiti gol nego ga dati.
Turska se po treci put vratila iz mrtvih i pobjedila, mora im se cestitati na tome.
Hrvatskoj svaka cast takodje, uspjeh je prolazak u cetvrtfinale.
klixober

#335 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by klixober »

Svaka cast Hrvatima,igrali su odlicno na prvenstvu.
spanc777

#336 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by spanc777 »

ocekivao sam vise od komsija, al ocito je presudila sreca koja prati turke vec trecu tekmu a moglo se vidjeti da su bolje fizicki spremni, ovako je hrvvatska slicno igrala i protiv austrijanaca...poslije 60te min austrijanci bolje bili fizicki spremni kao i veceras turci
Better Man

#337 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by Better Man »

campa_xxx wrote:Onaj komentator najavi da, cini mi se Arda iz Turske nece igrati polufinale...Zar se ne brisu zuti kartoni nakon cetvrtfinala???
Da, ako imaš jedan, ali ako imaš dva pauziraš polufinale.
Renta

#338 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by Renta »

pape wrote:
fixer wrote:posteno je cestitati turcima....
Posteno, treba im cestitati. Hrvatska je imala 120 minuta, ... nisu to iskoristili. Turci jesu, ... cestitke.
Ajde pape ovo ne možeš brisati jer ću reći samo da nisi u pravu, prije bih rekao da si pristran. Jer, niti turci nisu iskoristili svoju šansu za pobjedu unutar 120 min. Sjećaš se, završilo je 1:1. ;-)

A čestitke igračima obje momčadi na infarktnoj utakmici. Neponovilo se!
Babsy

#339 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by Babsy »

Turska. LoL.

Vile ih nosaju tokom cijelog prvenstva.
Ni jedni ni drugi se nisu sad nešto special pokazali.. no.. ovi ko muhe bez glave.. pa im uspjelo.. koji već.. treći put u zadnjim sekundama da okrenu u svoju korist.

Švabe teško da će proći.. sem ako im u pomoć ne dođe roj vila. :D
Sam da neko zguzi Švabe u finalu..

Španjolska :cheer:
ragib

#340 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by ragib »

Renta wrote:
osa wrote:teška utakmica, prava partija šaha, hrvatska nije iskoristila bolje šanse, turci nisu materijalizirali terensku premoć u produžetku, a penali su lutrija. svaka čast turcima borili su se pošteno i prošli, također svaka čast hrvatskim lavovima, momci sutra je novi dan, uskoro počinju kvalifikacije za svjetsko prvenstvo, glavu gore idemo dalje. turcima puno sreće u polufinalu.

Jedan od najobjektivnijih komentara ovdje. :thumbup:

A tko je gledao utakmicu vidio je koliko su hrvati bili bolji, koliko su imali 100% prilika za gol a turci gotovo ništa. Istina, da je bio Eduardo utakmica bi završila sa par golova u turskoj mreži i nebi bilo penala.. Svatko tko prođe mora se reći da je zasluženo jer je naprosto prošao dalje ali ljudi ako je to nogomet koji želite gledati u Europi onda dobro... Lako je sad biti general pa tražiti greške Biliću.. Igrači i Bilić su sve napravili da prođu, nadigrali su turke, stvorili tri puta više prilika ali turke je neka viša sila odabrala da idu dalje već treći puta!! :x Tu Hrvatska nije mogla ništa učiniti, sav trud igrača nije dovoljan kad suparnika prati luda sreća. I da zaključim, onaj tko prođe zaslužio je ali priznajmo, budimo objektivni, dalje ide lošija momčad i šteta je za nogomet što Hrvatska nije prošla dalje.

Jedina utjeha hrvatskoj je ova divna i perspektivna mlada momčad. Svaka Vam čast dečki!!
hrvatska je bila u blagoj prednosti ali nebih rekao da ih je bas tako nadigrala pa i gol sto su postigli, postigli su greskom golmana turske.
Penal u prvom poluvremenu nije sudija svirao za tursku.
falilo je turcima pola ekipe tako da je logicno bilo da nisu mogli parirati u svim segmentima igre.
max_power

#341 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by max_power »

mostarac wrote:a mi smo ove turke dobili s drugim timom :(

jebem ti savez i sve u njemu :(
bas to veceras jednom prijatelju govorim, mi ih dobili s drugim timom a ljudi u polufinalu......
pridruzujem se cestitkama savezu :D
Mezzo-x

#342 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by Mezzo-x »

Obadvije ekipe su igrale veoma dobro i ne bi bilo nezasluzeno da he Hrvatska pobijedila.

Inace cestitke Turcima i takodje cestitke Hrvatskim igracima i mnogo srece u slijedecim utakmicama.
Vaso

#343 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by Vaso »

dobro je raga primjetio. turskoj nije sviran ČIST penal.

hrvatska je imala samo jednu sansu. jos jedna cinjenica. :)
homo_sapiens

#344 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by homo_sapiens »

Vecerasnji poraz hrvatske reprezentacije vise je odraz gubitka posjeda lopte na sredini terena, tacnije - dijelu izmedju 16-terca i centra, na hrvatskoj strani, i to u oba poluvremena. Kao i nedovoljnoj fizickoj pripremljenosti hrvatskih igraca, koja se mogla primjetiti vec u prvom susretu sa austrijskom reprezentacijom, a ne nekoj sreci Turaka, ili nekom njihovom igrackom umijecu. Nek' prica sta god ko hoce, ali (po meni) Turci ne znaju igrati nogomet/fudbal. I veceras su vise uprazno trcali po terenu, koristili zalutale lopte, i uzivaju pobjedu na hrvatskim greskama u taktici i kondiciji. Pa nisu napravili ni 2-3 napada kako treba.
Svi cestitaju boljem, ja cu cestitati pobjedniku, jer Turci ipak nisu bili bolji, pa taman da su slavili s nekoliko golova razlike.

P.S. Ipak ce na kraju prvenstva, izgleda, slaviti Nijemci.
rajvosa^

#345 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by rajvosa^ »

Vaso wrote:dobro je raga primjetio. turskoj nije sviran ČIST penal.

hrvatska je imala samo jednu sansu. jos jedna cinjenica. :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sta li si ti gledo jadan ne bio.
The 51st State

#346 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by The 51st State »

Hrvate je sreca napustila i to je bio kraj price, objektivno ne toliko kvalitetna ekipa koliko su je raja ovdje digla pod uticajem propagandnih hvalospjeva kako njihovih tako i ovih nasih nazovi medija te navijacke euforije, doduse ni Turci nisu prezentovali neku igru koja bi zadovoljila kriterije fudbalskih meraklija ali su ipak toliko impresionirali psihom sto je na kraju i dalo pecat tekmi. Samouvjerenost i smijeh turskih igraca nakon sto je sudija (tendenciozni talijansko/istarski supcic) svirao kraj, prosto zarazno i pogubno za protivnika.
mostarac

#347 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by mostarac »

homo_sapiens wrote: Nek' prica sta god ko hoce, ali (po meni) Turci ne znaju igrati nogomet/fudbal. I veceras su vise uprazno trcali po terenu, koristili zalutale lopte, i uzivaju pobjedu na hrvatskim greskama u taktici i kondiciji. Pa nisu napravili ni 2-3 napada kako treba.
Svi cestitaju boljem, ja cu cestitati pobjedniku, jer Turci ipak nisu bili bolji, pa taman da su slavili s nekoliko golova razlike.

P.S. Ipak ce na kraju prvenstva, izgleda, slaviti Nijemci.
Kao i Hrvatska protiv Njemacke.

Slazem se sa ovim posljednjim :D Ipak ce na kraju slaviti Nijemci :D
Vaso

#348 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by Vaso »

pogođena prećka, i ? ostalo su polušanse, kojih je i turska imala na pretek. :)

fino je Ćiro reko, hrvatska je popušila na sredini terena. hamit altintop moze sam drzat komplet vezni red. čovjek je oro, pakovo, sjecko. ukratko - dominiro.
vjerujte, ne zelite da se raspisem o taktici, i svim manama koje je hrvatska prikazala.

u susretu dvije lose reprezentacije, ispala je ona sa gubitnickim mentalitetom. :sax:
Sociolog

#349 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by Sociolog »

Vaso wrote:pogođena prećka, i ? ostalo su polušanse, kojih je i turska imala na pretek. :)

fino je Ćiro reko, hrvatska je popušila na sredini terena. hamit altintop moze sam drzat komplet vezni red. čovjek je oro, pakovo, sjecko. ukratko - dominiro.
vjerujte, ne zelite da se raspisem o taktici, i svim manama koje je hrvatska prikazala.

u susretu dvije lose reprezentacije, ispala je ona sa gubitnickim mentalitetom. :sax:

potpis!
rajvosa^

#350 Re: EP26 ... 1/4 ... Hrvatska - Turska

Post by rajvosa^ »

Vaso wrote:pogođena prećka, i ? ostalo su polušanse, kojih je i turska imala na pretek. :)

Ovo podebljano se slazem. HR je imala daleko kvalitnetnije sanse. Turska u prvom poluvremenu (kao sto mi jaran Turcin rece), ovi moji samo mogu/znaju s 35 metara opalit pa sta bude. :-) . Imas Sarajevsko od mene za ovo podebljano. :D
Locked