Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mislim da će ovo biti najnegledanija utakmica Europskog prvenstva...
NUŽNO ZLO ZA OBJE EKIPE
Večerašnji sudar Španije i Grče biće jedan od onih nevažnih, koji ne odlučuju ništa i - ne zanimaju nikoga. Grci su razočarani činjenicom da u svojoj odbrani titule prvaka nisu uspjeli postići ni gol (još uvijek), dok su Španci mislima u četvrtfinalu i utakmici sa Italijom.
Tako je sigurno da će Aragones večeras itekako kombinovati i na teren poslati šaroliku ekipu. Iako će Španci istaći da im je cilj grupu proći neokrznut, očito je da će jedini cilj večeras biti privesti utakmicu kraju te početi i zvanične pripreme za Italiju, o kojoj u španskom taboru ionako samo pričaju.
Grčka ima motiv - želi pokazati da slabi rezultati u prve dvije utakmice nisu realnost evropskog prvaka, no ako se pogleda istini u oči, jesu. Grčka je jedna prosječna ekipa, kojoj nije mjesto među osam i večeras će se oprostiti sa Eurom, ali i titulom prvaka Evrope.
Ah bilo bi čudo ako Španija ne pobjedi večeras (i šteta za moju kladionicu), ali nije baš da im Grci leže, prema tome, mene ne bi iznenadila čak ni pobjeda Grčke . Ali realno, Španija bi trebala upisat još jednu tricu za maximum nakon grupne faze.
LSD wrote:Nebitna utakmica u kojoj ce španci sa rezervnom postavom natrpati grke koji su zalutali na ovo EP.
I prije sam Grke smatrao zalutalim na ovom turniru, i bio sam u pravu. Vjerovatno je da ce i spanci igrati s rezervnim sastavom, medjutim, ne onako kao Hrvati, posto i Svedi imaju teroretske sanse da im oduzmu prvo mjesti u grupi. Spanci su vec prije obezbijedili plasman u cetvrtfinale, i ipak rastereceno ulaze u utakmicu. Grci ce napraviti samo trening veceras
Utakmica br. 23 – Grupa D : Grcka - Spanija ................ 1:2
Lakat Jebić wrote:dobijes li ti kad sta na toj kladionci, stalno se zalis kako fulas, postalo je pravilo da ono sto je cyprus igrao na poolu da se igra kontra
Slabo kad šta . Doduše pogodih i na poolu i na kladionici (preokrenuše Španci), a pogodih i Ruse (njih samo na kladionici)