EP24 ... Grčka - Španija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
elSaik

#1 EP24 ... Grčka - Španija

Post by elSaik »

Mislim da će ovo biti najnegledanija utakmica Europskog prvenstva... :mrgreen:

NUŽNO ZLO ZA OBJE EKIPE

Večerašnji sudar Španije i Grče biće jedan od onih nevažnih, koji ne odlučuju ništa i - ne zanimaju nikoga. Grci su razočarani činjenicom da u svojoj odbrani titule prvaka nisu uspjeli postići ni gol (još uvijek), dok su Španci mislima u četvrtfinalu i utakmici sa Italijom.

Tako je sigurno da će Aragones večeras itekako kombinovati i na teren poslati šaroliku ekipu. Iako će Španci istaći da im je cilj grupu proći neokrznut, očito je da će jedini cilj večeras biti privesti utakmicu kraju te početi i zvanične pripreme za Italiju, o kojoj u španskom taboru ionako samo pričaju.
Grčka ima motiv - želi pokazati da slabi rezultati u prve dvije utakmice nisu realnost evropskog prvaka, no ako se pogleda istini u oči, jesu. Grčka je jedna prosječna ekipa, kojoj nije mjesto među osam i večeras će se oprostiti sa Eurom, ali i titulom prvaka Evrope.
cyprus

#2 Re: EP24 ... Grčka - Španija

Post by cyprus »

Ah bilo bi čudo ako Španija ne pobjedi večeras (i šteta za moju kladionicu), ali nije baš da im Grci leže, prema tome, mene ne bi iznenadila čak ni pobjeda Grčke :D . Ali realno, Španija bi trebala upisat još jednu tricu za maximum nakon grupne faze.
LSD

#3 Re: EP24 ... Grčka - Španija

Post by LSD »

Nebitna utakmica u kojoj ce španci sa rezervnom postavom natrpati grke koji su zalutali na ovo EP.
rajvosa^

#4 Re: EP24 ... Grčka - Španija

Post by rajvosa^ »

Deracina i na ovoj tekmi. Grci trube, 3:2 Spanija a i primite ce 2 gola zbog rezerve. :D
homo_sapiens

#5 Re: EP24 ... Grčka - Španija

Post by homo_sapiens »

LSD wrote:Nebitna utakmica u kojoj ce španci sa rezervnom postavom natrpati grke koji su zalutali na ovo EP.

I prije sam Grke smatrao zalutalim na ovom turniru, i bio sam u pravu. Vjerovatno je da ce i spanci igrati s rezervnim sastavom, medjutim, ne onako kao Hrvati, posto i Svedi imaju teroretske sanse da im oduzmu prvo mjesti u grupi. Spanci su vec prije obezbijedili plasman u cetvrtfinale, i ipak rastereceno ulaze u utakmicu. Grci ce napraviti samo trening veceras :D

Utakmica br. 23 – Grupa D : Grcka - Spanija ................ 1:2
Umjetnik a

#6 Re: EP24 ... Grčka - Španija

Post by Umjetnik a »

pobjeda španije

grci su bezze ekipa i drago mi je što su ispali
cyprus

#7 Re: EP24 ... Grčka - Španija

Post by cyprus »

Charisteaaaaaaaaaaaaaaaaaaas :D

Haj kad me Grci u vaterpolu sjebaše na kladionici (izgubiše od Kanade :roll: ), mogu vala i u fudbalu :D
Lakat Jebić

#8 Re: EP24 ... Grčka - Španija

Post by Lakat Jebić »

cyprus wrote:Charisteaaaaaaaaaaaaaaaaaaas :D

Haj kad me Grci u vaterpolu sjebaše na kladionici (izgubiše od Kanade :roll: ), mogu vala i u fudbalu :D
dobijes li ti kad sta na toj kladionci, stalno se zalis kako fulas, postalo je pravilo da ono sto je cyprus igrao na poolu da se igra kontra :-)
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#9 Re: EP24 ... Grčka - Španija

Post by Dado dijasporitus »

Grci su se potrudili da Francuska ne bude zadnja na Euru :D

1. ..
2. ..
3. ..
4. ..
5. ..
6. ..
7. ..
8. ..
9. Svicarska (3:3) 3
10. Svedska (3:4) 3
11. Ceska (4:6) 3
12. Rumunija (1:3) 2
13. Austrija (1:3) 1
14. Poljska (1:4) 1
15. Francuska (1:6) 1
16. Grcka (1:5) 0
cyprus

#10 Re: EP24 ... Grčka - Španija

Post by cyprus »

Lakat Jebić wrote:dobijes li ti kad sta na toj kladionci, stalno se zalis kako fulas, postalo je pravilo da ono sto je cyprus igrao na poolu da se igra kontra :-)
Slabo kad šta :D . Doduše pogodih i na poolu i na kladionici (preokrenuše Španci), a pogodih i Ruse (njih samo na kladionici) :D
Edin H.

#11 Re: EP24 ... Grčka - Španija

Post by Edin H. »

Up :D

Da se podsjetimo igara nasih subotnih protivnika :-)
Post Reply