Yebeš navijača koji navija za tim zbog boje dresova...kofi anan wrote:3 gola zabili i prosli cccComrad wrote:Neko spomenu nekakve golove u posljednjim sekundama:
56' C. Panucci
25' A. Pirlo
62' D.D. Rossi
Dakle, najkasniji gol do sad dali u 62 minuti. I nisu zbog Mutua u 4-finalu, nego zbog Buffona koji je odbranio taj smijesni, nepostojeci penal.![]()
ITALIJA prolazi i Spaniju i osvaja EP u inat svima.![]()
![]()
Žabari vazda zabijaju hinjske nadasve ciganske golove, tako da niko ih nije spomenuo na ovome šampionatu
Penal nije bio nepostojeci
Italija ne prolazi Spaniju![]()
![]()
![]()
U inat svima - Ovu parolu ne moze nositi ekipa sa plavim dresovima![]()
EP22 ... Francuska - Italija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
#151 Re: EP22 ... Francuska - Italija
- Comrad
#152 Re: EP22 ... Francuska - Italija
Pa treba biti umjetnik pa sa tri gola proci dalje, sta ce se bezveze trositi u nekakvoj grupnoj fazi, joj pa iskusni su oni.kofi anan wrote:3 gola zabili i prosli cccComrad wrote:Neko spomenu nekakve golove u posljednjim sekundama:
56' C. Panucci
25' A. Pirlo
62' D.D. Rossi
Dakle, najkasniji gol do sad dali u 62 minuti. I nisu zbog Mutua u 4-finalu, nego zbog Buffona koji je odbranio taj smijesni, nepostojeci penal.![]()
![]()
Žabari vazda zabijaju hinjske nadasve ciganske golove, tako da niko ih nije spomenuo na ovome šampionatu
![]()
![]()
poenta: Pamte se prvaci
- kofi anan
#153 Re: EP22 ... Francuska - Italija
A ako mi se ne svidjaju prvaci, najradije zaboravim to prvenstvoComrad wrote:Pa treba biti umjetnik pa sa tri gola proci dalje, sta ce se bezveze trositi u nekakvoj grupnoj fazi, joj pa iskusni su oni.kofi anan wrote:3 gola zabili i prosli cccComrad wrote:Neko spomenu nekakve golove u posljednjim sekundama:
56' C. Panucci
25' A. Pirlo
62' D.D. Rossi
![]()
![]()
![]()
Nego, ajd mi reci koja je ekipa dala najvise golova na SP 2006, a koja je ekipa je prvak? Nemoj gledat statistike.
![]()
poenta: Pamte se prvaci
P.S. Mislim da ce utakmica Italija-Španija bit ciganija prava, i valjanje od 12. minute
- Comrad
#154 Re: EP22 ... Francuska - Italija
Pa dobro ti si ocito neki strucnjak pa znas ko igra bezveze, a ko ne
Fazon je u tome da ti favorizujes jednu ekipu, neko neku drugu i to je to. Pa gdje bi bili da navijamo za iste ekipe. Ja bih najvise volio da nasa repka igra, ali mozda moje dijete to doceka.
Moja druga repka je Italija, a danas je izgleda "in" biti protiv Italije. Cisto sumnjam da im iko i pogleda tekmu, pa tek onda da neki komentar. Nego uvijek standardna prica igraju defanzivno, daju golove u posljednjim minutama, valjaju se, a to rade i i SVE ostale ekipe.
Na kraju, budimo realni Italija je uvijek u vrhu (i reprezentativni i klupski fudbal) - al et valjda neki forumaski strucnjaci to znaju bolje.
Na kraju, budimo realni Italija je uvijek u vrhu (i reprezentativni i klupski fudbal) - al et valjda neki forumaski strucnjaci to znaju bolje.
-
Enticer
#155 Re: EP22 ... Francuska - Italija
PotpisujemComrad wrote:Pa dobro ti si ocito neki strucnjak pa znas ko igra bezveze, a ko neFazon je u tome da ti favorizujes jednu ekipu, neko neku drugu i to je to. Pa gdje bi bili da navijamo za iste ekipe. Ja bih najvise volio da nasa repka igra, ali mozda moje dijete to doceka.
Moja druga repka je Italija, a danas je izgleda "in" biti protiv Italije. Cisto sumnjam da im iko i pogleda tekmu, pa tek onda da neki komentar. Nego uvijek standardna prica igraju defanzivno, daju golove u posljednjim minutama, valjaju se, a to rade i i SVE ostale ekipe.
![]()