Italija je po meni favorit za pobjedu i iskreno se nadam pobijedi i da Rumuni nece slaviti protiv Holandije.
FORZZA ITALIA
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Slazem se s tobom da ih sudije zakidaju, a dobro si upamtio tu 2002, kada su opljackani od onog sudije iz Ekvadora, kojem je to bila zadnja utakmica na mundijalima, a nedugo zatim sudio je neku utakmicu u svom nacionalnom prvenstvu i jednu je utakmicu produzio cak kako kazu 12 minuta i kad su ti neki za koje je siljio zabili gol odmah je svirao kraj utakmice i prestao se baviti sudjenjem.rusmir.ba wrote:Mislim da su Italijani kao i vise puta do sada (mundijal 2002) zakinuti od sudija ali svejednu nisu puno pokazali.
Iskreno se nadam da ce ispasti i jedni i drugi jer igrom i zalaganjem nisu pokazali vise od Rumuna, da ne pominjem Holandeze koji su ih potopili!
Mislim da ova grupa daje finalistu, kao i grupa B (CRO ili GER).
Prolazi ekipa sa boljim FIFA koeficijentom, tj. Italija.Enticer wrote: Ima li neko da zna kakav ce rasplet biti veceras ako Holandija pobijedi Rumuniju 3:0, a Italija i Francuska odigraju 0:0 ?
A sjećaš li se slučajno tekme australija-italija,ili se vama fanovima italije isključi mozak kada se italiji ŠTELI TITULA???Enticer wrote:rusmir.ba wrote:Mislim da su Italijani kao i vise puta do sada (mundijal 2002) zakinuti od sudija ali svejednu nisu puno pokazali.
Iskreno se nadam da ce ispasti i jedni i drugi jer igrom i zalaganjem nisu pokazali vise od Rumuna, da ne pominjem Holandeze koji su ih potopili!
Mislim da ova grupa daje finalistu, kao i grupa B (CRO ili GER).
Slazem se s tobom da ih sudije zakidaju, a dobro si upamtio tu 2002, kada su opljackani od onog sudije iz Ekvadora, kojem je to bila zadnja utakmica na mundijalima, a nedugo zatim sudio je neku utakmicu u svom nacionalnom prvenstvu i jednu je utakmicu produzio cak kako kazu 12 minuta i kad su ti neki za koje je siljio zabili gol odmah je svirao kraj utakmice i prestao se baviti sudjenjem.
Kako da Italija nesto pokaze kad je sudije zakidaju, mora igrati atomski fudbal da bi to onako prosjecno izgledalo, veceras se konacno nadam postenom sudjenju Lubosa, a ako bude posteno sudjenje Talijani bi trebali pobijediti.
Ima li neko da zna kakav ce rasplet biti veceras ako Holandija pobijedi Rumuniju 3:0, a Italija i Francuska odigraju 0:0 ?
Ona titula kad su ih sudije izbacile protiv Koreje ili ona kad ih je izbacilo očigledno namještanje Danaca i Šveđana, ili možda ovo što se dešavalo protiv Rumunije, ili se vama mrziteljima Italije isključi mozak kada se Italiji ŠTELI ISPADANJE?testament wrote:A sjećaš li se slučajno tekme australija-italija,ili se vama fanovima italije isključi mozak kada se italiji ŠTELI TITULA???Enticer wrote: Slazem se s tobom da ih sudije zakidaju, a dobro si upamtio tu 2002, kada su opljackani od onog sudije iz Ekvadora, kojem je to bila zadnja utakmica na mundijalima, a nedugo zatim sudio je neku utakmicu u svom nacionalnom prvenstvu i jednu je utakmicu produzio cak kako kazu 12 minuta i kad su ti neki za koje je siljio zabili gol odmah je svirao kraj utakmice i prestao se baviti sudjenjem.
Kako da Italija nesto pokaze kad je sudije zakidaju, mora igrati atomski fudbal da bi to onako prosjecno izgledalo, veceras se konacno nadam postenom sudjenju Lubosa, a ako bude posteno sudjenje Talijani bi trebali pobijediti.
Ima li neko da zna kakav ce rasplet biti veceras ako Holandija pobijedi Rumuniju 3:0, a Italija i Francuska odigraju 0:0 ?
A musolini i 1938,pa paolo rossi 1982,de ba grobaru možeš ti to boljeelSaik wrote:Ona titula kad su ih sudije izbacile protiv Koreje ili ona kad ih je izbacilo očigledno namještanje Danaca i Šveđana, ili možda ovo što se dešavalo protiv Rumunije, ili se vama mrziteljima Italije isključi mozak kada se Italiji ŠTELI ISPADANJE?testament wrote:A sjećaš li se slučajno tekme australija-italija,ili se vama fanovima italije isključi mozak kada se italiji ŠTELI TITULA???Enticer wrote: Slazem se s tobom da ih sudije zakidaju, a dobro si upamtio tu 2002, kada su opljackani od onog sudije iz Ekvadora, kojem je to bila zadnja utakmica na mundijalima, a nedugo zatim sudio je neku utakmicu u svom nacionalnom prvenstvu i jednu je utakmicu produzio cak kako kazu 12 minuta i kad su ti neki za koje je siljio zabili gol odmah je svirao kraj utakmice i prestao se baviti sudjenjem.
Jest, mora da ti je teško palo to 38. pa zato ne voliš Italijane.testament wrote:A musolini i 1938,pa paolo rossi 1982,de ba grobaru možeš ti to boljeelSaik wrote:Ona titula kad su ih sudije izbacile protiv Koreje ili ona kad ih je izbacilo očigledno namještanje Danaca i Šveđana, ili možda ovo što se dešavalo protiv Rumunije, ili se vama mrziteljima Italije isključi mozak kada se Italiji ŠTELI ISPADANJE?testament wrote: A sjećaš li se slučajno tekme australija-italija,ili se vama fanovima italije isključi mozak kada se italiji ŠTELI TITULA???Slažem se za koreju&japan prosto nisam mogao da vjerujem da se NAPOKON italiji "podmeću noge",i slažem se tu su sramnu ulogu odigrali švedska i one danske ped.rčine,i onaj šošon ekvadorski.
Jel' to treba biti opravdanje za namještanje Danaca i Šveđana? Mislim, nemam ništa protiv da se kritikuje igra Italijana, ali da se oni uvijek kritikuju, a npr. Grci 2004. i Rumuni sad, osvježenje na fudbalskoj sceni.Better Man wrote:Niko ne može reči da su sudije protiv Talijana sve dok postoje slučajevi kao na Svjetskom prvenstvu gdje je sudija poklonio penal Talijanima protiv Australije i na taj način im omogućio prolaz dalje. Treba biti realan i priznati da ovo prvenstvo Talijani nisu ništa pokazali i da su zaslužili da ispadnu, kao i Francuzi. Prošlo Evropsko u Portugalu su takođe bili preloši i ne mogu se vaditi na remi između Švedske i Danske. Zašto nisu pobijedili koga treba i sami sebi obezbjedili plasman, a ne da ovise o drugom?.
Znaci moras uvijek pobijediti svaku utakmicu da bi se plasirao, moras igrati svaku utakmicu fenomenalno, moras na svakoj utakmici dati 5 golova i da ti eventualno 2 priznaju pod uslovom da ti protivnicki igraci ne padaju u 16. Italija mora dvostruko vise pokazati od drugih ekipa da bi imala iste pozitivne rezultate kao te druge ekipe, a zasto? Jel bas uvijek moras pobijediti svaku utakmicu da se plasiras dalje, kad su sudije bile kontra Njemaca ili Francuza, a ne igraju nista bolje nego Talijani?Better Man wrote:Niko ne može reči da su sudije protiv Talijana sve dok postoje slučajevi kao na Svjetskom prvenstvu gdje je sudija poklonio penal Talijanima protiv Australije i na taj način im omogućio prolaz dalje. Treba biti realan i priznati da ovo prvenstvo Talijani nisu ništa pokazali i da su zaslužili da ispadnu, kao i Francuzi. Prošlo Evropsko u Portugalu su takođe bili preloši i ne mogu se vaditi na remi između Švedske i Danske. Zašto nisu pobijedili koga treba i sami sebi obezbjedili plasman, a ne da ovise o drugom?.
Nemoj samo PADANJE spominjati,ako je iko majstor za padanje to su ItalijaniEnticer wrote:Znaci moras uvijek pobijediti svaku utakmicu da bi se plasirao, moras igrati svaku utakmicu fenomenalno, moras na svakoj utakmici dati 5 golova i da ti eventualno 2 priznaju pod uslovom da ti protivnicki igraci ne padaju u 16. Italija mora dvostruko vise pokazati od drugih ekipa da bi imala iste pozitivne rezultate kao te druge ekipe, a zasto? Jel bas uvijek moras pobijediti svaku utakmicu da se plasiras dalje, kad su sudije bile kontra Njemaca ili Francuza, a ne igraju nista bolje nego Talijani?Better Man wrote:Niko ne može reči da su sudije protiv Talijana sve dok postoje slučajevi kao na Svjetskom prvenstvu gdje je sudija poklonio penal Talijanima protiv Australije i na taj način im omogućio prolaz dalje. Treba biti realan i priznati da ovo prvenstvo Talijani nisu ništa pokazali i da su zaslužili da ispadnu, kao i Francuzi. Prošlo Evropsko u Portugalu su takođe bili preloši i ne mogu se vaditi na remi između Švedske i Danske. Zašto nisu pobijedili koga treba i sami sebi obezbjedili plasman, a ne da ovise o drugom?.
FORZZA ITALIAAAAA
Ne bih se složio. Pokušat ću biti objektivan. Mislim da su na Euru podbacile ekipe Grčke, Rumunije, Poljske, Češke, Francuske. Mislim naravno u odnosu na šta se od njih očekivalo (barem gledajući šta je većina očekivala, jer ja lično sam znao da Grci, Rumuni i Francuzi neće proći grupu). Italijani igraju otvorenije i bolje nego ranije, ali nemaju sreće. Nešto slično kao i Švicarci. Ni jedni ni drugi ne znaju gola da zabiju. Ostale repke su oke s tim da su Portugalci nadmašili moja očekivanja, dok su Holanđani (ne)očekivano najbolji na Prvenstvu.strong69 wrote:Na osnovu videnog poslije Grka su ovo dvije najgore reprezentacije. Iako sam simpatisao Francusku od srca im zelim da obje ispadnu i vrate se kuci sigurno i sretno.
I licnost koja me najvise iritira na EP-u jeste trener Francuza. Ne pozvati Trezegueta OK, ali dovesti Gomisa kao njegovu zamjenu i jos forsirati tog idiota koji ne bi za Piricev tim mogao igrati...