Dakle. Rumuni ako dobiju automatski postaju najprijatnije iznenađenje prvenstva i izbacuju 2 kandidata za naslov: Italiju i Francusku. Ma šta mnogi mislili to ne bi bilo zasluženo. Eh, sad, Holandezi iako će vjerovatno nastupiti sa "B timom" ovu utakmicu neće pustiti (u reprezentativnim duelima nema puštanja), također nevjerujem da će igrači sa klupe biti previše demotivirani, štaviše probaće se igrom nametnuti i pokušat pokazat da im je možda mjesto u "A timu", a i sama kvaliteta ovih rezervnih igrača je veća nego kvaliteta igrača Rumunije. S druge strane, Rumuni će možda čak više bit u mislima na utakmici azzura i galskih pijetlova. Dakle, većina stvari ukazuje na pobjedu Holandije. Ali, u fudbalu uvijek postoji veliko ALI. Iz čisto intuitivnih razloga mislim da bi utakmica mogla završit nerješeno, što opet ne donosi Rumuniji ništa posebno, već će i dalje zavisiti od itakmice FRA-ITA.
EP21 ... Holandija - Rumunija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#1 EP21 ... Holandija - Rumunija
Evo kad niko dosad nije otvorio temu i za ovu utakmicu, red je da ja otvorim
.
Dakle. Rumuni ako dobiju automatski postaju najprijatnije iznenađenje prvenstva i izbacuju 2 kandidata za naslov: Italiju i Francusku. Ma šta mnogi mislili to ne bi bilo zasluženo. Eh, sad, Holandezi iako će vjerovatno nastupiti sa "B timom" ovu utakmicu neće pustiti (u reprezentativnim duelima nema puštanja), također nevjerujem da će igrači sa klupe biti previše demotivirani, štaviše probaće se igrom nametnuti i pokušat pokazat da im je možda mjesto u "A timu", a i sama kvaliteta ovih rezervnih igrača je veća nego kvaliteta igrača Rumunije. S druge strane, Rumuni će možda čak više bit u mislima na utakmici azzura i galskih pijetlova. Dakle, većina stvari ukazuje na pobjedu Holandije. Ali, u fudbalu uvijek postoji veliko ALI. Iz čisto intuitivnih razloga mislim da bi utakmica mogla završit nerješeno, što opet ne donosi Rumuniji ništa posebno, već će i dalje zavisiti od itakmice FRA-ITA.
- max_power
#2 Re: EP21 ... Holandija - Rumunija
ja bih samo dodao da je Donadoni nazvao svog nekadasnjeg saigraca van Bastena i rekao mu da ni ne pomislja o pustanju 
- strong69
#3 Re: EP21 ... Holandija - Rumunija
Nadam se pobjedi Rumunije. Fulili Rumuni 100% sansu u zadnjoj minuti.
-
LongDong
#4 Re: EP21 ... Holandija - Rumunija
Ne znam jesam li jedini, ali mene ovi Rumuni podsjecaju na Grke sa proslog prvenstva... i sta ustvari oni hoce? Fulaju penal protiv zabara i imali su mozda pet suteva na gol na citavom turniru. Hajmo Holandija razguzite ih i noga...
-
LSD
#5 Re: EP21 ... Holandija - Rumunija
Nisi jediniLongDong wrote:Ne znam jesam li jedini, ali mene ovi Rumuni podsjecaju na Grke sa proslog prvenstva... i sta ustvari oni hoce? Fulaju penal protiv zabara i imali su mozda pet suteva na gol na citavom turniru. Hajmo Holandija razguzite ih i noga...
-
LongDong
#6 Re: EP21 ... Holandija - Rumunija
Ma ako bi i kojim cudom dobili veceras, jebem ja i loptu i fudbal citav... ne bih vise ni gled'o ga nikad
- Neelix
#7 Re: EP21 ... Holandija - Rumunija
zar je neko gledao i ovu utakmicu 
- Better Man
#8 Re: EP21 ... Holandija - Rumunija
Holandija potvrdila da je najbolja reprezentacija na Euru i da ima strašno kvalitetnu klupu.
- cyprus
#9 Re: EP21 ... Holandija - Rumunija
Ja gledo malo tamo, malo vamoNeelix wrote:zar je neko gledao i ovu utakmicu
- campa_xxx
#10 Re: EP21 ... Holandija - Rumunija
Drago mi je zbog Holandije pogotovo jer citav zivot navijam za njih, cak sam i ime dobio po jednom njihovom igracu
Hvala ti stari

Hvala ti stari
- abondanzieri
#11 Re: EP21 ... Holandija - Rumunija
Ruud,Johan ili mozda Marko?campa_xxx wrote:Drago mi je zbog Holandije pogotovo jer citav zivot navijam za njih, cak sam i ime dobio po jednom njihovom igracu![]()
Hvala ti stari![]()
![]()
![]()
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#12 Re: EP21 ... Holandija - Rumunija
Iskrene cestitke i svaka cast Holandiji na fair i sportskoj igri, pokazali su da su velika reprezentacija, za razliku od onih smradova danske i swedske prije 4 godine
Svaka im cast jos jednom
Svaka im cast jos jednom
- campa_xxx
#13 Re: EP21 ... Holandija - Rumunija
Ni blizu...abondanzieri wrote:Ruud,Johan ili mozda Marko?campa_xxx wrote:Drago mi je zbog Holandije pogotovo jer citav zivot navijam za njih, cak sam i ime dobio po jednom njihovom igracu![]()
Hvala ti stari![]()
![]()
![]()
![]()
- van Basten
#14 Re: EP21 ... Holandija - Rumunija
Nizozemska je pokazala svoju snagu još jednom... drugi sastav je rasturio "motivisane" rumune kao da igraju protiv Pirićevih pulena... definitivno idu daleko
-
Enticer
#15 Re: EP21 ... Holandija - Rumunija
Holandija je u ove 3 utakmice zabila 9 golova, u prosjeku po 3, sto je extra rezultat. Imaju veliku kreativnost u napadu, jer imaju odlicne vezne igrace koji su cak opasniji od samih napadaca...Sneider, Robben, Van der Vaart itd. Ali tek sada dolaze izazovi, bilo bi zanimljivo vidjeti cetvrtfinale Holandija-Rusija, jer bi Holandija protiv sebe imala svog trenera Hidinga koji ih odlicno poznaje, mada bih ja licno volio da Svedjani izbore dalji plasman i da se sudare sa Holandjanima, a i da Ibrahimovic zaigra protiv zemlje u kojoj je dugo igrao.
- cyprus
#16 Re: EP21 ... Holandija - Rumunija
Ari?campa_xxx wrote:Ni blizu...abondanzieri wrote:Ruud,Johan ili mozda Marko?campa_xxx wrote:Drago mi je zbog Holandije pogotovo jer citav zivot navijam za njih, cak sam i ime dobio po jednom njihovom igracu![]()
Hvala ti stari![]()
![]()
![]()
![]()
- Layne
#17 Re: EP21 ... Holandija - Rumunija
Edwin Po
Jes to ti?

- campa_xxx
#18 Re: EP21 ... Holandija - Rumunija
Blizu si ... cuj Edwin PoLayne wrote:Edwin PoJes to ti?
![]()
![]()
- belafonte
#19 Re: EP21 ... Holandija - Rumunija
Ervine, kako buraz, sto ga cjepnuse iz Valencije, kako je u Pesti 
- Van Halen
#20 Re: EP21 ... Holandija - Rumunija
Da nije Juup 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#21 Re: EP21 ... Holandija - Rumunija